DECESE

* Împărtăşim durerea prietenilor noştri dragi, Adriana şi Tavi Metea, în aceste momente de adâncă suferinţă când se despart de fiul lor,

RĂZVAN METEA,

un tânăr înzestrat cu multă iubire şi prietenie pentru semeni, cu excepţionale calităţi artistice, un spirit ales, efervescent, consumator şi creator de frumos.

Drum lin spre cer, acolo unde „muzica dă suflet universului”! Sincere condoleanţe familiei. Lucia Catarig, Marilena Timofte, Liciniu şi Nuţi Terebenţ.

 

* Împărtășim durerea colegilor noștri Mariana, Mitică și Mihai Raț, la decesul tatălui, socrului și bunicului drag. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei! Colegii din cadrul Oficiului Fitosanitar și ADS  Bihor.  (1770)

 

* Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice, după o grea suferință, a soțului meu drag

ALEXANDRU BOTĂU,

fost maistru la CET Oradea. A trăit 71 de ani și am conviețuit împreună 51 de ani. A trecut la cele veșnice cu dorința de a-mi cumpăra cele mai frumoase flori, dar a lăsat în sufletul meu lacrimi și durere. Dumnezeu să te ierte și să-ți dea odihnă veșnică în liniște și pace. Rămas bun, dragul meu soț! Stâlpul are loc luni, 26 aprilie, ora 16.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc marți, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Veșnic îndurerată soția Florica. (1766)

 

* Te-ai stins tăcut și demn, ai alunecat spre lumină, liniștit și împăcat, lăsând în urmă tot zbuciumul vieții, într-o primăvară timpurie.

Ce trist e atunci când tata nu-i

Ce dor nestins în urma lui

E dureros și atât de trist

Când tata apare doar în vis

ALEXANDRU BOTĂU. 

Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Fiul Sandu, nora Daniela și nepotul Sergiu. (1768)

 

* Este dureros să-l pierzi pe tatăl drag

ALEXANDRU BOTĂU.

Am sperat, m-am rugat, dar moartea a fost mai puternică și l-a dus de la noi, iar ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și multe lacrimi. Dumnezeu să te odihnească în pace. În veci îndurerată a ta fiică Nicoleta-Sanda Botău. (1767)

 

* Greu, incredibil, dar adevărat, moartea nemiloasă pe nașul nostru

ALEXANDRU BOTĂU,

l-a luat. Fie-ți memoria binecuvântată, candela neuitării veșnic aprinsă pentru pomenirea lui, din neam în neam. Fina Lenuța Mureșan, fiii Sevastian și Iulian cu familiile și mama Maria Copil. (1757)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

IOAN HEREA,

în vârstă de 72 ani. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l primească împreună cu drepții în Împărăția Sa. A fost un om bun, iubitor și cu suflet mare. Trecerea sa la cele veșnice lasă un gol imens în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Drum lin către cer! Înmormântarea va avea loc marți, 27 aprilie 2021, ora 13.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Municipal Oradea. Soția Maria, fiica Adriana cu ginerele Silviu și nepoatele Raluca și Georgiana și fiica Olimpia cu ginerele Daniel și nepoatele Denisa și Alexandra. (1746)

 

* Cu imensă tristeţe şi durere în suflet ne despărţim de cumnatul şi unchiul nostru

IOAN HEREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnatul Traian cu soţia Ileana, copiii Amalia şi Cristi.

 

* Ai trăit ca un stejar, dar te-ai stins ca o lumânare. Ai fost un coleg şi leat de nădejde, cât ai trăit. Omagiu şi sincere condoleanţe soţiei Iuliana, copiilor şi nepoţilor.  Dumnezeu să te odihnească în pace,

col. (rz.) EDISON DUMITRU!

Col. (rz.) Faur Ioan și familia. (1758)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru prieten și coleg

col. (r.) EDISON DUMITRU.

Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Fam. Eugen Moș. (1764)

 

* Împărtășim marea durere a familiei a doamnei Iuliana și copii la despărțirea de soțul, tatăl iubit, un om de o aleasă omenie

EDISON DUMITRU.

Dumnezeu să îl odihnească în pace: Fam. Butunoi Vasile și Iuliana, Adrian și Marius cu familiile.

 

* Ne alăturăm durerii fostei noastre colege Iuliana Dumitru și ne exprimăm întreaga noastră compasiune în aceste clipe grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul S.C. Apicola Bihor. (1773)

 

* Suntem alături de Iuliana și de întreaga familie, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost

EDISON DUMITRU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Fetea Ioan. (1774)

 

* Suntem alături de voi Maria (Cuța) cu familia și Dorina cu familia, în aceste momente grele pricinuite de moartea mamei dragi

FLOAREA BAN.

Sincere condoleanțe. Fam. Micu Ioan, Raluca, cu soțul Radu. (1775)

 

* Un ultim omagiu, gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe familiei

prof. LUCREȚIA ORBAI.

Fie ca Lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri, iar Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa! Colectivul Școlii Gimnaziale ”Dacia” Oradea. (1759)

 

* S-a stins o viață de om, un suflet nobil și o inimă frumoasă. Am pierdut-o pe draga noastră prietenă și fină

MARIANA HODIȘAN,

care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost un om minunat și va rămâne veșnic în inimile noastre. Vouă, Dorin și Cristina, să vă dea Dumnezeu putere și mângâiere. Nașii Rodica și Mihai, copiii Răzvan și Simona Ailisoaie. (1760)

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe vărului nostru, Hodișan Dorin și fiicei sale, acum când se despart de draga lor soție și mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Verișorul Negruț Crăciun cu familia. (1761)

 

* Cu tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a prietenei și finei noastre

MARIANA HODIȘAN,

o doamnă adevărată, care a plecat din această lume la îngeri, mult prea devreme. Dumnezeu să-i dea odihnă alături de cei buni și drepți, iar pe voi Carmen și Dorin, Părintele Ceresc să vă mângâie și să vă întărească. Cu multă durere, Oana și Sanda Dăncescu. (1771)

 

* Suntem alături de diriginta noastră, doamna Ana Magyar, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale. Îi transmitem condoleanțe și Dumnezeu să o mângâie în aceste momente de grea încercare. Elevii și părinții clasei a-IX-a B, de la Liceul Teologic Baptist Emanuel. (1762)

 

* Vestea morții lui

RĂZVAN

ne-a întristat peste măsură, dragii noștri, Adriana și Tavi, dar credem cu adevărat că DOMNUL ”la chemat” la El, pentru a ”reorchestra” imnurile îngerești din Împărăția Lui! Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i rânduiască odihnă veșnică de-a dreapta Sa! Sandu Petruț și familia. (1765)

 

* Drum lin spre stele

RĂZVAN.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Alinare sufletească și putere, vouă, Adi, Tavi și Mela. Alături de voi, Oli. (1772)

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe fostei noastre colege Ecaterina Brînzaș la despărțirea de soțul său

GHEORGHE BRÎNZAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul O.C.P.I. Bihor. (1769)