În penultima rundă din Seria D a Diviziei A, handbaliştii pregătiţi de George Tăutu au suferit cea de-a 9-a înfrângere stagională, 33-31 (14-19) cu satelitul Potaissei Turda.

Fără absolut nicio miză, primele două locuri, care duc la turneul semifinal, fiind acontate de HCM Sighişoara şi Szejke Odorhei, partida de la Turda a adus cel de-al 9-lea eşec stagional, unul totuşi ruşinos în faţa unei echipe de juniori care fusese învinsă în toate cele trei dispute directe din actualul sezon. Din nou formaţia orădeană a avut o cădere inexplicabilă în repriza secundă (12-19) după ce la pauză avea un avantaj de 5 goluri. Cu 10 victorii şi 9 înfrângeri, CSM Oradea se menţine pe locul al treilea şi va rămâne pe aceeaşi poziţie şi la finele campionatului indiferent de rezultatele din ultima rundă. Bihorenii vor juca atunci cu HC Sibiu, meciul fiind programat a se disputa duminică, de la ora 16.00, în Arena „Antonio Alexe”. Cu toate acestea, zvonurile spun că există probabilitatea ca sibienii, ultimii clasaţi, să nu se prezinte la meci în condiţiile în care federaţia nu ia măsuri la prima abatere de acest gen.

Pentru CSM Oradea au marcat următorii: Cîrchea Bogdan – 8 goluri, Bondor Vlad și Pomian Petru – 5 goluri fiecare, Mihăilescu Adrian – 4 goluri, Crăciun Cătălin și Radu Radu Răzvan – 3 goluri fiecare, Szilagyi Eduard – 2 goluri şi Szasz Csongor – 1 gol.