Centrul Comercial ERA Park Oradea va începe anul 2020 cu o nouă ediție a Mojo Wedding Expo, un târg de nunți ajuns la cea de-a patra ediție, menit să le facă viitorilor miri alegeri mai ușoare.

Evenimentul se va desfășura weekendul viitor, în perioada 17-19 ianuarie, atât sub cupolă, cât și în zona de galerii a complexului.

Zeci de expozanți din toate domeniile vor pune la dispoziție o paletă largă de produse, de la rochii de mireasă ori costume până la oferte de verighete, prăjituri, candy bar, înghețată, animație pentru copii, cocktail bar, decorațiuni și aranjamente florale, decoruri, dar și oferte pentru hostess sau cabine foto.

Tot în cadrul târgului, viitoarele mirese vor avea oportunitatea de a participa la demonstrații de machiaj special pentru ziua cea mare. Make-up artistele Diana Superar, Roxana Buzle și Denisa Catai, de la Centrul de înfrumusețare Royal School, vor veni duminică, 19 ianuarie, începând cu ora 15.00, să dezvăluie cele mai noi tendințe în materie de machiaj pentru mirese, dar și pentru a oferi recomandări.

Vineri, 17 ianuarie, târgul va fi deschis între orele 14.00 și 21.00, sâmbătă, 18 ianuarie, între 11.00 și 20.00, iar duminică, 19 ianuarie, între 11.00 și 19.00. Intrarea va fi liberă pentru toată lumea.