Casa de Cultură „Miron Pompiliu” Ştei a fost joi, 12 octombrie, mai devreme ca și în alți ani, gazda unui eveniment mult așteptat de la începerea anului școlar, acela de a desemna Miss şi Mister Boboc. A fost o seară de neuitat, deoarece „nepoții moțului” au produs o surpriză splendidă colegilor prin faptul că au „invitat” la balul bobocilor „Stelele Hollywoodului”, care s-au bucurat de aprecieri aparte.

Sala mare de spectacole a Casei de Cultură a fost arhiplină unde, alături de colegii celor care au concurat pentru „supremația”  laurilor de Miss și Mister Boboc 2017, s-au regăsit mulți părinți, bunici, rude, dar și prieteni care și-au încurajat favoriții. Trebuie remarcată ordinea din sală, unde s-a simțit din plin „amprenta” conducerii colegiului șteian, compusă din prof. Adrian Cristian Andru şi Emanuel Coroiu, director, respectiv director adjunct, care au luat toate măsurile de siguranță pentru o desfășurare fără incidente a evenimentului. La înălțime au fost și cei doi moderatori, Vanessa David și Vlad Blaj (ambii din clasa a XII-a A, diriginte prof. Simona Crișan), foștii Miss și Mister Boboc din anul 2014, printr-o prezență scenică deosebită.

Cele şase perechi concurente, Laura Sin – Simon Cioanca, Mădălina Ilieș – Alberto Hoza, Anastasia Olenici – Rareș Pirtea, Anna Pretelli – Răzvan Ciotea, Bianca Baicu – George Jac, Bianca Macarie – Cristian Chircea, au „apărut” pe scenă într-o manieră inedită, ca adevăratele vedete de la Hollywood, „filtrând” împreună, însă notele fiind acordate individual.

Perechile au susţinut cinci probe – prezentare, dans, imitarea unei vedete de la Hollywood, surpriză, aptitudini – misiunea juriului compus din prof. Andru Cristian, președintele juriului; Daniel Stan, reprezentantul Primăriei Ștei; Alexandru Jude, reprezentantul sponsorilor; Daniela Pantea, reprezentanta BCR; prof. Mădălina Ropa și o elevă eminentă a colegiului, Cristina Peter, fiind deosebit de delicată în departajarea lor, cu toții fiind foarte bine pregătiți, ca niște adevărate vedete, de altfel. Comitetul de validare a notelor a fost comups din Karina Tuduce și Andrei Stanciu, din clasa a XII-a A, profil mate-info. Pauzele dintre reprezentaţiile concurenţilor au fost întreţinute de momente pline de surprize și de un cadru tipic de la Hollywood, pregătite de colegii concurenţilor, printre care Poșa, alias Mister Bean, dansuri și multe momente din filme. Invitatul special al serii a fost Liviu Teodorescu, care a „ridicat” sala în picioare printr-un program pe placul adolescenților, și nu numai. Înaintea titlurilor serii, s-a acordat și un premiu special, în care rolul spectatorilor a avut multă greutate prin „poluarea fonică” făcută, acela de Miss și Mister Popularitate, obținut de Bianca Baicu și Răzvan Ciotea. Ca întoteauna la astfel de evenimente punctul culminant s-a derulat la festivitatea de premiere, laurii de Miss Boboc 2017 revenindu-i elevei Anastasia Olenici, iar Mister Boboc a fost ales Rareș Pirtea. La sfârșitul premierii, inevitabilul s-a produs și de această dată, când colegii au invadat scena oferidu-le o „baie” cu frișcă, de care au „beneficiat” și câțiva dintre spectatori.