DECESE

* Colegiul Medicilor Bihor anunță cu tristețe trecerea în eternitatea domnului

dr. TODOR CĂLIN,

62 ani, medic primar chirurgie și ortopedie infantilă la SCJU Bihor. Domnul dr. Todor Călin a fost absolvent al Institutului de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca în 1987 și a condus cu profesionalism și devotament Clinica de Chirurgie și Ortopedie Infantilă din cadrul Spitalului Clinic Municipal „Dr. Gavril Curteanu” Oradea, loc de muncă din care ne-a părăsit după 33 ani activitate neîntreruptă, dedicată cu pasiune micuților pacienți. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Transmitem sincere condoleanțe familiei îndurerate. Președinte CM Bihor, dr. Pantiș Carmen.

 

* Un ultim și sincer omagiu din partea colegilor, celui care a fost un om și medic deosebit,

dr. CĂLIN TODOR.

Veșnică amintire. Dumnezeu să-l odihnească. Condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Secției Chirurgie-Ortopedie Pediatrică.  

 

* La ceasul trist al plecării ne luăm rămas bun de la colegul nostru 

dr. CĂLIN TODOR.

Dumnezeu să-ți dea odihnă în lumina veșniciei. Pentru sufletul tău bun te vom purta mereu în gândurile noastre. Drum lin spre cer, printre îngeri și stele, drag coleg! Sincere condoleanțe familiei. Colectivul Secțiilor Pediatrie, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor. (4415)

 

* Un gând de alinare și mângâiere familiei în aceste momente de durere când se despart de cea care a fost mamă, soacră și bunică 

FLORICA CIUCIOIU.

Bunul Dumnezeu s-o ierte și să-i așeze sufletul în ceata drepților, iar familiei îndurerate sincere condoleanțe. Suntem alături de voi! Florica și Dan Popa. (4407)

 

* Suntem alături de voi Luci, Mariana și Florica, în aceste clipe grele când vă despărțiți de mama voastră  

FLORICA CIUCIOIU.

Sincere condoleanțe. Unchiul Ioan cu Dorin și Radu cu familiile lor. (4413)

 

* Suntem alături de nașii noștri, Lucica și Mircea, în aceste clipe grele, la despărțirea de scumpa lor mamă și soacră 

FLOARE CIUCIOIU.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Finii Marius și Marinela. (4410)

 

* Suntem alături de colegul nostru Nicolae Dungaru, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag. Fie-i țărâna ușoară și amintirea veșnică. Sincere condoleanțe. Colectivul Biroului Vamal Bihor.

 

* Cu multă durere în suflete ne luăm rămas bun de la draga și iubita noastră soție, mamă și bunică 

MARIA CHIRODEA,

în vârstă de 73 de ani. Înmormântarea va avea loc miercuri, 20 decembrie 2023, ora 12.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să o odihnească și să aibă grijă de sufletul ei, să-l așeze în Împărăția Sa. Amintirea ei va rămâne veșnică în sufletele noastre. Soțul Viorel, fiul Cristi și fiica-Corina cu familia. (4411)

 

* Te vom plânge împreună cu toți cei care te-am iubit, stimat și apreciat, sora mea 

MARIA CHIRODEA.

Dumnezeu să te odihnească în pace. Liana și cumnatul Marin. (4412)

 

* Regretăm trecerea în neființă a unchiului nostru 

GHEORGHE COSTEA,

din Orvișele și transmitem condoleanțe familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Fya Dogaru și fiicele Janeta și Gabriela. (4409)

 

* Cu sufletul împovărat de durere, anunț cu profundă tristețe, că soția mea, 

NISTOR SILVIA

a trecut la cele veșnice. Înmormântarea va avea loc miercuri, 20 decembrie 2023, ora 13.00, la Capela Ortodoxă din localitatea Suplacu de Barcău, iar slujba de priveghi, azi, 19 decembrie, ora 17.00. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Soțul Nistor Marian.

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne despărțim de draga noastră 

NISTOR SILVIA

care a plecat dintre noi după o lungă și grea suferință. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace! Nistor Adrian și Florica, Coste Dana și Remus.  

                                 

 

COMEMORĂRI

 

* Durerea și tristețea din inimile noastre au rămas la fel de mari ca în urmă cu 26 de ani, când moartea nemiloasă a răpit-o dintre noi pe cea mai iubită soție, mamă și bunică 

VERONICA IGNAT,

născută BLAJ. Pentru sufletul său nobil înălțăm rugăciuni către bunul Dumnezeu să-i dăruiască odihnă veșnică. Mulțumim celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. În veci nemângâiați soțul Eugen, fiicele Caliopia, Jeni și Mona, nepoatele Laura, Ana-Maria, Sandra, Denisa. (4408) (ATENȚIE FOTO)

 

* Azi, la împlinirea unui an de la deces, noi, fam. Bako și Demian, spunem o rugăciune, aducem o floare, o lumânare, este tot ce-ți mai putem oferi la tristul tău mormant. Dumnezeu să te odihnească,

ELISABETA TRIMFA.