DECESE

 

* Suntem alături de colegul nostru, dr. Szasz Florin, în aceste momente grele pricinuite de pierderea mamei dragi. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Compasiune și sincere condoleanțe familiei! Colectivul Secției OB III, Spitalul Județean Oradea. (3720)

 

* Suntem alături de familia domnului dr. Szasz Florin, la marea durere pricinuită de pierderea mamei sale. Sincere condoleanțe. Colectivul secției OB I al Maternității Oradea.

 

* Suntem alături de colegul nostru, dr. Szasz Florin, la pierderea mamei dragi. Sincere condoleanțe. Colectivul Maternității Oradea.

 

* Un gând de alinare pentru colegul nostru, dr. Szasz Florin, în aceste clipe grele când se desparte de iubita sa mamă. Dumnezeu să o odihnească. Diana Mocuța și Cristina Aur. (3730)

 

* Cu cea mai mare durere în suflete, vă anunțăm că dragul nostru tată, socru, bunic,

TEODOR MAIOR

a plecat într-un loc mai bun, un loc fără griji și suferințe. Înmormântarea are loc azi, 22 mai, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Dumnezeu să te odihnească în pace și să-ți așeze sufletul unde drepții se odihnesc. Fiul Sabin, nora Mirela, nepoții Andrei și Ștefan. (3731)

 

* Gânduri de mângâiere și alinare pentru verișorul Sabin, soția Mirela, copiii Andrei, Ștefan, acum când se despart de tatăl, socrul, bunicul drag,

TIBERIU MAIOR.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Fam. Băncui Grațian, Mariana, Cipriana cu Alex, din SUA. (3728)

 

* Ne alăturăm cu tot sufletul durerii verișorului Sabin, Mirela, Andrei, Ștefan, la despărțirea de dragul lor,

TIBERIU MAIOR.

Odihnă veșnică să-ți dea bunul Dumnezeu! Ioana și Franco din Italia, Oana și Sergiu. (3727)

 

COMEMORĂRI

 

* Ieri ai fi împlinit 83 de ani, iubită mamă, soacră și bunică,

IUSTINA PORGE,

din Vașcău, fostă șefă la telefoane. Noi te păstrăm în suflet și în inimi. Florin, Mia, Florindo, Florinda, Nelu, Dafina, Oana, Traian, Adela, Carla.

 

* Bunătatea și blândețea lui vor dăinui veșnic în inimile și sufletele noastre. Retrăim cu aceeași durere ziua despărțirii de bunul și dragul nostru soț, tată, bunic și străbunic,

IOAN CODĂU,

plecat în urmă cu un an pe drumul veșniciei. Bunul Dumnezeu să-i vegheze somnul lin, iar sufletul să-i fie purtat de îngeri. Profund și veșnic îndurerați: soția Iuți, fiica Otilia cu soțul Beni, nepotul Ionuț cu familia. (3722)

 

* Prezentă mereu în gândurile noastre retrăim cu aceeași durere ziua despărțirii, acum 5 ani, de iubita noastră soție, mamă, bunică și străbunică

DOMNICA LICĂ,

care a plecat în ceruri pentru a întregi ceata îngerilor, lăsând în urmă un gol imens. Dumnezeu să-i odihnească sufletul blând în Împărăția Sa! Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 23 mai, ora 9.00, la Catedrala Ortodoxă. Recunoștință celor care îi vor păstra o clipă de aducere aminte. Familia. (3685)

 

* Să aprindem o lumânare și să înălțăm o rugăciune pentru sufletul celui care a fost soț, tată, bunic,

AUREL MALIȚA,

la 6 luni de la plecarea dintre noi. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică și binecuvântată. Familia îndurerată. (3710)

 

* Timpul nu poate șterge dorul, amintirile, lacrimile, durerea și tristețea ce s-au așternut în sufletele noastre, în urmă cu 6 săptămâni, când nemiloasa soartă ne-a despărțit pentru totdeauna de iubita și îndrăgita noastră mamă, soacră și bunică,

IULIANA POPOVICI

(MAMA ICA).

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică între îngeri pentru că aici pe pământ ai fost:

Un OM bun, harnic și iubitor,

De ispravă și ajutor,

Caracter nobil, frumos,

La mulți semeni de folos.

Sufletul tău bun la cer s-a ridicat

Și știm că-ntre cei drepți, acum e așezat,

De unde ne veghează mereu, neîncetat

Cum o făceai și aici OM bun și cumpătat.

Cât vom trăi nu te vom uita,

În sufletul nostru un loc vei avea;

Să te iubim a fost ușor,

Să te uităm este imposibil.

Ai plecat precum o stea ce ne-a luminat viețile și vei străluci veșnic în amintirea noastră. Te vom iubi mereu, suflet drag! Recunoștință și mulțumiri celor care-i vor dărui o clipă de aducere aminte. Familia veșnic îndurerată. (3726)