DECESE

* „Numai noi, suflete triste

Cei rămaşi ne vom ruga

Dumnezeu să vă primească

În Împărăţia Sa”.

IOLANDA JURCA,

ANGELICA COTOR,

GYULA MURANYI-MATZA.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu tristeţe am primit vestea trecerii în nefiinţă a verişoarei şi mătuşii noastre

FLOARE IOVAN,

din Lunca. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe întregii familii. Verişoara Viorica Moş, nepoatele Ana-Maria şi Daria cu familiile.

 

* O fiinţă dragă nouă a luat calea spre cer. Îndoliaţi în suflete şi plini de durere ne despărţim pentru totdeauna de scumpa noastră mamă, soacră şi bunică,

ing. AURELIA BANC

în vârstă de 76 de ani. Dormi în pace suflet blând! Nu te vom uita niciodată. Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 noiembrie 2018, ora 14.00, de la Capela Haşaş, În veci nemângâiaţi copiii Daniela şi Dinu, nora Vio şi iubiţii nepoţi Tudor, Vlad şi Ştefania. (6642)

 

* Un gând de alinare şi sincere condoleanţe familiei Daniela Vîlceanu, în aceste clipe de grea încercare când se despart de mama şi bunica dragă

AURELIA BANC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Cecilia şi Sergiu Silaghi.

 

* Cu tristeţe în suflet ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost ca o mamă, draga noastră

AURELIA BANC.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Bebe, Karina, Simona şi Doru Popa. (6659)

 

* În aceste momente de grea încercare, transmitem un gând de mângâiere şi compasiune doamnei director Vîlceanu Daniela, la despărţirea de mama sa

AURELIA BANC.

Sincere condoleanţe. Dana Sidea. (6645)

 

* Cu inima întristată, sunt alături de prietena şi colega mea, Vîlceanu Daniela, la trecerea în nefiinţă a mamei sale dragi. Sincere condoleanţe. Alice Corodeanu. (6646)

 

* Sunt alãturi de colega mea, Daniela Vîlceanu la dureroasa despãrţire de mama ei dragã. Dumnezeu s-o odihneascã în pace. Alin Hãulicã. (6647)

 

* Suntem alãturi de doamna director a C.T. „Traian Vuia” Oradea Daniela Vîlceanu, în marea durere pricinuitã de dispariţia mamei sale dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanţe. Colegii din Catedra de Limba şi Literatura Română. (6648)

 

* Împãrtãşim durerea colegei noastre, doamna director Daniela Vîlceanu şi ne exprimãm profunda noastrã compasiune în aceste momente de tristeţe şi suferinţã când se desparte de iubita ei mamã. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Colectivul cadrelor didactice de la C.T. „Traian Vuia”  Oradea. (6649)

 

* Suntem alãturi de doamna director Daniela Vîlceanu în aceste momente triste când se desparte de mama sa dragã. Sincere condoleanţe. Colectivul Catedrei Fizicã-Chimie-Biologie şi Ed. Fizicã. (6650)

 

* Un gând de alinare şi mângâiere familiei doamnei director Daniela Vîlceanu, în aceste momente de tristeţe pricinuite de trecerea la cele veşnice a mamei sale dragi. Odihnã veşnicã în Împãrãţia Cerurilor. Fam. pr. Oprea Horea şi Raluca. (6651)

 

* Cu regret şi durere în suflet ne alãturãm colegei noastre, Daniela Vîlceanu, la durerea despãrţirii de mama sa dragã. Sincere condoleanţe. Elena Roşca şi familia. (6652)

 

* Cu inimile întristate ne alãturãm colegei noastre Daniela Vîlceanu, la marea durere pricinuitã de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihneascã. Alina Cotca şi familia. (6653)

 

* Suntem alãturi de Daniela şi Dinu în aceste momente grele, când se despart de mama dragã,

AURELIA BANC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familia Bene. (6666)

 

* Suntem alături de Daniela și Dinu, în aceste momente grele când se despart de iubita lor mamă

AURICA BANC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Ana Negrean și copiii Dana și Dinu cu familiile.

 

* Durerea ne apasă sufletul acum când o inimă bună a încetat să mai bată. Ne luăm rămas bun de la cea care a fost nașa noastră

ing. AURELIA BANC.

Bunul Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace, iar pe voi, fiica Daniela și fiul Dinu, împreună cu familiile voastre, să vă mângâie și să vă întărească. Finii Traian și Mărioara Gligor din Salonta.

 

* Un gând de mângâiere şi alinare pentru doamna director profesor Vîlceanu Daniela în aceste ceasuri de grea cumpănă şi tristeţe pricinuite de trecerea la cele veşnice a mamei sale

AURELIA BANC.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veşnică şi să aline sufletele îndurerate ale familiei. Colegii din Catedra „Om şi societate” a Colegiului Tehnic „Traian Vuia” Oradea. (6674)

 

*  Suntem alături de doamna director prof. Vîlceanu Daniela în aceste momente grele când se desparte de mama sa dragă. Sincere condoleanţe şi Dumnezeu s-o odihnească. Din partea colegilor de la Compartimentele Contabilitate-Secretariat-Administrativ al Colegiului Tehnic „Traian Vuia” Oradea. (6675)

 

* Suntem alături de colega noastră, doamna director Daniela Vîlceanu, în aceste clipe îndurerate la despărţirea de mama dragă. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Directorii adjuncţi Ildiko Biro şi Rodica Secară, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” Oradea. (6676)

 

* Cu lacrimi în ochi şi durere în sufletele noastre anunţãm trecerea la cele veşnice a celui care a fost dragul nostru frate, cumnat şi unchi

DAN OMUCZ.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Nu îl vom uita niciodată. Sora Porumb Nina, cumnatul Petru şi nepotul Petrişor. (6657)

 

* Suntem alãturi de nora noastrã Porumb Nina la marea durere pricinuitã de decesul scumpului ei frate

DAN OMUCZ.

