Comuna Pietroasa vă invită sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 10.00, la evenimentul „Târg cu vânzare - Bunătăți din Grădină”, ce oferă bihorenilor oportunitatea de a cumpăra direct de la producătorii locali din zonă.

Dacă sunteți adept al unui stil de viață sănătos și căutați produse organice, sau reprezentați o unitate HoReCa ce dorește să își impresioneze clienții cu produse de cea mai înaltă calitate, sunteți invitați să explorați diversitatea produselor oferite de producătorii locali din comuna Pietroasa, la târgul cu vânzare produse care va avea loc sâmbătă, 4 noiembrie, începând cu ora 10.00. Această piață locală este amenajată în imediata apropiere a Peșterii Urșilor, un punct important de atracție turistică, iar de aici puteți achiziționa o varietate de produse, de la legume și fructe proaspete, lactate și ouă, până la produse apicole.

Pentru a facilita accesul la aceste bunătăți, cei ce nu vor fi prezenți la târg vor avea posibilitatea de achiziționare produse online, pe site-ul www.bunatatidingradina.eu.

Proiectul „Înființare piață locală prin lanțuri scurte de aprovizionare în Comuna Pietroasa, Județul Bihor” este în plină desfășurare și are ca obiectiv principal încurajarea micilor producători din domeniul agricol prin crearea unui spațiu de desfacere dedicat produselor lor.

Aflați cele mai recente noutăți și informații despre proiect, piața locală și producători pe rețelele de socializare Facebook și Instagram - Bunatatidingradina.