Moda și trendurile au acaparat toate rețelele sociale, magazinele și mediile în care ne petrecem viața de zi cu zi. O primă impresie bună contează întotdeauna și, de aceea, oamenii tind să fie atenți cu ce se îmbracă, chiar și în zilele liniștite când se plimbă prin parc. Și pentru că hainele sunt care mai de care mai stilate și special accesorizate, trendurile celebre încep să-și facă simțită prezența și în mediul copiilor. Dacă aveți un prichindel în creștere în familie și vă doriți să îi conturați un simț al modei cât mai organic posibil, atunci rămâneți cu noi fiindcă, în rândurile ce urmează, vă vom ajuta să alegeți cele mai potrivite și moderne perechi de adidași pentru copii. Întâi, ne vom concentra pe încălțămintea pentru băieți, iar la final vă vom sfătui și în cazul domnișoarelor. Să începem!

Adidașii pentru băieți sunt o piesă de rezistență în orice ținută. Dacă cel care poartă ținuta respectivă este micuț în vârstă, nu înseamnă că nu trebuie să fie și el în pas cu moda. Cu atât mai mult dacă părinții săi sunt fashioniști înrăiți. De la modele clasice, minimaliste, în culori neutre, până la perechi abstracte sau cu luminițe, gama de încălțăminte pentru băieți este una largă. În acest articol, noi ne vom concentra pe materialele din care sunt fabricați adidașii, pe modele și culori, precum și pe modul de închidere.

 

  • Materiale adidași copii băieți

Printre cele mai populare două materiale de adidași pentru copii se numără pielea și pânza. Pielea este un material dur, ce își va menține forma și aparența lucioasă pe o perioadă lungă de timp. Avantajele sale sunt că se adaptează repede formei piciorului, facilitând confortul în purtare, și este impermeabilă: fie ploaie sau ninsoare, copilul dumneavoastră va avea mereu piciorușele uscate și calde. Adidașii de piele sunt indicați pentru zilele în care micuțul familiei va depune ceva mai mult efort, cum ar fi la orele de educație fizică sau când iese cu bicicleta cu prietenii, precum și anotimpurilor reci, toamna și iarna. Fiind căptușiți la interior, aceștia îi vor asigura cea mai comodă talpă existentă. Mai există, de asemenea, adidași cu talpă de cauciuc sau de spumă, așa că vă recomandăm să dați un search prin mediul online pentru a hotărî ce i s-ar potrivi mai bine, în funcție de activitățile la care vrea să îi poarte. Al doilea material îndrăgit de părinți când vine vorba de achiziționarea unor încălțări perfecte este pânza. Acesta e un material subțire, recomandat anotimpurilor călduroase, primăvara și vara. Va lăsa piciorul celui mic să respire și se va adapta repede la mișcările sale. Atenție însa, pânza nu este impermeabilă. Aveți grijă pentru ce fel de activități alegeți adidașii. Noi vă putem spune doar că sunt potriviți plimbărilor prin oraș, exercițiilor fizice de dificultate mică și excursiilor cu familia în zone tropicale. Rămâne la latitudinea dumneavoastră să alegeți materialul perfect pentru folosința copilului.

 

  • Modele și culori de adidași copii băieți

După cum vă spuneam și mai sus, moda și trendurile se resimt și în mediul copiilor. Din dorința de a le semăna vedetelor lor preferate și a se îmbrăca într-un mod cât mai frumos, copiii își doresc și ei adidași moderni. Astfel că, brandurile de încălțăminte pentru băieți ne surprind cu modele din ce în ce mai atrăgătoare. Dacă micuțul dumneavoastră este sportiv pasionat, vă recomandăm să îl surprindeți cu un model de adidași cu roți. Ce poate fi mai palpitant și amuzant decât să se dea pe roți în fața tuturor amicilor? Astfel de adidași au roțile integrate în partea de călcâi a pantofului. De obicei, ele sunt susținute de talpă și nu deranjează atunci când sunt folosiți la mers normal, dar pot fi acționate printr-un buton special. În acel moment, ele „cad” din talpă, dând voie copilului să patineze. Interesantă idee, nu? Dacă vă doriți să îl surprindeți și cu un alt model, mai puteți alege adidașii cu luminițe. Și în acest caz, luminile se găsesc atașate pe zona tălpii și se aprind în diverse jocuri de culori în timpul mersului. Dacă ieșiți la o plimbare în familie la apus de soare, mai mult ca sigur că prichindelul dumneavoastră va fi admirat cu așa încălțăminte. Continuăm categoria și trecem la culori. Indiferent de materialul pe care îl alegeți pentru adidașii copilului, nu ezitați să cumpărați perechea cea mai vibrantă. Cu ajutorul unor culori atrăgătoare precum albastru sau verde, micuțul va reuși să-și exprime vivacitatea prin îmbrăcăminte. Însă, dacă sunteți invitați la un eveniment select sau vă doriți să asortați încălțămintea cu uniforma școlară, vă recomandăm culorile neutre, precum alb sau negru. Cu acestea, nu veți da greș niciodată.

 

  • Moduri de prindere al adidașilor de copii băieți

Ultima categorie a acestui articol încadrează modurile de prindere. Există încălțăminte cu arici (velcro), cu șireturi, sau încălțăminte slide. Până la vârsta de 10 ani, vă recomandăm modelele cu velcro și slide. Sunt potrivite pentru activități nu foarte solicitante și se încalță ușor. Vor fi stabile la purtare și vor lăsa piciorul să respire. După această vârstă, puteți trece fără griji la modelele cu șireturi. Șireturile, din cauză că sunt destul de greu de legat pentru un copilaș, sunt recomandate vârstelor mai înaintate. Nu ezitați să îl ajutați pe cel mic să se lege de câteva ori, până învață. Apoi, încălțarea va fi mult mai simplă. De asemenea, șireturile sunt modul de prindere cel mai sigur. Nodul făcut va asigura stabilitate și confort la purtare.

Acum că ați aflat care sunt cele mai moderne modele de adidași pentru băieți, vrem să ne ținem de promisiune și să vă recomandăm câteva perechi și pentru domnișoare. Pentru o pereche excepțională de adidași de fete vă puteți orienta în mediul online și alege modele precum cele în culori roz, roșu sau galben, cu imprimeuri cu prințese sau accesorii cu fundițe. Încălțați-o pe micuță cu aceștia pe vreme ploioasă sau răcoroasă. Iar pentru vremea caldă, alegeți o pereche de sandale fete, din piele, pentru durabilitate ridicată și confort.

Am ajuns la final. Sperăm că articolul nostru v-a fost de folos și că acum îl puteți asorta de minune pe prichindelul familiei cu cele mai inspirate încălțări. Magazinele din mediul online sunt un bun punct de plecare în această direcție.