DECESE

* Minunea noastră de soț, tată și socru,

ILISIE PETRU,

și-a aruncat haina trupului ca să-și înalțe sufletul la Dumnezeu. Împovărați de suferință și plini de iubire pentru el, îl vom conduce pe ultimul său drum, sâmbătă, 16.12.2023, la ora 13.00, la Capela cimitirului din satul Sititelec. Doamne, te rugăm, primește-l în împărăția Ta pe dragul nostru Bunu!. Familia.

 

* Gândurile și rugăciunile noastre sunt cu voi, soră și cumnată Aurica și nepoții noștri dragi Luminița și Remus, în aceste momente de durere. Dumnezeu să-l odihnească în pace pe cumnatul nostru

PETRU ILISIE,

un om de aleasă omenie și de o bunătate rară, iar vouă Domnul să vă aline durerea. Familia Traian Demeter.

 

 

*  Cu durere în suflete ne despărțim de verișorul nostru drag,

DUMITRU SCORȚE

din Hotar. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa., iar pe cei rămași să-i întărească. A fost un om bun și de ajutor. Sincere condoleanțe. Fam. Filip Dumitru, Maria și Lorena din Oradea. (4405)

 

* Un gând de alinare, mângâiere sufletească și întreaga noastră compasiune transmitem colegei noastre Beleș Carmen, în suferința pricinuită de pierderea soțului drag,
BELEȘ NICOLAE.
Dumnezeu să-l odihnească și să mângâie familia îndurerată. Colegii din Bloc Operator Ortopedie Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor.

 

COMEMORARI

 

* Comemorăm aniversarea ta copilul nostru drag,

ROMULUS CRISTIAN.

Așa cum am promis îți vom trimite câte un mesaj pe an acolo sus în ceruri și-ți spunem să trăiești ani mulți în sufletele noastre să te aniversăm. Te plânge și acum mama și tata. Mântuiește-l Doamne. (4404)

 

* Au trecut trei ani de lacrimi, dor și neîmpăcare prin moasrtea neașteptată a tatălui, soțului, bunicului și socrului nostru drag,

IOAN BROIZAN.

Pentru iubirea ce ne-ai purtat-o noi îți datorăm neuitarea. Dumnezeu să-ți dea odihna bine meritată! Familia veșnic îndurerată. (4406)