DECESE 

 

* „Cine are parinți, pe pământ nu în gând,

Mai aude și-n somn ochii lumii plângând.

Că din toate ce sunt, cel mai greu e să fii

Nu copil de părinți, ci părinte de fii.

 

Cine are părinți, încă nu e pierdut,

Cine are părinți are încă trecut.

Ne-au făcut, ne-au crescut, ne-au adus până-aci

Unde-avem și noi înșine ai noștri copii.”

Adrian Paunescu – Repetabila povară

 

Mamă dragă! Îți suntem recunoscători și îți mulțumim că ne-ai dat viață, ne-ai crescut frumos împreună cu tata, plecat în „lumea fără dor” acum 9 ani!  Amintiri  frumoase și de neuitat din vremea copilăriei noastre, amintiri din vremea maturității noastre alături de famiile noastre! Acestea ne vor rămâne veșnic în suflete! Știam că va veni și momentul când vei pleca și tu pe o rază de lumină la întâlnirea cu tata și cu toți cei dragi ție trecuți în lumea de dincolo. Și acel moment a venit… dar nu ne este ușor, deși bunul Dumnezeu ți-a dăruit o viată lungă, frumoasă și bogată în iubire și dragoste!  Azi ne despărțim de mama, mama-soacră, bunica și străbunica noastră

IULIANA MAXIM 

care a trăi 89 de ani. Te  vom purta mereu în gând și în amintire! Dumnezeu să te odihnească în pace! Înmormântarea are loc azi, 11 mai 2023, orele 13.00, de la  Capela Hașaș. Nu te vom uita niciodata! Fiica Georgeta, fiul Adrian cu familia. (3496) 

    

* Un gând de mângâiere și compasiune transmitem colegilor noștri, Cazarina și Vlad Urdea, în aceste clipe de dureroasă despărțire pricinuită de trecerea în eternitate a soțului și tatălui drag. Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul UVMEC Construct Oradea. (3494)

 

* Împărtășim durerea familiei Urdea și ne exprimăm compasiunea la trecerea în neființă a celui care a fost un om deosebit

MIRCEA URDEA. 

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Delia și Valentin Rada. (3495) 

 

* Colectivul Băncii Centrale Cooperatiste Creditcoop, Agenţia Oradea este alături de colega noastră Bohuș Florica Angela, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a tatălui drag

IOAN SUCIU.

Îl rugăm pe Bunul și Milostivul Dumnezeu să-i lumineze Calea spre veșnicie, iar sufletul lui cel bun și blând să-l așeze cu drepții Săi. Condoleanțe sincere familiei! Ec. Ioan Degău, director.

 

* Cu inimile îndurerate, cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet, anunțăm trecerea la cele veșnice a dragului nostru tată și bunic

IOAN DACIN,

în vârstă de 75 ani. Un suflet plin de bunătate s-a ridicat la cer. Bunul Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând alături de cei drepți. Înmormântarea are loc în data de 12 mai 2023, vineri, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Nu te vom uita niciodată. Fiicele Mihaela Prodea și Felicia Rațiu cu familiile lor.

 

* Un gând de compasiune şi sincere condoleanţe transmitem familiei Raţiu Felicia şi Marin, îndoliaţi de pierderea tatălui, socrului şi bunicului iubit. Dumnezeu să le aline durerea despărţirii de cel drag ai lor. Colectivul Serviciului Financiar-Contabil al S.C T.G.I.E Oradea.

 

* Un gând de mângâiere, compasiune şi sincere condoleanţe. Suntem alături de colegul nostru Marin Rațiu și familia lui, în aceste clipe de grea încercare şi durere, pricinuite de plecarea spre cele veşnice a socrului cel drag. Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică. Sincere condoleanţe din partea Departamentului IT, Transilvania General Import-Export S.R.L.

 

* S-a stins precum se stinge o lumânare cel ce a fost bunul nostru vecin 

DAN NICOLAE -NICU, 

de 78 ani, maistru de mobilă, din Vașcău. Fie-i țărâna ușoară. Familiei putere de a trece peste acest tragic eveniment. Fam. ing. Stan Mircea, din Vașcău. 

 

* Cu adâncă durere în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a dragei noastre mame şi bunici

MARIA ISAI.

Înmormântarea va avea loc în 12 mai 2023, ora 13.00, de la Capela Haşaş, iar stâlpul are loc azi, joi, la ora 17.00, Capela Municipală. Drum lin spre cer! Vei rămâne veşnic în inimile noastre. Fiica Mihaela, ginerele Costel, nepoţii Rareş şi Cosmin.

 

* Cu profundă durere în suflete anunţăm trecerea la cele veşnice a celui care a fost soţ, tată, socru şi bunic iubitor,

AUREL GANEA,

din Ceica. Sufletul lui bun şi blând să-l aşeze bunul Dumnezeu în Împărăţia Sa. Slujba de înmormântare va avea loc sâmbătă, 13 mai, ora 13.00, de la Capela cimitirului din Ceica. Îndureraţi soţia Nelica, copiii Amalia cu Adi, Delia, Aurelian şi nepotul Robert.

 

* Ne despărţim cu tristeţe de unchiul nostru,

AUREL GANEA

şi ne rugăm pentru odihna sa în pace. Suntem alături de mătuşa Nelica şi verişorii, Amalia cu Adi, Delia şi Aurelian. Nepoţii Tavi Anca cu Mihaela şi Sergiu.

 

 

* Cu inimile îndurerate anunțăm trecerea la cele veșnice a scumpei noastre mame, bunici și străbunici

ANA CUTUȘ 

în vârstă de 88 ani. Stâlpul are loc azi, joi, ora 17.30, la Capela Municipală, iar înmormântarea va avea loc vineri, ora 12.00, la Capela Hașaș. Drum lin către cer, mamă dragă! Nu te vom uita niciodată! Familia îndurerată.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul nu așterne uitarea ci adâncește dorul lăsat în urma plecării în veșnicie, acum 14 ani, a iubitului nostru tată, bunic și străbunic  

DUMITRU BERDEA. 

Dumnezeu să-i odihnească sufletul în Împărăția Sa. Familia. (3491)

 

* Bunul Dumnezeu să odihnească sufletele mamei și bunicii noastre 

MARIA MLADIN,

a bunicii

HERMINA-MARIA MLADIN

și a tatălui și bunicului

PAVEL PRAJA.

Ne rugăm să primiți odihnă veșnică de-a dreapta Sa. Veșnică pomenire! Lumi, Pușa, Dian. (3497)