DECESE

* Cu mare durere în suflet ne despărțim de draga mea verișoară primară

FELICIA LASCĂU,

care a plecat prea repede și pe neașteptate dintre noi, lăsându-ne un mare gol în suflete. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Verișoara Carmen cu soțul Adi și fiica Crina.

 

* Cu sufletele înmărmurite de durere, ne luăm rămas bun de la draga noastră verișoară, mătușă și nașă,

FELICIA LASCĂU

și suntem alături de iubita ei fiică, Daniela cu familia. Dumnezeu să o ierte și să o odihnească în liniște și pace, iar pe cei rămași să-i mângâie. Verișoara Gabriela cu soțul Ioan, nepoata Claudia cu soțul Adrian, și fina Florina Anca.

 

* Ne alăturăm durerii colegei noastre, Stela Tăutu de la Şcoala N. Bălcescu, la despărţirea de iubita mamă, soacră, bunică şi străbunică. Sincere condoleanţe! Colegele pensionare.

 

* În aceste clipe de grea încercare suntem alături de verișoara noastră Eva cu fiicele Livia și Alina, la pierderea soțului și tatălui drag

VASILE TOMUȘ

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Varvara Lăzău cu familia.

 

* Cu adâncă durere în suflet ne despărțim de dragul nostru bunic,

TRAIAN BRADEA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Slujba de înmormântare are loc azi, 21 iulie, ora 13.00, la capela din satul Alparea, comuna Oșorhei. Nepoții Mihai Urda cu familia, Bianca, Alexandra cu familia și fiicele Mariana cu Lenuța. (1774)

 

* Suntem alături de familia Urda Traian și Mariana, la trecerea la cele veșnice a tatălui și socrului,

TRAIAN BRADEA.

Transmitem sincere condoleanțe familiei. Fam. Ardelean Cornel și Maria. (1773)

 

* Suntem alături de verişoarele noastre, Mariana şi Lenuţa cu familiile lor, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veşnice a tatălui, socrului, bunicului şi străbunicului,

TRAIAN BRADEA.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace! Verişoara Mariana Mălan cu familia.

 

* Suntem alături de colegul și prietenul nostru Florin Zmaranda, la trecerea în neființă a mamei lui,

ELENA ZMARANDA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colegii din Clubul Lions Oradea. (1777)

 

* Cu tristețe și cu mare durere în suflet am fost anunțat că a trecut la cele veșnice verișoara mea primară, din localitatea Zăvoi, comuna Sâmbăta. Pe tot parcursul vieții ei a fost o ființă devotată sufletește familiei și în special în ultimul timp fiicelor și familiilor lor, ea rămânând mult prea timpuriu văduvă, prin trecerea la cele veșnice a soțului ei drag. A decedat într-un stupid și tragic accident de circulație cea care a fost

EVA LASCĂU.

Dumnezeu să odihnească în pace sufletul ei bun și generos, iar celor rămaşi sincere condoleanțe. Fam. col. (r.) Petre și Nelica Șovre. (1776)

 

* În fiecare dimineață soarele răsare și inundă cu lumina divină și călăuzitoare ziua și viața fiecăruia. Asemeni lui, părinții sunt lumină în viața noastră și, chiar dacă soarele apune, iar părinții apun și ei, iubirea cu care ne-au înconjurat nu o poate stinge apusul. Lumina iubirii tatălui dumneavoastră, stimata noastră doamnnă directoare Livia Muntean, să vă lumineze mereu plăcute și dragi amintiri! Colectivul de învățătoare de la Colegiul Național ,,Mihai Eminescu" Oradea. (1778)

 

* Suntem alături de doamna profesoară Livia Munteanu și îi transmitem sincere condoleanțe la decesul tatălui său. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa! Colectivul clasei a III-a SBS. 

 

* S-a stins din viață prea devreme, draga și iubita noastră mamă și bunică,

FELICIA LASCĂU.

Ne-ai îmbrățișat cu dragostea și bunătatea ta în fiecare zi. Te vom iubi mereu iar amintirea ta va rămâne veșnic în sufletele noastre. Fiica Daniela, ginerele Șerban, cuscra Floricuța și iubiții nepoței Mihai și David. Înmormântarea va avea loc vineri, 22 iulie, ora 12.00, Capela Hașaș, Cimitirul Municipal Oradea.

 

* Am petrecut împreună multe momente în viaţă şi fericite şi grele, dar am fost alături şi ne-am sprijinit una pe alta. Acum ai plecat dintre noi şi ai lăsat o durere mare în sufletele noastre, verişoara şi naşa noastră dragă,

FELICIA LASCĂU.

Te vom păstra veşnic în inimile noastre. Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace! Veşnic îndureraţi, verişoara primară Ina cu soţul Florian Cosma. (1780)

 

* Cu sufletele îndurerate şi ochii plini de lacrimi, ne despărţim de cea care a fost draga noastră naşă şi mătuşă,

FELICIA LASCĂU.

Dumnezeu să îi dea odihnă veşnică! Finul Florin Cosma cu soţia Ioana. (1781)