DECESE 

 

* Cu profundă tristețe am aflat vestea trecerii la cele veșnice a vecinului nostru,

IOAN PRODAN.

Sincere condoleanțe familiei. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Asociația de proprietari Magheru 12. (3080) 

 

* Un ultim și pios omagiu celui care a fost vecinul nostru 

IOAN PRODAN.

Să-i fie țărâna ușoară! Familia Petca. (3081)

 

* Sincere condoleanțe, întreaga noastră compasiune, pentru familia vecinului nostru  

IOAN PRODAN.

Odihnă veșnică! Familia Ciurdar. (3082)

 

* Transmitem condoleanțe la decesul singurului fiu al doamnei învățătoare Vereș Viorica. Din partea lui Gherdan Viorel, al nepoților Tudor, Teodora și fiului Relu din Canada. (3083)

 

* Dragă mamă,

A venit și ziua în care trebuie să-mi iau rămas bun, de la tine, în această viață. N-am crezut că doare, atât de tare și atât de adânc. Să ai drumul lin și somnul ușor. Și toți îngerii buni să te mângâie, iar Dumnezeu să te ocrotească cu aleasă și nesfârșită iubire. Sanda.

 

Cu inima grea și cu multă jale în suflet, fiica Sanda și ginerele Alin Meseșan, anunță că la data de 21 februarie 2023 a trecut la cele veșnice cea care a fost atât de îndrăgită,

FLORICA FIREZ.

Dumnezeu să ne-o odihnească în loc frumos și binecuvântat, plin de armonie și fericire. Stâlpul are loc azi, 23 februarie 2023, ora 17.30 la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc mâine, 24 februarie 2023, de la Capela Hașaș, de la ora 14.00. (3097)

 

* Cu inima îndurerată ne exprimăm profundul regret de a ne despărți de buna și iubita noastră mătușă,

FLORICA FIREZ,

om minunat și apropiat sufletește nouă. Suntem alături de Sanda și Alin în greaua încercare a vieții și îi asigurăm de toată compasiunea și iubirea noastră. Dumnezeu să vă odihnească în pace, dragă Tușa Florica. Rodica Iancău cu familia. (3098)

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflet aducem un gând de alinare pentru Sanda și Alin la despărțirea de draga lor mamă și soacră,

FLORICA FIREZ.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Geta Cheregi și familia. (3099)

 

* Cu adâncă durere ne despărțim de buna noastră cumnată și mătușă   

FLORICA FIREZ. 

Dumnezeu să o odihnească în pace. Olga, Carmen, Cristi și George. (3085)

 

* Plecarea în eternitate a nașei noastre dragi,

FLORICA FIREZ

ne-a îndurerat sufletul. Chipul ei frumos, vorba înțeleaptă, bunătatea și dragostea cu care ne-a înconjurat vor rămâne în inimile noastre cât vom trăi. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, alături de nașul nostru, iar fiicei, Sanda cu soțul Alin, alinare și putere să poată trece peste aceste momente dureroase. Finii Șereș cu fetele. (3100)

 

* Transmitem sincere condoleanțe doamnei avocat Meseșan Sanda și întregii familii, acum la despărțirea de mama sa dragă,

FLOARE FIREZ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Decanul, Consiliul, membrii și salariații Baroului Bihor.

 

* Gânduri de alinare pentru Sanda și soțul său, la despărțirea de mama și soacra lor dragă, 

FLORICA FIREZ.

Lumina veșnică să te însoțească spre ceruri, iar Dumnezeu să-ți dea odihnă în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe. Colega, Maria Crețu. (3088)

 

* Cu ochii înlăcrimați și sufletul îndurerat mă despart de cea care a fost buna mea prietenă,

FLORICA FIREZ.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică, iar fiicei Sanda și ginerelui Alin Meseșan mângâiere și putere să treacă peste această grea și dureroasă încercare. Minodora Brebe cu familia. (3089)

 

* Cu profundă tristețe ne despărțim de fosta noatră colegă,

FLORICA FIREZ,

un om de aleasă omenie, a cărui generozitate am simțit-o cu toții. Nu te vom uita niciodată

FLORI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Sincere condoleanțe familiei. Colegii de la Comitetul Județean UTC. (3101)

 

* Suntem alături de familia Meseșan Sanda și Alin în aceste momente grele când se despart de mama,

FLORICA FIREZ.

