DECESE 

 

* Cu mare durere în suflete ne despărțim de iubita noastră mamă

AURORA MĂRIOARA TINCUȚ,

în vârstă de 77 ani, plecată la cele veșnice după o lungă și grea suferință. Ne rugăm Părintelui Ceresc să-ți odihnească trupul obosit alături de îngeri. Stâlpul are loc azi, 21 februarie, ora 18.00, la Biserica Sf. Nicolae, str. Iuliu Maniu, iar înmormântarea va avea loc miercuri, 22 februarie, ora 13.00, de la Capela Frențiu, Cimitirul Municipal Rulikowski. Nu te vom uita niciodată MAMĂ! Veșnic îndurerați fiul Radu cu Jutka și fiul Mircea Tincuț. (6070)

 

* S-a ridicat la cer cea care ne-a fost iubită soră și dragă mătușă 

AURORA MĂRIOARA TINCUȚ.

Ai lăsat în sufletele noastre o mare durere și multe lacrimi. Bunul Dumnezeu să te ierte și să te odihnească în pace în Împărăția Sa. Suntem alături de fiii ei dragi Mircea și Radu. Sora Mocanu Doina și nepoții Bogdan cu soția Aneta, Barbu cu soția Elena și strănepoata Vivian, din Satu Mare. (3071)

 

* Suntem alături de voi Mircea și Radu Tincuț, în aceste clipe grele când vă despărțiți de iubita voastră mamă, vecina noastră 

AURORA TINCUȚ.

Părintele Ceresc s-o odihnească în pace, iar pe voi să vă mângâie și să vă întărească. Pe tine Mircea să te răplătească bunul Dumnezeu pentru grija și devotamentul cu care ai îngrijit-o în anii suferinței.  Sincere condoleanțe. Paula și Adi, Alina, Sorin și Florica Țărău.

 

* Un gând de alinare și mângâiere doamnei secretar general Eugenia Borbei, acum când se desparte de bunica dragă

FLOARE MOGA.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Sincere condoleanțe și compasiune familiei îndoliate. Compartiment Consiliul Local Oradea.

 

* Transmitem sincere condoleanțe doamnei secretar general Eugenia Borbei în marea durere pricinuită de plecarea la cele veșnice a bunicii 

FLOARE MOGA.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Colectivul Stării Civile Oradea. (3060)

 

* Suntem alături de doamna secretar general Eugenia Borbei la decesul bunicii dragi  

FLOARE MOGA.

Fam. Lia și Adi Marin. (3061)

 

* Suntem alături de doamna secretar general al Municipiului Oradea, Eugenia Borbei, la trecerea în neființă a bunicii dragi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Colegii din Direcția Juridică. (3067)

 

* Sincere condoleanțe doamnei secretar general al Municipiului Oradea, Eugenia Borbei, la trecerea în neființă a bunicii dragi. Dumnezeu să îi dea odihnă veșnică! Colegii din Poliția Locală Oradea. (3068)

 

* Ultimul reprezentant al familiei Lăzurean, mezinul 

SANDU 

s-a alăturat după o grea boală fraților și surorii sale. Compasiunea noastră întregii sale familii cărora le transmitem sincere condoleanțe. Drum lin spre stele și Dumnezeu să-l primească în Împărăția Sa. Fam. Lăzurean Sălăgean. (3062)

 

* Cu tristețe în suflet anunțăm trecerea fulgerătoare la cele veșnice a celui mai bun prieten și coleg la Compania de Apă Oradea, 

maistru SANDU LĂZUREAN. 

Sincere condoleanțe pentru soția Florica și copiii Sorin și Claudiu. Adio, prieten bun și drag! Fam. Foica Gheorghe și Maria, Țiț Gheorghe cu copiii. (3073) 

 

* Suntem alături de colegul nostru Sebeni Cristian în aceste momente grele la decesul tatălui   

ERNEST MIRON SEBENI, 

de 77 ani. Înmormântarea are loc azi, 21 februarie, ora 15.00, de la Capela Steinberger. Sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Membrii Asociației Columbofile Nufărul Oradea. (3063)

 

* Cu inimile cernite de durere ne despărțim de mult iubita mamă, bunică și dragă soție

ARETA BOGDANDI,

născută Circo. Dragostea ce ne-a purtat-o va fi mereu alinarea inimilor noastre. Înmormântarea are loc azi, 21 februarie, ora 14.00, de la Capela Orășenească. Odihnă veșnică! Cu lacrimi în ochi copiii, nepoții și soțul. (3065)

 


* Cu adâncă durere în suflet şi lacrimi în ochi, anunţ trecerea în veşnicie, după o lungă şi grea suferinţă, a scumpei mele soţii,
CORNELIA MOGA.
Bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace şi s-o aşeze printre aleşii Săi în Împărăţia Sa. Înmormântarea va avea loc joi, 23 februarie 2023, ora 13.00, la Biserica Ortodoxă din Sâmbăta, Bihor. În veci nemângâiat, soțul Mihai.


* O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet bun s-a ridicat la cer, aproape de Dumnezeu, iar noi ne luăm rămas bun de la cea care ne-a fost cumnată și mătușă dragă,
CORNELIA MOGA.
Nu te vom uita niciodată și vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Cumnata Ana, nepotul Viorel, nepoatele Rodica, Lelia și Ioana.


 

 

COMEMORĂRI

 

* Timpul nu vindecă nimic. Ne învață doar cum să trăim cu durerea. Când îți este dor de cineva pe pământ, îl suni, îi scrii, îl cauți... Dar ce faci când te cuprinde dorul de cineva care este dincolo de nori? Aprinzi o lumânare și privești cu ochii în lacrimi la lumina ei, sperând că va ajunge la acea persoană. Retrăim, cu aceeași durere în suflet, momentul plecării dintre noi a celui care a fost dragul nostru 

FLORIN MICLĂU,

de la a cărui dispariție se împlinesc 12 ani. Mulțumim tuturor acelora care îi vor păstra un moment de reculegere. Familia îndurerată. (3041)

 

* Ziua de 19 februarie 2022 rămâne pentru mine cea mai dureroasă zi din viața mea. E ziua în care a plecat de lângă mine unicul meu băiat, sprijinul bătrâneții mele

LEO-KUND BALLO, 

din Marghita. Nu te voi uita niciodată dragul meu băiat. Dumnezeu să te odihnească în pace, scumpul meu! Mama în veci nemângâiată, Irma Pall. (3069)