Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al județului Bihor a demarat procedura de recrutare și selecție a candidaților în vederea angajării în corpul soldaților și gradaților profesioniști, pentru 36 de posturi de soldat profesionist (servant) prevăzute în cadrul a șase subunități de intervenție.

Cele şase subunităţi sunt: Detașamentul 1 de Pompieri Oradea,  Detașamentul de Pompieri Marghita, Detașamentul de Pompieri Salonta, Stația de Pompieri Aleșd, Stația de Pompieri Valea lui Mihai și Stația de Pompieri Săcuieni.

Candidații care vor fi declarați admiși vor încadra posturi ale căror atribuții principale vor consta în: executarea serviciului operativ, participând la misiuni specifice în situații de urgență care implică întrebuințarea autospecialelor și utilajelor de stins incendii, precum și la alte misiuni care nu presupun pregătire paramedicală; întreținerea și păstrarea în stare bună de funcționare a aparaturii specifice, echipamentelor, materialelor din dotare, precum și întreținerea sectoarelor repartizate; participarea la programul de pregătire a personalului operativ; executarea serviciului de zi și de pază și îndeplinirea sarcinilor categoriei de serviciu în care vor fi numiți.

Candidaţii interesaţi trebuie să aibă vârsta între 18 şi 25 de ani. Dosarul de recrutare se va trimite pe adresa angajaresgp2021@isubh.ro, până în data de 10 decembrie, ora 16.00.
În data de 12 decembrie vor fi publicate tabele nominale cu candidaţii care nu îndeplinesc condiţiile de participare. Deasfăşurarea concursului va avea loc ulterior datei de 17 decembrie. Afișarea rezultatelor finale va fi la sediu, dar și pe pagina de internet a instituției.
Informațiile privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condiții de recrutare, probe de selecție, criterii de departajare etc., sunt afișate la avizierul unității (strada Avram Iancu, nr.9, Oradea) și pe pagina de internet a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor (https://www.isubh.ro/anunturi/),

Informaţii suplimentare despre organizarea concursului şi depunerea documentelor se pot obţine la Serviciul Resurse Umane al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Crişana” al judeţului Bihor la telefon 0259.411.212, 0259.411.213, 0259.411.214 interior 27137 sau 27138, în fiecare zi lucrătoare, între orele 16.00 - 20.00.