Fundația Comunitară Oradea și Centrul Europe Direct Oradea invită bihorenii într-o călătorie în viitor. Alături de Innovation Leader-ul Volvo Cars, Timmy Ghiurău, participanții vor afla ce aduce viitorul în privința mobilității, joi, 4 august, de la 19.00, la Casa Darvas-La Roche.

„Metaverse and Innovation - Snap back to reality, here comes gravity”, este tema de discuție pe care orădeanul Timmy Ghiurău o va dezbate în grădina partenerului de eveniment al ONG-ului, Casa Darvas - La Roche.

Timmy conduce tehnologiile și inițiativele inovatoare Volvo Cars în jurul realității virtuale și augmentate. Acesta stabilește în prezent tendința modului în care companiile auto folosesc motoarele de joc și tehnologiile AR / VR în dezvoltarea lor. Totodată, el ajută Volvo Cars Tech Fund să găsească noi oportunități în startup-urile de tehnologie.

Timmy Ghiurău a plecat din Oradea la vârsta de 18 ani, pentru a studia muzica la Copenhaga. Parcursul lui nu a fost unul ușor sau scurt. A pornit la drum cu două chitări și o valiză. A trăit două luni în aeroport și un an într-o rulotă, timp în care și-a dat seama că muzica nu e drumul pe care vrea să îl continue. Și-a impus un nou țel, o carieră în tech, iar perseverența și dedicarea l-au adus în punctul de a-și îndeplini visul.

Joi, 4 august, de la 19.00, la Casa Darvas-La Roche, orădenii vor afla mai multe despre povestea de succes a lui Timmy Ghiurău, despre Metaverse și inovațiile în mobilitate. Intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Fundația Comunitară Oradea și Europe Direct Oradea, în parteneriat cu Oradea Heritage și Muzeul Art Nouveau Casa Darvas-La Roche, cu sprijinul companiilor C&A și Vernicolor.

„Competențele viitorului”

Timmy Ghiurău este primul speaker pe care Fundația Comunitară Oradea și Centrul Europe Direct Oradea îl propun ca exemplu de urmat tinerilor participanți la evenimentul „Competențele viitorului”. Acesta este un eveniment gratuit, care se adresează tinerilor cu vârsta cuprinsă între 16 și 25 de ani, dornici să întâlnească oameni care să îi inspire în a se dezvolta pe plan personal și profesional. Evenimentul „Competențele viitorului” se desfășoară în Oradea, în perioada august-septembrie 2022, la Casa Darvas-La Roche și în Comuniteca Fundației Comunitare Oradea. Evenimentul are în vedere: întâlniri cu tineri de succes: Timmy Ghiurău, Innovation Leader la Volvo Cars și Cornel Amariei, CEO al Lumen; training „Comunic să relaționez” susținut de Romarketing - 18 august; training „Tehnica și Arta Livrării Discursului”, cu Mihaela Tatu - 7 septembrie; „Cucerirea Everestului” un joc de strategie care dezvoltă abilitățile de comunicare și colaborare - 17 septembrie; sesiuni de mentorat susținute de board-ul și ambasadorii Fundației Comunitare Oradea; sesiuni de identificare de idei de proiecte pentru comunitate care au șansa de a fi finanțate prin programul Bursa Talentelor.

Tinerii bihoreni se pot înscrie la evenimentul „Competențele viitorului”, în baza completării formularului ce se găsește pe pagina:

https://fundatiacomunitaraoradea.ro/categorie/evenimente/competentele-viitorului/