Equilibrum Fest, cel mai complex târg-festival de terapii alternative și stil de viață sănătos, vine la Oradea. Organizatorii promit publicului că, în cele trei zile de festival, va descoperi și experimenta secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

În cadrul târgului vizitatorii pot participa la conferințe, workshopuri, sesiuni demonstrative, evaluări și terapii în care o serie de personalități emblematice vor oferi din experiența și cunoștințele lor.

Scopul evenimentului este de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al terapiilor alternative. Partea educativă va fi acoperită prin conferințe, iar la standuri publicul va avea parte de ședințe demonstrative sau va putea achiziționa produse.

Accesul la festival se va face pe bază de bilete la prețul de 15 lei pe zi sau 30 de lei pe 3 zile. Abonamentele se achiziționează online, iar biletele pe zile, de la fața locului. Biletul include: acces la festival pe tot weekendul; acces la peste 40 de conferințe; posibilitate de testare diverse terapii prezente în cadrul târgului; testare produse cosmetice; discuții cu specialiști la standurile de prezentare; networking și stabilirea de conexiuni noi; relaxare pe muzica terapeutică oferită pe toată perioada festivalului de către maestrul Gheorghe Iovu.

Evenimentul va găzdui peste 50 de expozanți și conferențiari internaționali consacrați din diferite domenii: apicultură, astrologie, Ayurveda, Acupunctură, Chiropractică, Citirea Genelor, Cristaloterapie, Detergenți Bio, Dispozitive Orgonice, Homeopatie, Human Design, Neuro-Grafică, Numerologie, Reflexoterapie, Suplimente nutritive, Terapie acces bars, Terapie bowen, Terapie cranio-sacrală, Parapsihologie, Sacroterapie, Stomatologie biologică, Uleiuri esențiale, BioEnergoterapie, Bijuterii etc.

Motto-ul festivalului este „Sănătos îți stă mai bine!”, iar perioada de desfășurare va fi de vineri, 6 octombrie, până duminică, 8 octombrie, între orele 10.00-20.00.

Mai multe detalii despre expozanți, conferențiari și eveniment, găsiți pe pagina de facebook a festivalului: equilibrumfest sau la nr. de telefon 0758/ 236-700.