Un accident mortal s-a produs în dimineaţa zilei de duminică, 25 iulie, în judeţul Bihor, la ieşirea din Biharia. În accident au fost implicate şapte persoane, din care două au decedat, una este internată în cod roşu şi două în cod galben.

„La ora 8 şi 34 de minte am fost înştiinţaţi cu privire la un accident produs de DN19 Oradea-Carei, la ieşirea din Biharia. Pentru salvarea victimelor, ISU Crişana a mobilizat de urgenţă la faţa locului 4 echipaje de pompieri militari, cu o autospecială de descarcerare grea, autospeciala de transport victime multiple, ambulanţă B SMURD, o autospecială de lucru cu apă şi spumă, precum şi echipajul de Terapie Intensivă Mobilă şi 4 echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean. S-a solicitat de asemenea intervenţia elicopterului SMURD”, a precizat maior Camelia Roşca, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana. Aceasta a mai subliniat că două persoane, inclusiv un copil asupra căruia s-au efectuat manevre de resuscitare, au decedat. O persoană a rămas încarcerată, a fost scoasă de pompieri din maşina avariată şi se află internată în cod roşu. Alte două persoane sunt internate în cod galben şi încă două persoane au fost transportate la Unitatea Primiri Urgenţe cu răni uşoare.
În urma tragicului incident traficul
rutier pe DN 19 Oradea – Carei a fost blocat înainte de intrarea în Biharia. „În acest moment traficul este blocat și deviat pe ruta ocolitoare: DN 19 Biharia, DJ 767 Cauaceu – Cetariu, Paleu, Oradea –Real 2.