Ţinând cont de canicula de afara, la partidă a asistat un număr destul de mare de spectatori, aceştia dorind să-şi vadă la lucru echipa favorită, în primul amical disputat pe teren propriu.
La partidă a asistat întreaga conducere a echipei beiuşene, în frunte cu primarul Adrian Domocoş şi cu viceprimarul Gheorghe Costin. Noul preşedinte al clubului CF Bihorul, Remus Ganea, care l-a avut alături şi pe Alexandru Boc, l-ar putea coopta în staff-ul echipei şi pe fostul jucător al beiuşenilor Tanchiş.
În ciuda căldurii sufocante, partida a fost viu disputată. Oaspeţii au luptat cât i-au ţinut puterile, ei având şi două ocazii mari de gol în prima repriză, irosite de Benea (17) şi Budean (26). De remarcat că în poarta echipei Izvorul s-a aflat mijlocaşul Barany, portarul titular fiind bolnav.
Conducerea tehnică a echipei beiuşene i-a testat în jocul de sâmbătă pe Juns (Oţelul Ştei), Bogman (Clubul "Viorel Mateianu" Baia Mare) şi Bârle (FC Baia Mare).
Chiar dacă au marcat de patru ori, beiuşenii s-au jucat cu ocaziile, ratând de două ori chiar cu poarta goală în faţă. Una peste alta, partida a fost o utilă repetiţie generală înaintea partidelor pe care CF Bihorul le va susţine în Ungaria. Primul dintre acestea va avea loc în compania echipei maghiare de liga secundă Bekescsaba.
În jocul de sâmbătă, de la gazde s-au remarcat fundaşul Tăut, foarte sigur în majoritatea fazelor, juniorul băimărean Bogman, dar şi Răzvan Pocian, acesta reuşind cel mai frumos gol al partidei, după o lovitură de cap care a trimis balonul în vinclu.
Pentru ca echipa să aibă evoluţii cât mai bune în viitoarea ediţie de campionat, se speră în întărirea lotului cu câţiva jucători valoroşi.