DECESE  

 

* Un gând de mângâiere și alinare pentru colega mea, prof. Carmen Ilisie și familia sa, în momentele dureroase când se despart de iubitul lor tată, socru și bunic

NICOLAE COZORICI,

trecut la cele veșnice. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Lucia Popa. (6154)

 

* Suntem alături de dna prof. înv. Rodica Fechete de la Școala Gimnazială „Oltea Doamna”, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și să mângâie familia greu încercată! Sincere condoleanțe!

Părinții generației 2014-2019.

 

* Suntem alături de dna prof. înv. Rodica Fechete, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a tatălui drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe!

Generația „castelanilor” 2010-2014.

 

* Profund îndurerați anunțăm încetarea din viață a scumpei noastre mame, soacre și bunici,

VICTORIA FILIP,

în vârstă de 83 de ani, din Tileagd. Înmormântarea va avea loc vineri, 20 noiembrie, ora 13.00, de la Capela Cimitirului Tileagd. Dumnezeu să o odihnească în pace și liniște! Familia îndurerată. (6153)

 

* Un ultim omagiu distinsului nostru coleg,

prof. ing. director adjunct IOAN MIHEŞ.

Dumnezeu să îl ierte și să îl odihnească în pace! Suntem alături de fiul său Cătălin și de fiica sa Geanina. Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Profesorii seniori de la Colegiul Tehnic ”Traian Vuia” Oradea. (6151)

 

* Am aflat cu regret decesul fostului vecin din anii tinereței noastre,

ing. IOAN MIHEȘ.

Dumnezeu să-l odihească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Asociația de locatari IP3, str. Făgărașului, nr. 5.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veşnice a celui care a fost unchiul nostru,

prof. IOAN MIHEŞ.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică în Împărăţia Cerurilor. Sincere condoleanţe întregii familii îndoliate! Maria Porumb, Cristian şi Şerban Porumb cu familiile.

 

* Deplângem trecerea în neființă a dragei noastre verișoare,

VIOLETA IOȚA,

după o lungă și grea suferință. Suntem alături de soțul Gheorghe și de fiul Raul. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nicolae, Gabriela și Andrei Popa, Lia și Gabi Popa, Silviu și Monica Popa, Sergiu și Mihaela Popa. (6150)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de verișoara noastră

VIOLETA IOȚA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Dumnezeu să o odihnească în pace. Verișoara Lenuța Drugaș cu familia. (6157)

 

* Cu adâncă tristețe ne luăm rămas bun de la verișoara noastră

VIOLETA IOȚA.

Sincere condoleanțe soțului Ghiță și fiul Raul. Dumnezeu să o aibă în paza Lui. Verișoara Silvia Bochiș cu familia. (6158)

 

* Anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost frate bun, cumnat, unchi

IOAN HANGA,

născut în Ciuhoi. Condoleanțe familiei! Fratele Hanga Ieremia cu familia. (6148)

 

* Anunțăm trecerea în neființă a celui care a fost frate bun, cumnat, unchi

IOAN HANGA,

născut în Ciuhoi. Condoleanțe familiei! Fratele Hanga Iosif cu familia. (6149)

 

* S-a stins din viaţă, după o boală necruţătoare, bunul nostru unchi 

IOAN HANGA.

Dumnezeu să-l aşeze de-a dreapta Sa, iar pe cei rămaşi să-i întărească. Fam. Popa şi Tem.

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru coleg,

lt. colonel r. IOAN BUDAI.

Transmitem sincere condoleanțe familiei îndoliate! Dumnezeu să-l odihnească în pace! Filiala Bihor a A.N.C.M.R.R. din M.A.I. (6143)

 

* Un gând de mângâiere și toată compasiunea noastră se îndreaptă azi către doamna noastră învățătoare Rodica Fechete, la despărțirea de tatăl ei drag. Dumnezeu să îl odihnească, iar doamnei noastre să îi dea putere și alinare sufletească. Clasa pregătitoare C, ”Oltea Doamna”.

 

* Lumina veșnică să-i însoțească sufletul blând și bun spre ceruri, iar Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa, pe dragul nostru naș,

IOAN-IULIUS SASU.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar celor rămași să vă dea multă mângâiere și alinare sufletească. Drum bun spre stele! Odihnă veșnică suflet drag! Finii, familia Boțoc. (6146)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de bunul nostru prieten

IOAN CÂRLOGEA.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Prietenii de la Clubul „ANRODELA”. (6159)

 

COMEMORĂRI

 

* Azi se împlinesc 3 ani de când a plecat pe drumul veșniciei iubitul meu soț,

IOAN UNIȚA.

Bunătatea și dragostea ta pentru mine vor rămâne veșnic vii în inima mea. O rugăciune, o floare, o lacrimă și o lumânare este tot ce-ți mai pot oferi la tristul tău mormânt. Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, iar sufletul să ți-l așeze lângă aleșii Săi, de unde chipul tău blând, cu ochi senini și zâmbet cald, mă va veghea și îmi va alina durerea nemărginită. Soția Florica. (266) 

 

* Toate eforturile depuse ca să te salvăm au fost zadarnice, iar în urmă cu 6 săptămâni, draga noastră mamă, soacră, bunică și străbunică,

înv. MIMI OSWALD,

ne-ai părăsit. Ne este foarte dor de tine și nu te vom uita niciodată. Vom ridica parastas de pomenire, sâmbătă, 21 noiembrie 2020, ora 10.00, la Biserica Ortodoxă din Sîntandrei, str. Principală. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace! Copiii tăi îndurerați, Ianika și Dănuț, împreună cu familiile lor. (6097)

 

* Tristețea și durerea sunt la fel de mari, ca în urmă cu 6 săptămâni, când sora mea bună și dragă,

înv. MIMI OSWALD,

a părăsit această lume trecând în veșnicii. Dumnezeu a hotărât să-ți curme suferința și să te odihnească alături de toți cei dragi ai noștri. În veci să fie pomenirea ta! Te plânge cu dor în suflet, sora Luci Ciuclea. (6096) 

 

* Au trecut 15 ani de lacrimi și dor de când a plecat dintre noi iubitul nostru fiu

CĂTĂLIN-MARIAN POPA,

din Salonta. Nu te vom uita niciodată! Mama, tata, sora Lavinia, cumnatul Dorin și copiii, mătușa Florica. (6144) 

 

* Fiecare floare așternută la mormântul tău poartă lacrimi, rugăciuni, durere și regretul că ai plecat dintre noi, în urmă cu un an, draga noastră

BRIANA CARINA.

Te vom iubi mereu! Bunicii. (6145)

 

* Durere în suflet și lacrimi, la împlinirea a 2 ani, de când a plecat dintre noi, bunul meu frate,

VASILE PINTEA.

Mă rog la Dumnezeu să îl ierte și să îi dea odihnă veșnică. Mulțumesc celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. În veci nemângâiat, fratele Marius. (6152)

 

* Azi, la parastasul de pomenire al Doamnei profesoare,

AURORA COMĂNESCU,

la un an de la trecerea în eternitate, retrăim clipe de lumină din existența sa tumultuoasă, amprente rămase asupra vieții noastre. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fam. Cornel Gârba.