Ploile abundente și viituri produse de acestea au mai făcut o victimă, în județul Bihor, după copilul în vârstă de patru ani mort în comuna Câmpani. Este vorba despre un bărbat de 56 de ani, găsit decedat marți dimineața în pârâul din Săliște de Vașcău.

Marți,  în jurul orei 08.20, o apelantă a numărului unic 112 informa Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Crișana” al județului Bihor cu privire la dispariția, încă din seara zilei de luni, a unui bărbat, de 56 de ani, din localitatea Săliște de Vașcău, comuna Criștioru de Jos, familia și vecinii începând căutările acestuia în dimineața zilei de marți.

“La fața locului au fost mobilizate de urgență, două echipaje de pompieri militari din cadrul Stației de Pompieri Ștei, din care unul de căutare-salvare și unul de prim ajutor calificat”, a precizat mr. Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU Bihor.  În timpul convorbirii cu dispeceratul, apelanta, o vecină de-a bărbatului, pe care îl văzuse ultima oară, lângă pârâul de pe raza localității, a informat dispecerul inspectoratului că victima a fost văzută chiar în acele momente, în apa pârâului. Din nefericire, bărbatul a fost găsit decedat, pompierii militari aducând la mal corpul neînsuflețit al acestuia. (Foto arhiva ISU)