ANCMRR „Gl. Traian Moșoiu” - Filiala Bihor din Ministerul Apărării Naționale a organizat, cu prilejul împliniri a 159 de ani de la Unirea Principatelor Române, un concurs de tragere, în cadrul poligonului din Complexul Dinamo, Oradea.

         

La acest concurs au participat cadre militare în rezervă și retragere din asociațiile similare aparținând MAI și SRI din județul Bihor. Personalul de serviciu din poligon, precum și muniția au fost asigurate de către structura specializată din subordinea Inspectoratului Județean de Poliție al județului Bihor.

Întâlnirea dintre cadrele în rezervă și retragere din structurile de securitate națională a fost de bun augur, prilej de socializare, de schimb de opinii, de revedere a unor oameni care au slujit patria sub drapel făcând parte din structuri diferite. După instructajul de rigoare, făcut de conducătorul tragerii, cms. șef  Ioan Darna, s-au stabilit câte 10 trăgători din partea fiecărei asociații.

În urma executării tragerilor, s-au facut clasamentele pe asociații și pe echipe participante care arată astfel: locul I -Echipa SRI; locul II - echipa MAI; locul III - echipa MApN.

Clasamentul trăgătorilor în cadrul asociațiilor se prezintă astfel: ANCMR a SRI - locul I, col (r) Vasile Ierina; locul II, col.(r) Cornel Pop; locul III, plt. Adj. Șef (r) Nicolae Mihuț; ANCMRR a MAI - locul I, col. (r) Nicolae Șerfezeu; locul II, col (r) Gheorghe Horgea; locul III, col. Viorel Nemeș; ANCMRR a MapN - locul I, Mr.(r) Valer Toncean; locul II, col. (r) Nicolae Haragoș; locul III, Lt.Col. Alexandru Rus-Vid.

În urma concursului, președintele ANCMRR „Gl. Traian Moșoiu” Bihor, gl.bg.(r) conf. univ. dr. Creţ Vasile a acordat diplome concurenților, precum și căpitanilor de echipă. S-au mai acordat diplome „de participare” și doamnelor lt. col.(r) Ana Maria Matei și mr.(r) Doina Sidonia Toncean. Concursul s-a încheiat cu o masă camaraderească, care a avut loc la popota garnizoanei Oradea. Cu acest prilej, organizatorii adresează mulțumiri conducerii Inspectoratului Județean de Poliție al județului Bihor, precum și conducerii garnizoanei Oradea, care și-au adus aportul ca această activitate să fie un succes.