DECESE

 

* Un ultim omagiu celui care a fost un minunat om și profesor de fizică

CORIOLAN RUSU.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Absolvenții Liceului „Emanuil Gojdu”, promoția 1964. (5129)

 

* A plecat din această lume distinsul fost coleg gojdist

avocatul OCTAVIAN CUCU (TAVI),

pensionar. OM ADEVĂRAT, a iubit cărțile și presa, fiind timp de cinci decenii slujitor al instituției dreptății, respectat și apreciat și astăzi regretat de toți prietenii, cunoscuții și colegii de breaslă. Dumnezeu să-l odihnească în Împărăția Sa. Aparținătorilor, sincere condoleanțe. ADIO, prieten drag. Fam. prof. Ciortin Augustin cu familia. (5132)

 

COMEMORĂRI

 

* S-au scurs doi ani de durere şi tristeţe, de când, draga noastră

LIANA CRISTINA

nu mai e printre noi. Au rămas aducerile aminte. Odihneşte-te în pace suflet blând! Paul, Cristina şi mama în veci nemângâiaţi.

 

* Dor nestins și de-a pururi nealinată durere, la împlinirea a 6 săptămâni de când ne-am despărțit pentru totdeauna de draga noastră mamă, bunică și străbunică

VICTORIA URDEA.

Nu vom uita niciodată dragostea, mângâierea și bunătatea sufletească cu care ne-ai înconjurat. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică, pace și liniște în Împărăția Cerurilor. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 22 iunie, ora 9.00 la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din str. Teiului nr. 67. Familia îndurerată.  (5130)

 

 

* A trecut un an de când iubita noastră

FLORICA ANTAL

s-a ridicat la ceruri pentru a se alătura cetei îngerilor, lăsând în urmă dor și amintiri. Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia. (5128)