DECESE

 

* Suntem alături de finii noștri Bogdan, Sanda, Antonia și Ancuța, în aceste momente de grea încercare, prin trecerea la cele veșnice a iubitei lor mame și bunici

VIORICA TEUȘDEA.

Dumnezeu s-o ierte și să-i dea odihnă veșnică. Familia Dumitrescu Dan, Florica, și Remus. (447)

 

* Suntem alături de colega noastră, Stanciu Alina, la marea durere pricinuită de moartea mamei dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul departamentului Agricultură, Horticultură al Facultăţii de Protecţia Mediului. (444)

 

* La acest moment de mare tristeţe dorim să mulţumim celor prezenţi cu gândul, sau cu fapta alături de familia

AURICĂI ONIŢA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! (445)

 

* Suntem alături de colega noastră, Puşcaş Nicoleta, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a tatălui drag,

NICOLAE PAŞCA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii din cadrul DSVSA Bihor. (446)

 

* În aceste momente de mare tristețe, suntem alături de colega noastră dragă Carmen Hărduț la despărțirea de bunul ei tată. Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Colectivul Laboratorului de radioterapie. (19)

 

COMEMORĂRI

 

* În data de 16 februarie se împlinește un an de când a plecat pe drumul veșniciei, cea care a fost iubita noastră soră, cumnată și mătușă

ELENA BENE.

Pentru dragostea și bunătatea cu care ne-a înconjurat îi datorăm neuitarea și recunoștință veșnică. Dumnezeu să o odihnească în pace. Mulțumim tuturor celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire are loc sâmbătă, 12 februarie, la Biserica Ortodoxă Tei din Oradea. Familiile îndurerate Morgovan Teodor și Baș Ioan. (448)

 

* Au trecut 20 de ani de dor și tristețe de la pierderea minunatului nostru soț și tată

AUREL ZIMBRAN.

Cu lacrimi în ochi ne rugăm pentru odihna sufletul tău bun și generos. Vom păstra veșnic neștearsă amintirea lui, fiind recunoscătoare pentru dragostea și grija cu care ne-a înconjurat. Soția Terezia și fiica Laura. (450)

 

* Cu durere în suflete ne aducem aminte că se împlinesc 7 ani de la trecerea la cele veșnice a părinților noștri dragi,

MARIA

și

FRANCISC TECSI.

În acest univers al tristeții ne rămân stelele amintirilor care să ne aline durerea. Odihnească-se în pace! Cu dor, Kati și Feri cu familiile. (439)