DECESE

 

* Cuvintele sunt prea sărace să cuprindă durerea ce mă încearcă acum când tatăl și modelul meu,

SANDU IVAN,

și-a sfârșit călătoria pe acest pămant, după o grea suferință. Îi rămân recunoscător pentru viața și lucrurile bune pe care mi le-a insuflat. Îl rog pe Bunul Dumnzeu să îl ierte, să îl așeze de-a dreapta Sa și să îi dea odihnă veșnică! Fiul Sebastian cu soția Roxana și unicul nepot, Milan.

 

* Cu durere și tristețe în suflet, sunt alături de sora mea, Adriana Ivan acum când se desparte de iubitul soț,

SANDU IVAN.

Voi păstra amintirea chipului blând și vesel, a inteligenței desăvârșite a spiritului veșnic tânăr și glumeț în mintea și sufletul meu! Dumnezeu să îi așeze Sufletul blând în ceata Drepților și să-i dea odihnă veșnică. Cumnatul Octavian și Dana Bara cu nepotul Andrei, soția Claudia și nepoții Rania și Noah.

 

* Suntem alături de colega noastră, Adriana Ivan, acum la ceas de grea încercare când se desparte de cel care i-a fost companion de viață, soțul

SANDU IVAN.

Îl rugăm pe Dumnzeu să îi dea odihnă veșnică iar pe familie să o întărească și să o mângâie. Va rămâne în memoria și sufletele noastre,

SANDU,

cel care zâmbea ștrengărește, cel care era veselia întruchipată și sufletul petrecerilor! Dumnezeu să te odihnească în pace,

SANDU!

Conducerea Auto Bara și Direcția economică.

 

* Suntem alături de colega noastră Adriana Ivan, la ceas de durere și tristețe, când se desparte de iubitul soț,

SANDU IVAN.

Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică iar familiei să îi dea alinare și mângâiere. Colectivul Auto Bara.

 

* În aceste momente de durere, ne exprimăm întreaga compasiune și suntem alături de familia Ivan, acum când se despart de soțul, tatăl și bunicul

ALEXANDRU IVAN.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Denisa, Cerasela și Sergiu Ionescu.

 

* Familiei tale, care cu iubire şi îngăduinţă, ţi-a fost alături, cât i-a stat în putinţă, toată compasiunea şi respectul nostru.

SANDU IVAN

a plecat în lumina veşniciei, dar rămâne în amintirea noastră, ca omul jovial care s-a bucurat din plin de toate darurile vieţii. Angela Dacin cu familia. (5095)

 

* Mă despart cu durere şi tristeţe de prietenul meu de o viaţă 

SANDU IVAN.

Condoleanţe familiei. Nelu Iştoc cu familia. (5096)

 

* Suntem alături de prietena noastră Dana Ivan şi familia ei, la despărţirea de cel care a fost soţ, tată şi bunic, 

SANDU IVAN.

Fam. Traian Bara. (5097)

 

* Rămas bun, frumosul şi norocosul meu prieten 

SANDU IVAN,

ai văzut lumea şi prin ochii tăi am văzut-o şi eu. Spuneai „tati aşa ceva trebuie să vezi”. Acum ai pornit în marea călătorie prin eternitate. Dar, nu uita!

„Când necazuri te doboară

Şi prieteni n-ai, să-i strigi

Ţine minte, sfârşitul nu-i aici

Nu-i aici, nu, nu-i aici, nu

Ţine minte, sfârşitul nu-i aici”

spune Bob Dylan într-un minunat cântec. Pentru că vei rămâne veşnic în amintirea celor dragi cu bucuria ta de viaţă. Condoleanţe familiei mult prea încercate. Laviniu Toma cu familia. (5098)

 

* Cu tristețe îmi iau rămas bun de la bunul meu prieten de o viață,

SANDU IVAN.

