Berbecul
Este o zi bună pentru a pregăti planuri de afaceri. Aveţi şanse mari să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară. Întârziaţi puţin cu prietenii, ceea ce poate duce la discuţii în familie.
Taurul
Este posibil să nu vă puteţi face înţeles(easă) la locul de munc(ă). Astrele vă sfătuiesc să vă exprimaţi clar, ca să evitaţi eventualele neînţelegeri. Sănătatea este bună.
Gemenii
Partenerul de viaţă vă reproşează că neglijaţi problemele familiei. Încercaţi să detensionaţi atmosfera! Spre seară aflaţi că o afacere în care aţi investit mult începe să meargă.
Racul
Dimineaţă - primiţi o sumă considerabilă de bani din partea unei rude. Vă ocupaţi să faceţi cumpărături pentru cei dragi, poate chiar cumpăraţi un obiect de valoare cu rol decorativ.
Leul
O zi destul de agitată, cu multe drumuri de făcut. Este posibil, însă, să intraţi în posesia unei frumoase sume de bani, poate un premiu de la locul de muncă.
Fecioara
Se impune mai multă prudenţ(ă) în tot ceea ce faceţi. Nu vă apucaţi de mai multe proiecte, căci nu veţi duce nici măcar unul singur la bun sfârşit. Atenţie!
Balanţa
Puteţi avea mari satisfacţii financiare cu prilejul unei călătorii. Este posibil să cunoaşteţi o persoană care vă face o propunere financiară. Nu vă grăbiţi să o acceptaţi, zilele nu au intrat în sac.
Scorpionul
Se pare că amânaţi plecarea în afara localităţii, dar nu vă faceţi griji, zilele nu au intrat în sac! Pe plan sentimental treceţi printr-o perioadă favorabilă şi vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă.
Săgetătorul
Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice. Pe plan sentimental, perioada este bună, probabil că vi se pregăteşte o surpriză plăcută.
Capricornul
Dimineaţă - multe sarcini de dus la îndeplinire, poate chiar un scurt drum în afara localităţii. Acasă, pot interveni unele neînţelegeri cu persoana iubită, atenţie! Sănătatea trage şi ea mici semnale de alarmă.
Vărsătorul
Sunteţi într-o formă bună, vă ies bine planurile financiare. Ar fi bine să vă ocupaţi şi de problemele familiei, partenerul(a) de viaţă dă semne de nerăbdare şi, mai ales, nervozitate.
Peştii
Apar noutăţi în relaţiile de afaceri, evident - bune! Sentimental - cîteva momente mai dificile, din fericire vor dispărea mai repede decât aţi fi crezut. Sănătatea este bună.