Cel mai mare producător de echipamente electrocasnice premium din lume a deschis al cincilea showroom propriu, la Oradea, pe strada Independenţei nr. 3, la doi paşi de Piaţa Unirii. Aici, orădenii vor intra într-un univers în care aparatura electrocasnică pare desprinsă din serialele SF!

Acest showroom din Oradea se întinde pe o suprafaţă de 210 metri pătraţi, în care este desfăşurată elegant, aparatura premium Miele. Toate exponatele sunt funcţionale, pentru a da posibilitatea clienţilor să poată testa aparatura din magazin. Şi au la ce se minuna! De la cuptorul cu wireless şi cameră video în interior, pentru a putea supraveghea în condiţii optime bunătăţile gătite, până la maşina de spălat cu tambur special, în formă de fagure, care poate spăla un trandafir roşu, fără a-l deteriora, dacă este pe programul destinat mătăsii! O demonstraţie live a fost oferită jurnaliştilor prezenţi ieri la inaugurarea showroom-ului orădean. Nu a fost singura demonstraţie oferită, chef Adi Hădean pregătind cu echipamentele Miele câteva preparate savuroase. Acesta a relatat că lucrează efectiv de ani buni pe echipamentele Miele, care s-au dovedit fiabile şi robuste, făcând faţă cu succes pregătirii preparatelor culinare pentru diferite petreceri – pentru 40 de persoane se găteşte o zi şi jumătate la foc continuu. Dacă cel mai intens folosit echipament de către chef Hădean este cuptorul – „practic gătesc câte patru cinci feluri în el, de la friptură la bezele, desigur consecutiv” – hota încorporată în plită este cea care l-a uimit prin faptul că extrage toate mirosurile care se degajă în timpul gătitului, iar acest lucru nu e puţin, pentru păstrarea unui ambient casnic primitor. În acest context, trebuie amintit că echipamentele Miele sunt testate pentru o perioada de utilizare de 20 de ani!

Produsele gastronomice ale lui chef Adi Hădean au fost secondate cu o altă excelentă demonstraţie de „wine pairing” realizată de Eduardo Garcia del Amo, întregind tabloul unui spaţiu destinat excelenţei.

„Decizia de a deschide cel mai nou showroom propriu Miele tot în vestul țării a  fost luată ca parte a strategiei noastre de extindere în regiunile cele mai importante ale României, dar și unde brandul are o notorietate. Consolidarea brandului va continua și facem deja pași importanți spre finalizarea amenajărilor pentru al șaselea showroom propriu, ce va fi deschis în zona Moldovei”, a spus Loredana Butnaru, General Manager Miele România.

Investiția totală se ridică la 100.000 de euro, iar clienții din Oradea şi din întreaga regiune vor fi printre primii care vor putea testa noua generație de echipamente electrocasnice Miele, destinate sporirii gradului de confort prin conectivitate wireless și funcţii unice. Astfel, clienții vor putea descoperi întreaga linie de aparatură electrocasnică și accesorii Miele, de la detergenți pentru mașini de spălat rufe și vase, aspiratoare clasice și de tip robot, cuptoare, plite, hote, espressoare, inclusiv cafeaua marcă proprie Miele.

Noul showroom Miele din Oradea se alătură celor două locații proprii din București, celei din Constanța, inaugurată acum doi ani, precum și magazinului exclusiv din Timișoara, deschis în 2018.

Produsele Miele mai pot fi descoperite și într-o serie de magazine deschise în regim de franciză în alte patru orașe din țară: Sibiu, Deva, Brașov și Cluj Napoca. În plus, alte peste 70 de magazine specializate în mobilier high-class și rețele independente de electroIT oferă electrocasnicele din portofoliul Miele.