Alexandra Maria Berindei, în vârsta de 11 ani, este elevă în clasa a V-a  la Școala Gimnazială ,,Oltea Doamna”, din Oradea. Este un copil cuminte, o fire comunicativă, respectuoasă, creativă și cu mult bun simț.

Alexandra este pasionată de canto, dans și modelling. Face dans popular și balet de la vârsta de patru ani, la Palatul Copiilor, Oradea, și canto cu prof. Miscuția Valeria, la grupul Vivere, care o pregătește pentru concursul wcopa, iar cu prof. Marcu Marius, de la Estrada Muzicală, la Palatul Copiilor. A debutat la vârsta de șase ani, peste hotare, la un mare concurs internațional din Belgrad-Angel’ Voices, la trei secțiuni, câstigând premii foarte importante. Un an mai tarziu, participă la următorul mare festival italian, în Salerno-Costa Amalfitana, Eurokids-Italia, unde câștigă premiul ,,Miss Festival”. Lista poate continua cu multe alte concursuri naționale și internaționale, de unde a adunat în palmares aproximativ 30 de trofee, medalii și peste 50 de diplome, câștigate la diferite concursuri naționale și internaționale dintre care amintim: Angel’Voices Belgrad, Eurokids-Italia, Sanremo junior online 2020, Festivalul italian ,,Sotto le stelle”, unde câștigă premiul de la critică și, nu în ultimul rând, marele festival ,,Hybla Music” din Sicilia-Ragusa, unde ia două premii importante: Premiul 1 și Premiul Special young voice awards  Kids Fashion Week-Budapesta. Are ca hobby-uri călătoriile, muzica și dansul. De asemenea, Alexandra a apărut în revista Fashion Kids Magazine din America, în top 50 most beautiful children in the WORLD și în alte reviste de profil din România, Ibiza, Spania și Dubai. Ultimele premii câștigate în luna mai 2023 sunt la concursul internațional ,,Vara talentelor”, unde obține Premiul 1, Flori de Mai; locul 1, Liceul de Arte, Oradea; locul 1 și la concursul internațional „Muzica ne poate uni”, trofeul categoriei. Alexandra va filma un video cu o echipa de la o televiziune din Franța, unde a fost invitată în perioada imediat următoare să participe la diferite concursuri internaționale, în Portugalia, Franța, Spania, Italia, Malta și Bulgaria. Micuța ,,Ale”, cum îi spun prietenii, așteaptă cu nerăbdare să plece la cel mai mare concurs mondial de talente ,,Word Championships of Performing Arts” în America, în luna iulie, unde participă peste 70 de țări. Copila a mai participat la acest concurs online și în anul 2020, unde a ajuns în semifinala concursului, obținând trei medalii de bronz. A fost selectată să participe la acest concurs mondial, în Serbia-Belgrad, de către directoarea națională a echipei wcopa din România, Iolanda Deca.

Campionatele Mondiale anuale de Arte Wcopa, ediția a XXVII-a

Această întâlnire internațională este adesea citată drept „Olimpiada talentelor” oficiale pentru artiști, animatori aspiranți și este singurul eveniment de acest gen care se desfășoară anual în „zona Hollywood”, capitala mondială a divertismentului. Selecțiile pentru concurenții oficiali vor avea loc în SUA, Canada, Caraibe, America Centrală și de Sud, Europa, Asia și Africa de Sud. „Se așteaptă să participe concurenți din peste 70 de țări”, spune Griff O'Neil, directorul general al competiției și fost director al concursului Miss Univers, „concurând pentru premii „de aur” PLUS, bani și un total de jumătate de milion de dolari în burse. Un punct culminant popular al festivităților este spectaculoasa ceremonie de deschidere, cu o paradă colorată a națiunilor. Mult așteptatul, neprețuitul Worldstars® Boot Camp este un fenomen de neegalat datorită reputației sale stelare în atragerea talentelor.  VIP-uri și celebrități din industria divertismentului de la Hollywood, Nashville și New York au fost arbitri și au fost onorați cu introducerea în Performing Arts Hall of Fame® la această prestigioasă competiție globală, seminarii și ateliere educaționale susținute de experți din industrie. În calitate de concurent, va fi jurizată și notată de cei mai buni profesioniști din industria divertismentului de la Hollywood. Din juriu vor face parte Steven Dorff, care a compus piese pentru Celine Dion, Whitney Houston, Barbara Streisand; Romeo Johnson, care a compus piese pentru Lady Gaga, Cristina Agilera și mulți alții.