Clubul sportiv „Exclusive” aniversează joi, 7 noiembrie, zece ani de existență, iar evenimentul va fi marcat prin inaugurarea Centrului de dans „Exclusive”, situat în Oradea, pe strada Ștefan Octavian Iosif, nr. 13B.

Clubul sportiv „Exclusive” a adus culoare și dinamism în lumea dansului sportiv de performanță la nivel național și internațional. Comunitatea orădeană a beneficiat, în cei zece ani, atât de dezvoltarea talentului până la standardul de performanță, cât și de simple activități care să mențină mintea și corpul sănătos.

„Experiența acumulată în cei zece ani ne-a oferit posibilitatea de a privi dansul și din altă perspectivă: a educației. O viziune de ansamblu asupra dansului promovat de clubul nostru face din acesta mai mult decât mișcarea corpului. Dansul, marca Exclusive, reprezintă o modalitate de auto-dezvoltare și auto-educare pentru toți cei ce ne trec pragul”, spune Oana Veszi, antrenor Club sportiv „Exclusive”.

Programul evenimentului aniversar de joi, 7 noiembrie, include momente emoționante pentru organizatori care au muncit foarte mult pentru a-și achiziționa o sală proprie. Invitații sunt așteptați de la ora 17.30, iar de la ora 18.00, tăierea panglicii Centrului de dans „Exclusive” va fi urmată de un scurt program artistic prin care organizatorii doresc să exemplifice multitudinea de activități pe care le derulează. Beneficiarii serviciilor marca Exclusive sunt de la copii la bunici, de la amatori la performeri.

„Vă invităm să fiți alături de noi, pe parcursul evenimentului, celebrând, astfel, cei zece ani de dans, de muncă, de talent și de performanță marca Exclusive!”, este invitația transmisă de antrenorii clubului, Oana Veszi și Florin Culda.