DECESE

 

* Un pios omagiu celui care a fost 

ec. MIHAI NISTOR.

A fost un „aluminist”, apoi a activat o perioadă la fostul Comitet Județean Bihor al Uniunii Tineretului Comunist în funcția de prim secretar. Fiind un „tânăr cadru” energic a fost promovat în munca de partid a acelor vremuri până în decembrie 1989, stabilindu-se cu familia în București. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Un grup de foști colegi activiști ai U.T.C. din județul Bihor. (3748)

 

* Cu o durere fără margini ne luăm rămas bun de la minunatul OM și bunul nostru prieten

MIHAI NISTOR,

din București, de a cărei plecare la cer am aflat cu uimire neștiind că suferă de vreo boală. Întreaga noastră compasiune soției Doina, fiicelor Ioana și Codruța și întregii familii. Bunul Dumnezeu să-i dea odihna cea binemeritată. Nu te vom uita niciodată bunul nostru prieten. Fam. Cornel și Viorica Mut. 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Pe 20 iulie se împlinește anul de la decesul scumpei, iubitei noastre mame, bunici,

prof. ENĂȘESCU ANETA

(născută SUPRA), profesoară de franceză la Școala generală 22, actual Liceu Grigore Moisil din Timișoara. Slujba de pomenire va avea loc în comuna natală Tinca, județul Bihor, duminică 16 iulie. Dumnezeu să o ierte! Fiii Dragoș Nicolae și Mihai Cezar, nepotul Mihăiță. (3738) 

 

* Astăzi de împlinesc 2 ani de când iubitul meu fiu

DORU-IONUȚ VARGA

a plecat la cele veșnice, mult prea devreme, la doar 27 de ani. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea liniște și pace în Împărăția Sa. Dormi în pace suflet bun și curat! Mama. (3742)

 

* Cu adâncă durere în suflet, tristețe și dor, comemorăm împlinirea a unui an de la plecarea la cele veșnice a scumpei noastre mame, soacre și bunici  

ANA ARDELEAN

Amintirea ta veste vie în inimile noastre până la sfârșitul vieții, mamă, soacră și bunică, înger neprihănit ce în întreaga ta viață ne-ai alinat și ne-ai ținut pe toți aproape. Toată viața ți-ai dedicat-o celor în nevoie și durere. 

Dumnezeu să-ți odihnească sufletul tău bun și drept, în liniște și pace în Împărăția Sa Cerească. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, la ora 9.00, la Biserica Sfinții Trei Ierarhi din Rogerius, Oradea. Familia Ardelean Adrian, Tatiana, Nicodim și Anastasia.