Dumnezeu să o odihnească în pace. Familia Pop Jenica și Cornel. (3102)

 

* Suntem alături de finii noștri, Diana și Radu Negruț, în aceste clipe grele la despărțirea de cel care le-a fost tată și socru drag. Odihnă veșnică. Nașii fam. Butuc Paul, Irina și Dragoș. (3086)

 

* În aceste momente grele, pricinuite de plecarea la cele veșnice a cuscrului nostru 

SAMUIL OROS, 

suntem alături de voi Diana și Radu, Margareta și Călin, cu gânduri de alinare și compasiune. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mariana și Costel Negruț, Raluca și Mircea Strați cu familia. (3087)

 

* Cu ochii plini de lacrimi și suflete încărcate de durere ne luăm un umtim rămas bun de la dragul nostru BUNU,

IOAN GHERMAN,

din Beznea, în vârstă de 86 ani. Nu vom uita niciodată frumoasele clipe petrecute împreună și vei rămâne veșnic viu în amintirea noastră. Slujba de înmormântare va avea loc în data de 24 februarie 2023, ora 13.00, la Biserica Creștin Ortodoxă din localitatea Beznea. Te vom iubi veșnic: fiica Auica, nepoata Anastasia și ginerele Mircea. Dumnezeu să te odihnească în pace. (3091)

 

* Bunul meu drag,

IOAN GHERMAN,

acum când firul vieții ți s-a sfârșit, simt lipsa sufletului tău bun și cald. Ginerele Mircea Țigan. (3092)

 

* Cu tristețe și multă durere în suflet am primit vestea trecerii din această lume a fratelui meu drag,

IOAN GHERMAN.

Sunt alături cu toată compasiunea de nepoata Aurica, cu Mircea și Anastasia, la momentul greu al despărțirii de părintele lor drag. Rămas bun, fratele meu! Bunul Dumnezeu să te odihnească în pace. Veronica Cohuț din Beznea. (3094)

 

* Suntem alături de verișoara, Aurica Valerica Țigan, cu soțul Mircea și fiica Anastasia, la momentul trist al trecerii din această lume a părintelui lor și unchiului nostru,

IOAN GHERMAN.

Bunul Dumnezeu să-ți dea odihna veșniciei, acolo unde sufletul tău bun se află acum, după tot zbuciumul și alergarea din această lume pământeană. Viorel și Dorina Cohuț din Oradea. (3095)

 

* Cu deosebită tristețe îmi exprim regretul și deplâng trecerea la cele veșnice a unui suflet bun și cald care a fost cuscrul meu,

IOAN GHERMAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Cuscra Țigan Eva. (3093)

 

* Cu lacrimi în ochi și durere în suflet anunțăm trecerea la cele veșnice a iubitei noastre soții, mamă,

ELENA CRĂCIUN,

de 69 de ani, după o lungă și grea suferință. Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Crăciun. Mulțumim doamnei dr. Mihuțiu Simona pentru suportul oferit în toți acești ani. (3090)

 

* Un sincer gând de alinare şi mângâiere familiei Sanda Mesesan în aceste momente grele pricinuite de trecerea în nefiinţă a mamei sale dragi,

FLORICA FIREZ.

Fiinţă de o bunătate deosebită, o bună prietenă adevărată şi sinceră. Dumnezeu să o ierte şi să o odihnească în pace. Prietena, Lenuţa Şipoş.

 

* Un  gând de alinare familiei îndoliate la despărțirea de mama,

FLORICA FIREZ.

Dumnezeu s-o odihnească în pace. Fam. Popoviciu Casian, Corina și Anița.

 

 

COMEMORĂRI

 

* Au trecut 37 de ani de când ne-a părăsit dragul nostru tată, tată-socru, bunic și străbunic  

GHEORGHE APĂTEANU.

Chipul său frumos, dragostea nemărginită cu care ne-a înconjurat vor rămâne veșnic întipărite în inimile noastre! Dumnezeu să-l odihnească în pace. Ghiță, Doina, Anca, Dănuț, Teodora, George, Mihăiță. (3074)  

 

* Când cei dragi se sting nu-ți mai revii niciodată, înveți încet să trăiești fără ei, așa cum și noi trăim fără tine iubita noastră,

MIHAELA MOZA.

Se împlinesc 30 de ani de când ai plecat de la noi. Dumnezeu să te odihnească în pace. Mama Viorica, sora Mirela cu soțul Wolfgang, nepoții tăi, Beatrice și Lukas și unchiul Ghiță Cuc. (3096)