DECESE - COMEMORĂRI

 

* Aduc un ultim omagiu tatălui meu,

IOAN CIPLEU.

Dumnezeu să te odihnească în pace, suflet bun! Pentru noi vei rămâne veșnic viu și știm că, de acolo de sus, ai să ne veghezi mereu. Fiul Ionuț cu soția Anca și nepoata Sofia. (3555)

 

* Cu durere în suflet anunț trecerea în neființă a fratelui meu,

IOAN CIPLEU.

Dumnezeu să-l odihnească alături de cei drepți! Drum lin, suflet drag! Fratele Cipleu Petru și Marioara. (3556)

 

* Cu durere în suflet ne luăm rămas bun de la cel care ne-a fost unchi

IOAN CIPLEU.

Dormi în pace! Nepoții Mădălin și Alexandra cu familia. (3557)

 

* Suntem alături de cumnatul nostru, Petru, la pierderea fratelui drag,

IOAN CIPLEU.

Sincere condoleanțe! Fam. Sime Mircea și Dorina. (3558)

 

* Suntem alături de cuscrii, Petru și Marioara, în aceste momente grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a fratelui și cumnatului lor drag,

IOAN CIPLEU.

Sincere condoleanțe! Fam. Popovici Mircea și Mihaela. (3559)

 

 

* Cu multă compasiune, ne alăturăm durerii voastre, Crina și Ioana, la trecerea neașteptată în neființă a celui care a fost,

IOAN CHERECHEȘ,

soț și tată. Dumnezeu să-l odihnească în pace, iar vouă, să vă mângâie sufletele îndurerate. Nașii: Viorel și Rodica Hodiș. (3554)

 

* Un gând de mângâiere și alinare colegei noastre, Lucia Roșca, în aceste momente de durere pricinuite de trecerea în neființă a iubitei sale mame. Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanțe întregii familii! Colegii de la Raiffeisen Bank-Ag. Vulturul Negru. (3560)

 

* Suntem alături de colega noastră, Mihaela Strungar, în aceste momente de tristețe pricinuite de trecerea la cele veșnice a soacrei sale,

OTILIA STRUNGAR,

după o lungă și grea suferință. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Casei Județene de Pensii Bihor.

 

* Împărtășim durerea sufletească și transmitem un gând de mângâiere și alinare colegei noastre, Coste Delia și familiei ei, la marea durere pricinuită de despărțirea de draga ei mamă. Dumnezeu să o ierte și să-i așeze sufletul bun de-a dreapta Sa, iar pe cei rămași să-i mângâie! Colectivul Școlii Gimnaziale ”Octavian Goga” Oradea. (3562)

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 6 săptămâni de lacrimi și dor de când a plecat în veșnicie cel mai iubit tată și socru,

LAZĂR BARA.

Cu durerea despărțirii, dar și cu speranța de neclintit a revederii îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, suflet bun! Respectuoase mulțumiri celor care îți vor dărui o clipă de aducere aminte! Parastasul va avea loc duminică, 3 octombrie, la Biserica din 1 Mai.

”Când iarba moale, mătăsoasă

Va crește iar din mâna ta,

Să știi tăicuță că acasă

Eu nici în somn nu te-oi uita!

 

Și dacă-n lumea de vecie

O vei găsi cumva pe mama,

Să-i spui că doar în poezie

Vom fi din nou ca altădat’.

Fiica Sanda și ginerele Florin.