Traversare prin loc nepermis

Joi, în jurul orei 6.40, pe strada Independenţei din municipiul Oradea, M.I., de 44 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism marca Dacia Logan înmatriculat în judeţul Bihor, a accidentat un pieton. În momentul producerii acroşajului, victima, H.A., de 26 de ani, din localitatea bihoreană Cordău, se angajase în traversarea carosabilului prin loc nemarcat şi fără să se asigure. În urma accidentului rutier, victima a suferit multiple leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Accident pe trecerea de pietoni

În aceeaşi dimineaţă, în jurul orei 7.45, pe strada Clujului din municipiul Oradea, L.I., de 53 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism marca Hyundai Tucson cu numere de înmatriculare temporare, nu a acordat prioritate de trecere pietonilor. Astfel, l-a acroşat pe V.E., de 19 ani, din Burzuc, care se angajase în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, din partea dreaptă. În urma accidentului rutier, victima a suferit leziuni pentru îngrijirea cărora a fost internată în spital.

Neacordare de prioritate
Joi, în jurul orei 11.30, în intersecţia străzilor Mihail Kogălniceanu cu Titu Maiorescu din municipiul Oradea, G.P.R., de 29 de ani, din Oradea, în timp ce conducea o autoutilitară marca Dacia înmatriculată în municipiul Bucureşti, nu a respectat semnificaţia indicatorului „OPRIRE". Astfel, a acroşat un autoturism marca Renault Clio înmatriculat în judeţul Bihor, condus pe drumul prioritar de orădeanul P.S., de 36 de ani, iar apoi a tamponat un autoturism marca Skoda Fabia staţionat pe strada Titu Maiorescu. Din fericire, leziunile suferite în urma evenimentului rutier de conducătorul autoturismului Renault nu au fost grave.