DECESE

 

* „Careul magic” al „ROBILOR LA SLOVA CĂRȚII” de pretutindeni, este acum mult mai sărac, prin „plecarea” ilustrului PROFESOR

DOREL TIFOR,

dar minunata „poveste tiforiană”, care a încântat zeci de generații, aici pe pământ, va continua de la „catedra” din Împărăția Cerurilor, acolo unde, îngerii îl așteaptă cu aripile deschise. Pios omagiu și zbor netulburat spre „înaltul albastru infinit”, iubitul nostru MAGISTER! Promoția 1970, E. Gojdu. (2498)

 

* Cu tristețe am primit trista veste a decesului celui care a fost mulți ani colegul nostru

TEODOR FERICIAN.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace! Stuctura O.P.S.D. BIHOR. (2483)

 

* Cu ochii în lacrimi îmi iau rămas bun de la vărul meu

TEODOR FERICIAN,

și sunt alături de mătușa Ana, la despărțirea de fiul ei drag. Drum lin spre ceruri, vărule! Vlădica Ioan cu familia. (2479)

 

* Neverosimil,

DORU FERICIAN

s-a stins ca o lumânare. Fire introvertită,

DORU

a iubit viața, a fost extrem de sociabil, și-a divinizat familia, l-a iubit pe Dumnezeu. Era foarte mândru de Dragoș, care a ales să-i îmbrățișeze cu mult succes profesia de inginer constructor. Zbaterile lui sufletești s-au încheiat, echilibrul lui sufletesc s-a frânt. Dormi în pace,

DORU!

Fam. Mihai și Luciana Bar.

 

* Un gând de alinare pentru nașa Viorica și fiul Dragoș Fericean cu familia, iar pe nașul

TEODOR FERICEAN,

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Îi mulțumim și ne vom aminti cu drag de nașul DORU.

Dinu, Viorica și Andrei Buzaș.

 

* Compasiune şi gânduri de alinare pentru Dragoş Fericean şi familia, la dureroasa despărţire de dragul lor tată, soţ, bunic,

TEODOR FERICEAN.

Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veşnică! Adrian Cosma cu familia.

 

* Cu tristeţe şi durere în suflete ne despărțim de dragul nostru verișor,

ing. TEODOR FERICEAN.

Vei rămâne veșnic în inimile şi sufletele noastre. Odihnește-te în pace! Fam. Ferician Lazăr. (2485)

 

* Profund întristați, la despărţirea de cel care ne-a fost coleg de serviciu și prieten, un om modest de o aleasă omenie,

TEODOR FERICEAN

cuvintele nu pot exprima regretul că ai plecat prea devreme dintre noi. Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Fam. Cheșeli Filip și Cornelia. (2484)

 

* Suntem alături de verişorii noştri, Viorica şi Dragoş, la marea durere pricinuită de despărţirea de dragul lor,

TEODOR FERICEAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Fam. Havanyecz Silvia, Dorina şi Nelu, fam. Karacsony Felicia, fam. Nagy Silviu. (2487)

 

* Regret profund trecerea la cele veşnice a fostului meu coleg,

ing. TEODOR FERICEAN,

fost manager general la Construcţii Bihor S.A. Ne lipseşti foarte mult, dar eşti mereu prezent în rugăciunile, gândurile şi sufletele noastre. Dumnezeu să te odihnească în cel mai frumos loc din Împărăţia Sa! Fostul coleg, ec. Avram Jeflea, fost director economic. (2489)

 

* Ne alăturăm durerii colegului nostru, Sebastian Iordache şi ne exprimăm întreaga noastră compasiune, în aceste momente de durere și tristețe pricinuite de trecerea la cele veșnice a iubitului său tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Conducerea "TURISM FELIX"S.A. - Băile Felix.

 

 

 * Împărtășim durerea colegului nostru, Sebastian Iordache, în aceste momente de grea încercare pricinuite de trecerea în nefiinţă a iubitului său tată și transmitem sincere condoleanţe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colegii de la Serviciul Resurse Umane din cadrul “TURISM FELIX” S.A. - Băile Felix.

 

* Suntem alături de colega noastră, Tipi Nicoleta, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a mamei dragi,

FLORICA MIERE.

Sincere condoleanțe! Colectivul Secției Neonatologie de la Maternitatea Oradea. (2482)

 

* Mulțumiri tuturor celor care în data de 16 iunie 2021 mi-au fost alături și l-au condus pe ultimul drum pe tatăl meu drag,

PETRU POPA,

din Căbești. Recunoștință și celor care, cu pioșenie și respect, au participat la priveghi și înmormântare, mulțumiri sincere și vecinelor mele care m-au ajutat în cele mai grele momente din viața mea. Fam. Popa Dragoș (Paciotti), din Căbești. (461)

 

 

COMEMORĂRI

 

* Amintiri dragi, multă durere, lacrimi şi dor nestins este tot ce ne-a rămas de când în urmă cu 6 luni moartea nemiloasă ne-a despărţit pentru totdeauna de iubitul nostru părinte,

IOAN CIGHIR.

