DECESE

 

* Cu mare durere și tristețe nemărginită ne luăm rămas bun de la sora și cumnata noastră dragă,

IRINA FESUS,

o ființă bună, caldă, înțeleaptă și iubitoare. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihna bine meritată și să te așeze de-a dreapta Sa. Dormi în pace suflet bun. Ne vei lipsi mult. Fratele Ardelean Gavril cu soția Maria.

 

* În ceasul trist al plecării ne luăm rămas bun de la iubita noastră mătușă,

IRINA FESUS.

Dumnezeu să-ți dea odihnă în lumina veșniciei. Cu sufletul tău bun ai adus lucruri bune și ajutor fiecăruia dintre noi. Drum bun spre cer, printre îngeri și stele, mătușă dragă. Te vom păstra mereu în amintire. Nepoatele Moni și Cristina cu familiile.

 

* Suntem alături de prietena noastră dragă, Doina Coltău în nemărginita-i durere pricinuită de pierderea fiului drag,

DAN.

Sincere condoleanțe! Asociația “Viața Ascendentă” de la Catredrala Sfântul Nicolae - Oradea. (4382)

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și sincere condoleanțe familiei Dumitru Chiș, la trecerea la cele veșnice a celei care a fost mamă, soacră și bunică

FLOAREA CHIȘ.

Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie. Preot Paroh Ioan Roșu și membrii Consiliului de la Parohia Ortodoxă Cordău. (4384)

 

* Cu profundă durere în suflet anunţăm trecerea în eternitate, după o chinuitoare luptă cu boala, a celui care ne-a fost tată drag, bunic şi socru,

IOAN NASTEA, de 75 de ani.

Înmormântarea va avea loc miercuri, 13 decembrie de la ora 14.00 la Capela Municipală din Oradea. Stâlpul va avea loc marţi, 12 decembrie, de la ora 18.30 la aceeaşi capelă. Bunul Dumnezeul să-l ierte şi să-l odihnească în pace. Alin Nastea cu familia, Bogdan Nastea cu familia, Daniel Nastea cu familia.

 

 

* Profund afectaţi de vestea tristă, suntem alături de verii noştri Alin, Bogdan, Daniel Nastea şi familiile lor, în aceste momente de cumpănă prin care trec la dispariţia din această lume a celui care le-a fost tată, bunic şi socru drag,

IOAN NASTEA, de 75 de ani.

Ne rugăm la bunul Dumnezeul să-l ierte şi să-l aşeze de-a dreapta sa, iar familiilor îndoliate să le mângâie şi să le întărească sufletele. Daniel Man, Mircea Man cu familia, Ioan şi Florica Man din Bădăcin.

 

* Suntem alături de colegii noștri av. Alin și Bogdan Nastea, în  aceste momente triste ale despărțirii de tatăl drag,

IOAN NASTEA.

Condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Consiliul, Decanul, membrii și salariații Baroului Bihor.

 

* Drum bun spre cer, printre îngeri și stele, prietenul nostru drag,

MIRON HUS.

Suntem alături de soție și de cele două fiice cu familiile lor. Dumnezeu să te odihnească în pace. Sincere condoleanțe din partea familiei Onița Vasile. (4385)

 

* Suntem alături de colega și prietena noastră, Letiția Apostol, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei sale. Cu prietenie Iuonaș Doina împreună cu colectivul. (4386)