DECESE

* Domnul Dumnezeu să aşeze sufletul lor unde drepţii se odihnesc.

DEMETER DEMIAN,

MARIA SABĂU,

SUSANA PARIZEK,

CORNELIA ŞERBAN,

ROMAN LISENCU,

EVA TUROCZI,

ILONA FOGORASI.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” S.R.L.

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţ decesul soţului meu drag, în vârstă de 82 ani,

ROMAN LISENCU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc joi, 4 iulie, ora 11.00, de la Capela Haşaş. Soţia îndurerată.

 

* Suntem alături de sora şi mătuşa noastră la durerea sufletească prin decesul soţului drag

ROMAN.

Cumnatul Vasile cu familia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată. Un suflet bun a trecut la cele veşnice şi s-a ridicat la cer. Cu lacrimi în ochi şi sufletul plin de durere, ne despărţim de cel care ne-a fost frate, cumnat şi unchi,

ROMAN LISENCU.

Dumnezeu să-l aşeze de-a Dreapta Sa în Împărăţia Cerurilor. Nu te vom uita niciodată şi ne vom ruga bunului Dumnezeu să-ţi dea odihnă veşnică alături de aleşii Săi. Fratele Colea, cumnata Maria şi nepoţii Cosmin şi Adela. (1149)

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm încetarea din viaţă a scumpei noastre mame, bunici, străbunici şi străstrăbunici

CORNELIA ŞERBAN,

în vârstă de 95 ani. Sufletul ei bun va fi mereu în inimile noastre. Îţi mulţumim pentru bunătatea şi iubirea cu care ne-ai înconjurat până în ultima clipă a vieţii. Înmormântarea va avea loc joi, 4 iulie, ora 14.00, de la Capela Haşaş a Cimitirului Rulikowski. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia.

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, lăsând în urmă o nemărginită durere şi un gol imens. Am sperat, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea a fost mai puternică şi a smuls-o dintre noi pe

VIORICA BULZ.

O vom păstra mereu în inimile noastre aşa cum ne-a obişnuit: optimistă şi mereu veselă. Drum lin printre îngeri şi să ne veghezi de acolo de sus mamă şi bunică bună. Fiul Codruţ, nora (fiica) Andrada şi nepoţica Gloria. (1145)

 

* Gândurile noastre de compasiune şi recunoştinţă te vor însoţi în călătoria veşnică dragă

VIORICA BULZ.

Nu te vom uita. Cuscrii Petre şi Maria Popa. (1146)

 

* Aţi sperat şi v-aţi rugat pentru însătoşirea fiinţei atât de dragi vouă

VIORICA BULZ

cea care vi-a fost o mamă, soacră şi bunică deosebită. Gândurile noastre se îndreaptă spre voi, Codruţ, Andrada şi Gloria. Dumnezeu să vă întărească, să vă dea mângâiere, putere şi alinare. Condoleanţe întregii familii. Dumnezeu să o odihnească în pace. Naşa Anca Sabău şi fiul Alexandru. (1151)

 

* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet minunat s-a ridicat la cer, aroape de Dumnezeu, iar noi ne luăm rămas bun de la fratele

DUMITRU DEMIAN.

În marea călătorie odihna să-i fie vegheată de lumina eternă de la Dumnezeu şi să-i primească sufletul în Împărăţia Sa. Sincere condoleanţe. Sora Florica Popovici cu soţul Teodor şi copiii Viorel cu Florentina, Eleonora cu Petru şi nepotul Florin. (1150)

 

* Cu profund regret în suflete, ne despărţim pentru totdeauna de distinsa noastră colegă,

profesor MONICA-ALINA ONICA.

Profesionalismul, corectitudinea şi amabilitatea ne vor rămâne vii în amintire, acum când se alătură colegilor plecaţi spre CATEDRA DIN CER. Dumnezeu să o odihnească în pace! Conducerea şi cadrele didactice de la Colegiul „Samuil Vulcan” din Beiuş. (1155)

 

COMEMORĂRI

 

* Un gând, o lacrimă, o rugăciune pentru veşnica ta odihnă şi neuitare, la împlinirea a 5 ani de când ai plecat la cele veşnice dragul nostru soţ, tată şi bunic,

ALEXANDRU MOCA.

Amintirea ta va rămâne mereu în inimile noastre. Dumnezeu să te odihnească în pace! Nu te vor uita niciodată, văduva Moca Elisabeta, fiicele Oprinoiu Gabriela şi Filip Sanda cu familiile. (1153)