Prime CEO Club lansează, joi, 27 februarie, o serie de evenimente gratuite, construite în jurul unui concept de networking diferit, prin experiența pe care o creează pentru participanți. 

Pentru a celebra debutul seriei de evenimente, Prime CEO Club organizează o seară de networking „alt fel” pentru antreprenorii orădeni. Evenimentul „Întorși acasă, au creat afaceri de succes” va avea loc pe data de 27 februarie, între orele 17.30 și 19.30, în corpul M al Cetății Oradea. 

Acest eveniment inaugural va aduce în discuție oportunitățile și provocările cu care se confruntă antreprenorii români în procesul de a crea noi modele de business. Pe această temă sunt invitați în calitate de speakeri Răzvan Cheregi (Autor și Ambasador RePatriot), Daniel Galea (fondator Piața 9) și Carmen și Cătălin Ursu (co-fondatori Snoozz și Avoca) pentru a purta o discuție de grup. Participanții la eveniment vor avea parte de o seară în care lumea business-ului se intersectează cu arta culinară și cu știința care stă în spatele cafelei perfecte. Într-o conjunctură relaxată, participanții vor putea să își împărtășească experiențele, să socializeze, să dezvolte parteneriate noi, să genereze noi oportunități de carieră si să devină parte a unei comunități.  

Este un fapt cunoscut că experiențele trăite împreună întăresc legăturile dintre oameni. De aceea, Prime CEO Club inaugurează o serie de evenimente menite să creeze mai mult decât networking. Ele doresc a crea o comunitate. Această serie este concepută pentru a crea un ecosistem al antreprenorului român, care va oferi contextul propice formării parteneriatelor robuste, posibilitatea de a crea noi oportunități de colaborare și va avea totodată și o dimensiune educaționala prin tematicile abordate.  

Prime CEO Club dorește să precizeze faptul că nu este o organizație, evenimentele sunt și vor fi cu intrare gratuită (dar pe bază de invitație) și că în cadrul evenimentelor organizate nu se vând produse și servicii.