Joi, 8 iunie, în sala festivă a Liceului de Arte Oradea, s-a desfăşurat serbarea grupei mijlocii de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 34 Oradea.

După speech-ul directoarei grădiniţei, Cornelia Borz, a început prima parte a serbării, programul de cântece şi poezii în limba engleză, pregătit de către profesoara acestui opţional, Teodora Pop. Serbarea a continuat cu un Carnaval al personajelor din poveşti, pregătit de către profesoara Camelia Sabău. Pentru carnaval, copiii au îmbrăcat costumaţii diferite, pentru a reprezenta personaje din poveştile copilăriei: „Capra cu trei iezi”, „Scufiţa Roşie”, „Cenuşăreasa”, „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”, „Ursul păcălit de vulpe”, „Fata Babei și fata Moșului”. Au fost interpretate și cântece învăţate pe parcursul anului şcolar şi care au răsunat frumos în acompaniamentul muzical asigurat de către negativele de pe casetofon. Serbarea a continuat cu un program de dansuri, pregătit de către profesorul acestui opţional, Claudiu Miclău.

În încheiere, copiii au primit portofoliile cu lucrările realizate în activităţile din grădiniţă şi diplomele primite ca participanţi la diferite concursuri naţionale.