Sportivii Clubului de dans „Exclusive”, antrenați de Oana Veszi și Florin Culda, au obținut rezultate foarte bune în cadrul Campionatului Mondial de Tineret Standard, care a avut loc în Dresden, Germania.

La această competiție, care s-a desfășurat în weekendul 12-14 noiembrie, România a fost reprezentată de două perechi: Luca Teodor Butnaru & Bidica Julia Denisa, care au obținut medalia de argint, și Șerban Constantin Clit & Aurora Gioncada - perechea reprezentantă a Clubului Exclusive din Oradea, care a ocupat un onorant loc 5 în finala competiției, fiind prima pereche legitimată în orașul de pe Crișul Repede care ocupă un loc în finala unui Campionat Mondial de Standard.

De menționat că este o premieră pentru România faptul că ambele perechi reprezentante s-au calificat în finala competiției.

„Felicitări sportivilor pentru muncă și dăruire! Felicitări părinților pentru toate eforturile depuse! Mulțumim Federaţiei Române de Dans Sportiv pentru susținerea acestor sportivi”, au transmis antrenorii Oana Veszi și Florin Culda.

De menționat că sportivii de la Clubul orădean „Exclusive” au obținut, recent, rezultate frumoase și în cadrul Transylvanian Grand Prix 2021, cel mai important eveniment de dans sportiv din România, care a adus la Sibiu peste 1.000 de sportivi. În premieră, această competiție a găzduit nu mai puțin de trei campionate mondiale, respectiv Mondialul de Junior 2 Latino, Mondialul de tineret 10 dansuri și Campionatul Mondial de sub 21 Latino. Transylvanian Grand Prix a reunit sportivi din peste 40 de țări, care au venit la Sibiu pentru a participa la cele trei campionate mondiale sau la open-urile Standard și Latino.

Sportivii au fost jurizați de oficiali din 20 de țări, în total 100 de arbitri români și străini. Și de această dată, sportivii orădeni de la Clubul „Exclusive” au obținut rezultate deosebite. Astfel, perechea formată din Șerban Clit - Aurora Gioncada s-a clasat pe locul 2 la Categoria World Open Youth Standard; Răzvan Gale - Borza Raysa – locul 2 - Clasa E 12-15 ani; Adrian Bodea - Miriam Lincar – locul 2 - Clasa D 12-15 ani; Vekony Dominic – Alma Grama – locul 4 - Clasa Hobby 12-15 ani; Sebastian Pușcaș - Miruna Miheș - locul 11 - Clasa Hobby 6-11 ani; Sebastian Burca – Alexandra Burca – locul 19 - Clasa hobby 6-11 ani; Kocsis Mark - Kiss Vivien - Clasa D standard 16-18 locul 4, iar la Clasa D latino 16-18 ani - locul 3; Răzvan Meșter – Iulia Checiu Iulia – locul 10 - Clasa D 12-15 ani.

Și pe această cale, antrenorii Oana Veszi și Florin Culda au dorit să mulțumească sportivilor pentru rezultatele obținute, precum și părinților pentru susținerea necondiționată.