Stadion: Crișul

Spectatori:. Cca 100

Marcator: Sg. Pop 32, 60

Crişul: S. Ţîrtea - Dejeu, Cătană, Ad. Chiş, Lascău, C. Balogh, Fogarasi, V. Ţap, D. Mureşan, Sg. Pop, I. Bot. Antrenor: Mircea Madar.

CSO Ştei: Fofiu - Haica, R. Bogdan, Dumbrăveanu, L. Berce, C. Lazea (87 V. Ştefan), Gavriş, M. Matei (26 Stoian), Petriş (73 C. Galea), R. Pirtea, Pantea (56 S. Balaj).

Antrenor: Sandu Balaj.

Cartonaşe galbene: Dejeu 69, D. Mureşan 71, Bot 89 / R. Pirtea 31

Arbitri: Cristian Nagy - Ovidiu Timar, Ciprian Fechetea.

Observator AJF: Radu Bitea.

La juniori: 4-3

 

Un meci al adevărului pentru Crișul. După neverosimila înfrângere din prima etapă cu echipa din Borș, elevii lui Mircea Madar şi-au revenit în meciurile următoare, dovedind că un incident nedorit, poate avea și urmări pozitive, de trezire la realitate. Este  meritul incontestabil al antrenorului Mircea Madar, care a știut să-i mobilizeze și să-i pună în valoare. La toate aceste argumente se adaugă aportul esențial al „vârfului” Sergiu Pop, transferat în iarnă de la Unirea Bratca. Și în meciul cu CSO Ștei, a fost cel mai bun de pe teren, reușind să înscrie de două ori și să rateze alte oportunități. În repriza a doua, a creat faza meciului, când a luat o minge pe cont propriu de la mijlocul terenului, a ridiculizat prin driblinguri de mare finețe întreaga apărare, nereușind însă finalizarea acestei superbe acțiuni.

Deși învinși, oaspeții au prezentat un lot omogen, valoros, bine pregătit fizico-tactic de priceputul antrenor Sandu Balaj, echipă care poate pune probleme echipelor cu pretenţii din campionatul Ligii a IV-a. De valori apropiate, cele două echipe, cu vechi state în fotbalul bihorean, au oferit un spectacol agreabil, în limitele fair – playului, în care ambiția și determinarea au fost în prim-plan. În prima repriză am asistat la un joc dinamic, echilibrat, cu faze de atac la ambele porți, fapt ce a demonstrat apetența pentru goluri. Cătană (8), din lovitură liberă, a tras puțin pe lângă bară. În replică, Bogdan ( 24) a reluat cu capul peste transversală o minge venită din corner. Bot l-a lansat pe S. Pop (32), aflat la 16 metri de poartă, care printr-un lob de efect a deschis scorul (1-0). În repriza secundă, oaspeții şi-au arătat valențele ofensive și după intrarea antrenorului Sandu Balaj în teren (56) au dominat jocul, obligând gazdele la o apărare atentă, ermetică. În această perioadă s-a remarcat portarul Țîrtea, care a scos câteva mingi grele. Oaspeții au beneficiat de multe lovituri libere, cornere și chiar o bară laterală. Pe fondul acestei dominări teritoriale, în minutul 60, S. Pop aflat în careul oaspeților, interceptează o minge respinsă greșit de Fofiu  și o trimite cu calm în poartă, stabilind scorul final (2-0). Cu toate eforturile oaspeților de a înscrie golul de onoare, rezultatul rămâne neschimbat, apărarea gazdelor fiind de netrecut. Felicitări ambelor formații pentru fotbalul prestat.