Dragă tati, ne lipsești atât de mult! Te vom păstra cu dragoste și recunoștință în suflet și în gând și ne rugăm Părintelui Ceresc să-ți rânduiască locul în lumina Împărăției Sale, alături de iubita noastră mamă. Mulțumim celor care le vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbăta, 19 iunie, de la ora 9.00, la  Biserica “Sfântul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir” din Oradea, strada Louis Pasteur. Familia îndurerată. (2463)

 

 

* Se împlinesc șase luni de când ai plecat pe drumul veșniciei, ființă dragă sufletului meu,

CAROLINA IENCUȚ.

Draga mea, CAROLINA, este foarte greu să exprim în cuvinte ce ai însemnat pentru mine: izvor nesecat de bunătate, liniște, susținere, gingășie și putere. Îți mulțumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine și pentru iubirea adevărată trăită alături de tine timp de 62 de ani, 1958-2020. Rămâi îngerul meu păzitor din cer. Amintirile trăite alături de tine îmi preling stropi de lacrimi pe obraji, iar gândurile mă poartă spre anii frumoși petrecuți împreună. Retrăiesc aceleași clipe de durere și tristețe nemărginită când în urmă cu șase luni, fulgerător s-a rupt firul vieții tale, pe neașteptate. Nu am fost pregătit nici într-un fel și nici sufletește pentru despărțirea noastră definitivă, după o viață atât de lungă trăită alături de tine; trăita din dragoste, armonie și bună înțelegere. Din dragoste ne-am căsătorit când tu aveai 16 ani, iar eu 24 de ani. Niciodată în timpul vieții noastre nu m-am gândit că eu voi rămâne singur fără tine. Mulțumiri și recunoștință celor ce-i vor păstra vie o clipă de aducere aminte despre chipul tău blând, bun și credincios. Te voi păstra în inima mea tot restul vieții mele, până când voi merge lângă tine în mormântul pe care eu l-am pregătit pentru amândoi din Cimitirul din Lunca. Al tău soț Nica – îmi este foarte greu să trăiesc fără tine. Parastasul va avea loc în data de 19 iunie 2021, la Biserica din Lunca, la ora 9.00. (2480) 

 

* Astăzi se împlinesc 14 ani de lacrimi și durere de când a plecat dintre noi scumpa noastră fiică

RAMONA SIM.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia. (2467) 

 

* Se împlinesc 6 luni de când cea mai bună mamă

DOINA BOTA,

a plecat la ceruri, lăsând un mare gol în sufletul meu. Recunoștință celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Parastasul de pomenire va avea loc sîmbătă, 19 iunie, ora 9.00, la Biserica ”Izvorul Tămăduirii” din Oradea. Fiul Cristi Popa. (2405)

 

* Au trecut 6 ani... acum știm de ce ne-ai învățat să fim puternici. Am avut nevoie de toată această putere ca să îndurăm absența ta... 6 ani în care te-am întâlnit doar în visele și sufletele noastre, acolo de unde nu vei pleca niciodată. Parastasul de pomenire al iubitei noastre mame, soții, soacre și bunici,

ANA FILIP,

va avea loc sâmbătă, 19 iunie, la Biserica cu Lună din Oradea. Dumnezeu să îi așeze sufletul între aleșii Săi! Soțul Victor, fiicele Amelia și Luminița, împreună cu familiile. (2481) 

 

* Cu amintiri şi dor nestins comemorăm trecerea la cele veşnice, în urmă cu 4 ani, a celei care a fost soţie, mamă, soacră şi bunică

EUGENIA FARCAŞ.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 19 iunie la Catedrala Ortodoxă din Marghita. Recunoştinţă celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (2488)

 

* Un suflet bun, o inimă curată şi plină de iubire ne-a părăsit în urmă cu un an de zile, iubita noastră mamă, bunică, străbunică,

VIORICA JEFLEA,

lăsându-ne doar amintiri dragi, lacrimi şi durere. Ne lipseşti foarte mult, dar eşti mereu prezentă în rugăciunile, gândurile şi sufletele noastre. Dumnezeu să o odihnească în cel mai frumos loc din Împărăţia Sa. Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica „Sf. Apostol Andrei” din Oradea, sâmbătă, 19 iunie, ora 9.00. Recunoştinţă celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia îndurerată. (2490)

 

* Dragii noştri Tunde şi Gelert vă suntem aproape sufleteşte. La 15 mai a.c. v-aţi despărţit de iubitul vostru soţ şi tată,

TITI CHIRCAN,

împlinindu-i ultima dorinţă prin ceremonia săvârşită la Padiş – locul amintirilor fericite sau tragice legate de fiul iubit dispărut cu ani în urmă. Consolaţi-vă şi retrăiţi afectivi clipele unice petrecute alături de omul care a devenit sprijin admirabil după întâmplările nefericite din familia voastră. Devotamentul, iubirea SUFLETULUI PERECHE le-a dovedit prin excursiile surpriză plănuite în spriritul aventurii romantice. Culmea aţi atins-o prin oficializarea căsătoriei chiar de ziua lui de naştere în septembrie 2020. Tunde dragă, ai fost aleasa inimii sale, ÎNGERUL LUI PĂZITOR salvându-l la timp după prima cumpănă.

TITI

rămâne soţul tău şi în eternitate. RIP! Nu vom uita prietenia, telefoanele lunare date şi la insistenţele tale. Cu deplină compasiune şi dragoste Mariana, Mihaela, Ana Maria Daisy şi Andrei - Michael.