Dumnezeu sã-l odihneascã în pace şi sincere condoleanţe familiei îndurerate. Familia Porumb Petru şi Floare. (6656)

 

* Cu adâncã durere în suflet ne despãrţim de dragul nostru unchi,

DAN OMUCZ.

Dumnezeu sã-l odihneascã în pace. Nepoata Egyed Patricia şi nepoţii Ciprian şi Rãzvan. (6658)

 

* În aceste momente de grea încercare, un gând de mângâiere şi compasiune se îndreaptã cãtre colegul nostru, Babãu Lucian Victor, acum când se desparte de tatãl sãu

VICTOR BABÃU.

Dumnezeu sã-l odihneascã. Sincere condoleanţe familiei din partea Biroului Poliţiei de Proximitate din cadrul Poliţiei municipiului Oradea. (6655)

 

* La ceas de grea încercare, întreaga noastrã compasiune şi un gând de mângâiere pentru prietenii noştri, Gusti, Carmen, Alex, acum când se despart de draga lor

IOLANDA JURCA.

Sincere condoleanţe familiei îndoliate. Maria şi familia Dragomirescu. (6664)

 

* A plecat într-o lume mai bunã, dupã o scurtã, dar nedreaptã suferinţã, multiubita mea sorã

ANGELICA COTOR,

din Beiuş. Pentru dragostea cu care m-ai înconjurat o sã te iubesc pânã la capãtul infinitului. Dormi în pace suflet iubit. Înmormântarea va avea loc miercuri, 14 noiembrie, în localitatea Beiuş. În veci nemângâiatã, sora Monica.

 

* Suntem alãturi de Mona Cotor în aceste momente deosebit de grele pricinuite de decesul iubitei surori şi fostei noastre colege

ANGELA COTOR.

Dumnezeu s-o odihneascã în pace. Foştii colegi din clasa a XII-a C, C.N. „Samuil Vulcan” Beiuş, promoţia 1977. (6669)

 

* Suntem alãturi de mãtuşa Rodica Bordaşiu la marea durere pricinuitã de trecerea la cele veşnice a bunului nostru unchi

NICOLAE BORDAŞIU.

Suflet bun şi nobil, dormi în pace! Bunul Dumnezeu sã te aşeze în ceata sfinţilor, în loc plin de luminã! Nu te vom uita niciodatã. Fam. Meşter Pavel şi Mãrioara. (6654)

 

* Suntem alãturi de doamna Lucia Vlad în aceste clipe îndurerate, la despãrţirea de mult iubitul sãu frate

prof. pr. NICOLAE BORDAŞIU.

Dumnezeu sã-l odihneascã întru Împãrãţia Sa. Dumitru şi Gheorghe Dulca. (6668)

 

 * Cu multă durere în suflete, ne luăm rămas bun de la cea care a fost o bună colegă şi prietenă,

ing. AURELIA BANC.

Transmitem întreaga noastră compasiune familiei îndoliate. Fam. Melania şi Horia Paul.

 

* O rugăciune, flori și gândurile noastre de neuitare sunt tot ce-i putem oferi celei care a fost prietena noastră dragă,

AURELIA BANC.

Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Familiei gând creștinesc de mângâiere. Ana și Sanda Lupu. (1727)

 

* Sincere condoleanțe și întreaga noastră compasiune prietenilor noștri, Daniela Vîlceanu, Dinu Banc și familiilor lor, în aceste clipe îndurerate la despărțirea de mama și bunica lor,

AURELIA BANC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Ioana și Marian Iliescu. (1728)

 

* Îndurerați anunțăm trecerea în neființă a dragei noastre mătuși,

văd. MARIA BODEA,

născută Mudura, la 85 ani. A trăit cu demnitate, și-a dus crucea suferinței cu profundă credință în Domnul. Ne va lipsi. Îi vom păstra luminoasă amintire. Înmormântarea a avut loc în Alparea, în 11 noiembrie 2018. Mihaela și Marius Popoviciu. (1829)

 

 

COMEMORÃRI

 

* Azi, 13 noiembrie 2018, se împlineşte 1 an de când un suflet minunat, cea care a fost iubita noastrã mamã, soacrã, bunicã,

FLOARE GACEU,

s-a înãlţat la cer, mai aproape de Dumnezeu. Adâncã recunoştinţã celor care îi vor pãstra o clipã de aducere aminte. Fiul Alin, nora Luana şi nepotul Edwin. (6667)

 

* Azi se împlinesc 28 de ani, de când cel mai bun soţ, tatã, socru, bunic şi strãbunic,

dr. MIRCEA POP,

fost director al Spitalului Marghita şi-a dat sufletul lui nobil Creatorului. Amintirea şi binecuvântãrile noastre sã-l însoţeascã pe drumul veşniciei. Soţia, copiii, nepoţii şi strãnepoţii. (6677)

 

* A trecut un an presărat cu multe amintiri şi multe lacrimi de când singura soră ce am avut-o,

FLOARE GACEU,

a trecut în nemurire. Tot un noiembrie întunecat, în urmă cu 22 de ani, a fost când şi mama noastră dragă,

ANA ONACA,

s-a înălţat la cer, mai aproape de Dumnezeu. Vă vom purta în inimă mereu. Viorica Baltan, alături de soţul Ioan şi fiicele Simona şi Ioana cu familiile. (6640)