Oradea va fi cuprinsă din nou de magia Sărbătorilor de iarnă la Târgul de Crăciun, eveniment care va avea loc în Piața Unirii, în perioada 3 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022.

Căsuțe cu bunătăți, dulciuri ca în copilărie, decorațiuni și cele mai frumoase cadouri de Crăciun se vor așeza cuminți în jurul bradului din Piața Unirii, sub mii de luminițe fermecate.

Pregătirile sunt în toi, așa că, începând cu data de 15 noiembrie, cei care doresc să participe în calitate de comercianți la Târgul de Crăciun Oradea 2021 se vor putea înscrie online pe https://targuldecraciunoradea.ro/.

„Căutăm producători de bunătăți tradiționale, dulciuri sau alte specialități, meșteri populari, artizani de suveniruri și articole specifice sărbătorilor de iarnă, care să ni se alăture în Piața Unirii, în perioada 3 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022”, anunță organizatorii evenimentului.

Perioada de înscrieri este 15 noiembrie - 27 noiembrie (ora 12.00).

Formularul de înscriere va fi disponibil la următorul link: https://targuldecraciunoradea.ro/.

Pentru a depune o cerere de participare, doritorii vor trebui să urmeze toți pașii din formularul de înscriere care va fi disponibil online, respectiv să completeze toate informațiile solicitate în câmpurile dedicate (denumire companie și informații cu privire la persoana de contact etc.), să încarce documentele solicitate în formularul de înscriere și să furnizeze informații cu privire la tipul de amplasament vizat.

Potrivit organizatorilor, vor fi disponibile 37 de căsuțe din lemn pentru agenți economici din sectoarele alimentar și non-alimentar și zece locații pentru amplasamente de tip construcție proprie food truck.

Târgul de Crăciun din Oradea 2021 este organizat de Asociația pentru Promovarea Turismului din Oradea și Regiune (Visit Oradea), cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea și se va desfășura în Piața Unirii, în perioada 3 decembrie 2021 - 2 ianuarie 2022.