Co-președintele AUR, George Simion, a declarat luni, la Antena 3, că prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan, fost jurnalist, ar fi luat bani de la invitații din emisiuni, după ce liberalul a afirmat că AUR și George Simion sunt niște marionete sprijinite de armatele de troli din Rusia.

„Omul ăsta, cum respiră, minte. Rareş Bogdan nu are curajul unei confruntări televizate în care să ne spunem părerile. Nu are curaj, nu este bărbat încât să intre prin telefon, să susţină aceste afirmații. Chiar ne-a ameninţat zilele acestea că o să se ducă să se plângă la șeful său Macron, că AUR l-a supărat şi suntem extremiști. Nu suntem extremiști. Rareş Bogdan minte. Aș vrea foarte, foarte tare să intrăm în direct cu Rareș Bogdan (...) Mai bine extremiști decât corupți”, a zis Simion, citat de siripesurse.ro.

„Rareş Bogdan care s-a îmbogățit pe seama românilor şi ne dă nouă acum lecții de moralitate. Noi, AUR, am fost 32 de ani la putere? Sau el, când făcea emisiuni şi lua bani de la diferiți invitaţi? Avem şi martori în sensul ăsta (...) l-au văzut oameni”, a adăugat co-președintele AUR.

„Mă bucur că de 4 zile delirează şi ne amenință că ne spune lui Emmanuel Macron. E, și? Ce-o să ne facă Macron, o să ne dea bătăiţă, ce o să ne facă? Rareş Bogdan s-a descalificat! Păcat că în treaba asta l-a trimis Klaus Iohannis, speriat că va fi suspendat. Aştia sunt oamenii pensați care ne conduc”, a mai spus George Simion.

Europarlamentar și prim-vicepreședinte al PNL, Rareș Bogdan, a scris un editorial publicat de Digi24 în care avertizează asupra pericolului extremismului în România și consideră că AUR este vârful de lance. Rareș Bogdan consideră că AUR și George Simion sunt doar niște marionete, care sunt sprijinite de armatele de troli din Rusia. De asemenea, în editorial membrii AUR sunt catalogaţi „grup de golani”, „huligani”, iar metodele folosite de aceştia sunt „semănătoare cu ale legionarilor și fasciștilor”.