DECESE

 

* Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu voi în aceste momente de durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe

IOAN NASTEA,

iar familiei îndurerate să-i dea mângâiere. Sincere condoleanțe! Fam. Georgescu Păun.

 

* Cu sufletele împietrite de durere fiul Ovidiu cu familia anunță plecarea din această lume a celui care a fost

GAVRIL ȚICA,

un tată și un bunic minunat. Ceremonia funerară va avea loc la Capela Hașaș, azi, 14 decembrie 2023, ora 13.00. Te vom păstra veșnic viu în sufletele noastre. Familia.

 

* Suntem alături de ginerele nostru, Țica Ovidiu, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui, socrului și bunicului lor

GAVRIL ȚICA.

Condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace. Familia  Cristea Gheorghe și Florica; Florin și Iulia.

 

* În aceste momente triste suntem alături de fam. dr. Țica Ovidiu, medic șef Anatomie Patologica, la despărțirea de tatăl său drag. Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Conducerea și colectivul TESA al  Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor.

 

* Suntem alături de colegul nostru, profesor Țica Gabriel, la trecerea în veșnicie a tatălui. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Liceul Ortodox Episcop Roman Ciorogariu Oradea. 

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, Lenuța, la plecarea în veșnicie a fratelui său 

PETRU POPA.

Transmitem condoleanțe întregii familii, iar pentru cel plecat dintre noi ne rugăm ca Dumnezeu să-l ierte și să îl odihnească în pace. Colectivul S.C. RVH Expert S.R.L. (4394)

 

* Anunțăm cu regret și durere în suflet trecerea în neființă a celui ce ne-a fost soț, tată, bunic și socru

GYORGY- CSAKI ERNEST. 

Cei care l-au cunoscut și respectat își pot lua un ultim rămas bun alături de familia îndurerată la Capela Episcopia Bihor-Oradea. Slujba va avea loc vineri, 15 decembrie 2023, ora 14.00. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cu lacrimi în ochi familia Gyorgy-Csaki. (4395) 

 

COMEMORĂRI

 

* La 22 decembrie vor fi 5 ani de când scumpa noastră mamă, soacră, bunică și străbunică

FLOAREA PANDREA

a plecat către Împărăția de pace și lumină. Parcă revine între noi cu fiecare comemorare, cu fiecare aducere-aminte. O regretăm în fiecare zi. Gândurile noastre se îndreaptă și spre tatăl, socrul și bunicul

TRAIAN,

dar și spre dragii noștri

ELENI

și

DUMITRU.

Dumnezeu să le dea iertare de păcate, odihnă și lumină veșnică. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă 16 decembrie la Biserica Kretzulescu din București. La fel de întristați, fiica Victoria cu soțul Virgil, nepoata Anamaria cu familia, nora Marioara cu nepoatele Cristina și Anca, nepoții Traian și Alexandru. (4392)

 

* Un pios omagiu de neuitare, dragoste și dor la împlinirea a patru ani de când ne-a părăsit dragul nostru soț și tată 

CRISTIAN GEORGESCU. 

Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Parastasul va avea loc la Capela Hașaș din Cimitirul Municipal în data de 16 decembrie 2023, ora 9.00. Soția Catrinel, copiii Monica, Adina și Horațiu. (4390)