S-a stins discret și demn așa cum a trăit. Vei rămâne în inima mea. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Sincere condoleanțe familiei. Nelu Cigan. (5101)

 

* Cu mare durere și tristețe în suflet, colectivul DSNA/ROMATSA de la Aeroportul Oradea suntem alături de familia colegului nostru

ALEXANDRU IVAN,

un bun prieten și coleg. Suntem alături de Dana, Sebastian și de familia sa, precum și de familia lui Octavian Bara, precum și alături de celelalte familii îndoliate. (5102)

 

* Cu multă durere și profundă tristețe ne despărțim de prietenul nostru

prof. CORIOLAN RUS

Drum lin, spre Împărăția lui Dumnezeu! Condoleanțe familiei. Elena Copil cu familia. (5099)

 

* A trecut într-o lume, se zice, mai bună, la o venerabilă vârstă,

profesorul CORIOLAN RUS,

unul dintre fondatorii Institutului Pedagogic de 3 ani din Oradea. Ca Decan al Facultății de Matematică-Fizică-Chimie și profesor la Liceul „Emanoil Gojdu” a încurajat afirmarea științifică și didactică a tinerilor săi colegi. Astăzi, unii dintre aceștia conduc Universitatea din Oradea. Dumnezeu să vă odihnească în pace. Domnule profesor, ați intrat în istoria învățământului bihorean și în amintirile noastre frumoase de tinerețe. Sincere condoleanțe familiei! Prof. univ. dr. Mihai D. Drecin.

 

* Un ultim omagiu celui care a fost 

profesor CORIOLAN RUS.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Ciprian Brisc. (5104) 

 

* Colegiul Național ,,Emanuil Gojdu” trasmite pe această cale un gând de prețuire și de aducere aminte pentru cel care i-a fost truditor, profesorul de fizică

CORIOLAN RUS.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate în numele generațiilor gojdiste pe care le-a îndrumat. Dumnezeu să-i vegheze veșnica odihnă!

 

* La ceas îndoliat, alăturăm compasiunea și mângâierea noastră de suflet, durerii domnului profesor Ovidiu Marc pentru pierderea dragei sale mame. Odihnă veșnică în Lumină, doamna profesoară! Colectivul Colegiului Economic "Partenie Cosma" Oradea.

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe pentru verișorii noștri Ovidiu și Vali, la despărțirea de scumpa lor mamă și bunică,

DOINA MARC.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Familiile Gherghel și Radu.

 

* Suntem alături de colega noastră, Nica Luminița, în aceste momente de suferință pricinuite de pierderea tatălui socru. Sincere condoleanțe! Colectivul Dispensarului TBC Oradea.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Pios omagiu de dragoste și recunoștință iubitului meu tată

av. VICTOR NUȚESCU

la comemorarea a 24 de ani de la plecarea sa în eternitate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fiica Roxana. (5105)

 

* Astăzi se împlinesc 30 de ani de la decesul scumpei noastre soţii şi mame,

VALERICA SILAGHI.

Nimic nu poate să umple golul lăsat de ea în urmă. Dumnezeu să o odihnească în pace! Soţul Ghiţă, fiica Marinela cu familia. (5092) 

 

* S-au scurs 7 ani de la trecerea la cele veșnice a celei care a fost

EUGENIA FARCAȘ

o soție, mamă, soacră și bunică deosebită. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Parastasul va avea loc sâmbătă, 15 iunie, la Catedrala Marghita. Îndurerat, soțul Gavril, copiii Felician și Silviu cu familiile lor. (5083) 

 

* Cu durere nemărginită, anunțăm împlinirea a 40 de zile de când dragul nostru soț, tată și bunic,

VALERIU ARDELEAN,

își împlinește somnul în Împărăția lui Dumnezeu. Parastasul va avea loc sâmbătă, 15 iunie, ora 9.00, la Biserica Tei, strada Teiului, nr. 67.  Mulțumiri și recunoștință tuturor celor care l-au condus pe ultimul drum și-l vor păstra în amintire. Odihnește-te în pace, dragul nostru, te vom iubi mereu și nu te vom uita niciodată. Familia. (5094)

 

* Pios omagiu celui care a fost

CONSTANTIN DEACONU,

plt. adj. MApN la împlinirea a 25 ani de la trecerea în neființă. A trăit 71 ani. Un soț, tată, bunic și coleg de excepție. Fost elev de școală ofițeri MApN. Eliminat de securitate pentru că nu și-a turnat camarazii. Ștefan, fiu. (5103)