DECESE

* Cu multă durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a mamei, soacrei, bunicii, cuscrei

VICTORIA CHEREGI,

de 72 ani. Înmormântarea va avea loc duminică, 12 septembrie 2021, ora 14.00, la Capela Orășenească. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Drum lin spre cer! Soțul Adrian, fiicele Camelia și Anca, ginerele Ștefan, nepotul David și cuscrii Iosif și Ileana.

 

* Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la prietenul meu de-o viaţă,

avocat CORNELIU POP-PĂDUREANU

PUCU,

un OM şi un prieten de excepţie. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu te vor uita niciodată, Marius Memetea cu familia. (3364)

 

* S-a stins o fiinţă, un OM, un prieten,

avocat CORNELIU POP-PĂDUREANU

PUCU.

Drum bun spre stele! Dumnezeu să te odihnească în pace! Tibi Moş cu familia. (3365)

 

* Aducem un ultim și pios omagiu fostului nostru coleg,

prof. ing. DOREL DRĂGHICI

și transmitem sincerele noastre condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Personalul Colegiului Național "Emanuil Gojdu".

 

* Cu durere în suflet şi cu inimile cernite vă anunțăm că neprețuita şi adorata noastră mamă, soacră şi bunică,

dr. OLGA MARIA VANCSIK,

după o grea suferință, a plecat spre o lume a luminii şi iubirii divine în Împărăția Tatălui Ceresc. Drum lin printre stele şi odihnă veşnică, draga noastră! Înmormântarea va avea loc, luni 13 septembrie, ora 15.00, Capela Frențiu. Laura, Ioan, Adelina şi Sophie.

 

* Transmitem sincere condoleanţe şi întreaga noastră compasiune distinsei familii Vancsik, în aceste momente de tristeţe şi durere marcate de decesul mamei, soacrei şi bunicii dragi,

dr. OLGA VANCSIK.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Locatarii blocului M6, str. Gen. Gh. Magheru, nr. 6, Oradea. (3362)

 

* Cu adâncă durere, cu stimă şi respect aducem un pios omagiu celui care şi-a închinat viaţa în slujba bolnavilor,

dl. doctor MIRON COSTEA.

A fost o mare onoare să lucrăm o viaţă cu dumneavoastră şi pentru aceasta vă mulţumim. Drum lin spre cer, rămâneţi veşnic în sufletele noastre! Suntem alături de familia greu încercată! Asist. Viorica Aron, Dorina Illes, Carmen Beles, Adrian Avram.

 

* Cu profundă tristețe ne despărțim de un vechi și drag prieten

dr. MIRON COSTEA

care s-a ridicat la ceruri. Nu te vom uita niciodată! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Fam. dr. Horia și Stela Ardelean. (3373)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum, familiei îndoliate, la despărțirea de colegul nostru,

dr. MIRON COSTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. (3372)

 

* Cu gândul și sufletul suntem alături de voi, acum când îl conduceți pe ultimul drum pe tatăl, socrul și bunicul vostru,

MIRON COSTEA.

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Lui și pe voi să vă aline. Simona și Mihai Schițcu.

 

* Cu tristețe ne luăm rămas bun de la colegul nostru

dr. MIRON COSTEA

medic pneumolog, care de peste 40 de ani cu dăruire și abnegație s-a ocupat de pacienții internați la Spitalul Nucet. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Colegii pneumologi din cadrul SCMO transmit sincere condoleanțe familiei îndoliate. (3375)

 

* În numele colegilor psihiatri care au colaborat cu

dr. MIRON COSTEA

fost director la Spitalul de Psihiatrie Nucet, aduc un pios omagiu acelui care a fost un medic iubit și respectat de pacienți și de colegi. Suntem cu toții alături de familia îndurerată, conducându-l pe ultimul drum. Dr. Nicoleta Tătaru. (3376)

 

* Suntem alături de colegul nostru Costea Marius, în aceste clipe grele pricinuite de decesul tatălui său. Transmitem sincere condoleanţe întregii familii îndoliate. Colegii de la Biroul Vamal Bihor.

 

 

* Cuvintele sunt prea simple şi neputincioase pentru a exprima durerea pe care o simt acum, la plecarea din viaţă a celei care a fost

ANDRONICA CĂRBUNAR.

Dumnezeu să o ierte şi să-i odihnească sufletul! Cornel.

 

* Suntem alături de distinsa mea colegă, învățătoarea Aurica Cozma, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui său drag,

ALEXANDRU LAZĂR.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Marta Lovas cu soțul Albert și nepotul Marc. (3369)

 

* În aceste momente de cumpănă și pierdere a mamei, colegii din cadrul Facultății de Litere îi transmit doamnei profesoare Liana Gherdan multă putere și sincere condoleanțe. (3370)

 

* Un sincer gând de alinare pentru îndurerata familie, în aceste clipe de grea încercare. Ne luăm rămas bun de la colega noastră 

dr. CLAUDIA-ANIELA PELE. 

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. (3371)

 

* Suntem alături de familia colegei noastre Paula în durerea pricinuita de moartea tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Familia Botea Gheorghe și Rodica.

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe, fiicei Paula și soției Luci în aceste momente când se despart de tatăl și soțul drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Familia Meșter Ioan și copiii.

 

* Cu tristețe ne alăturăm durerii colegei noastre Paula care se desparte de tatăl drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică iar familiei mângâiere. Familia Căpuș Viorel și Mariana.

 

* Un ultim omagiu celui care a fost colegul nostru

GHEORGHE BALOG.

Condoleanțe familiei. Colectivul Hipocar Oradea.