DECESE

 

* Un gând de alinare pentru Mariana și pentru Dan cu familia sa, acum la dureroasa despărțire de mama lor dragă,

învățătoare FLOARE TIUTIN.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Familia Bene. (1123)


* Împărtășim durerea colegei Mariana și a lui Dan, în aceste momente de despărțire de mama lor dragă și fosta mea învățătoare

FLOARE TIUTIN.

Sincere condoleanțe și Dumnezeu să o odihnească în pace în Împărăția Sa! Fam. Matei și fam. Băican. (1126)

 

* Colectivul Companiei de Apă Oradea S.A. transmite sincere condoleanțe și gânduri de mângâiere colegei Mariana Tiutin, în aceste zile de doliu și tristețe pentru ea, cauzate de trecerea în neființă a mamei dragi. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace. (1129)


* Se duc dascălii pe rând precum cocorii în țara cocorilor. Dar ei nu se mai întorc, decât în amintiri și în suflete de copii cărora le-a cuprins mânuța în căușul palmei sale, învățându-i să scrie și nu numai. S-a dus la cele veșnice colega mea din minunata noastră Școală Pedagogică de Fete Oradea, promoția 1951, cea care a fost

înv. pens. FLORICA TIUTIN,

fostă GUI, dascăl de excepție. Odihnească-se în pace de-a dreapta Tatălui Ceresc. Condoleanțe familiei tale dragi. ”Dormi în pace ÎNVĂȚĂTORULE” oriunde te-ai afla sub glia acestui neam românesc pe care l-ai slujit cu demnitate. În numele fostelor colege care am mai rămas semnează, Victoria-Boghița Ilisie înv. pens. (1131)

 

* Suntem alături de colega noastră dr. Văscuț Lăcrimioara la durerea pricinuită de despărțirea de soțul drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor. (1134)

 

* Am aflat cu regret că

dr. ENIKO DAMIAN,

colega noastră, a plecat, mult prea devreme, spre o lume mai bună. Vom păstra cu drag în suflete amintirea omului deosebit care a fost. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familiei îndoliate îi transmitem un gând de alinare și toată compasiunea. Colegiul Medicilor Stomatologi Bihor. (1135)