DECESE

* Cu durere în suflete anunțăm plecarea spre cele veșnice a iubitului nostru soț, tată și bunic 
GYULA DĂRĂBAN.
Înmormântarea va avea loc, azi, 24 iulie, de la ora 13.00, satul Cheșa. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Familia îndoliată.

 

* Cu lacrimi în ochi și inimile îndurerate ne despărțim de cea care ne-a fost iubită mamă, soacră, bunică și străbunică

FLOARE TĂȘĂDAN,

de 82 ani, fostă coafeză. Vei rămâne veșnic în sufletele noastre pentru bunătatea și dragostea cu care ne-ai înconjurat și ne-ai susținut mereu. Dumnezeu să te odihnească în pace. Înmormântarea va avea loc joi, 25 iulie, ora 11.00, de la Capela Hașaș. Fiul Marcel cu familia și fiica Ela cu familia. 

 

* Suntem alături de colegul nostru Bogdan Mircea Crișan, la durerea pricinuită de moartea mamei sale. Dumnezeu să o odihnească în pace. Echipa FARMEXIM SA. (5242)

 

* Cu adâncă durere în suflet anunţăm trecerea la cele veşnice a iubitei noastre soţie, mamă, soacră şi bunică

MARIA KALMAR

în vârstă de 67 ani. Înmormântarea are loc azi, 24 iulie 2024, ora 14.00, în localitatea Fegernicu Vechi. Dumnezeu să o odihnească în pace! Nu te vom uita niciodată. Familia îndurerată.

 

* Suntem alături de colegii noștri, ing. sistem Kalmar Florin și prof. Kalmar Monica, în aceste clipe de grea suferință prin despărțirea de cea care le-a fost mamă și mamă-soacră dragă. Dumnezeu să o odihnească în pace, iar vouă să vă mângâie sufletul. Colegiul Economic „Partenie Cosma” Oradea. (5246)

 

* Cu adâncă durere și inima frântă, anunț trecerea în neființă a scumpului meu tată

ȘANDRA IOAN.

Stâlpul va avea loc la capela mortuară din Drăgești, azi 24 iulie 2024, orele 19.00, iar slujba de înmormântare va avea loc joi, 25 iulie 2024, ora 13.00, la capela mortuară din Drăgești. Te voi iubi mereu! Drum lin spre stele! Fiica Ioana. (5247) 

 

* După 20 de ani de la tragedia morții soției sale, a trecut în neființă scumpul nostru ginere și cumnat

ȘANDRA IOAN

care a fost călăuzitor în viață pentru fiica sa Ioana. Dumnezeu să îl odihnească în pace! Soacra Floare, cumnata Rodica, cu familia. (5248)

 

* Vă împărtășim durerea și suntem alături de voi cu tot sufletul, dragă Florica, Vlad și Eugen, acum când o conduceți pe ultimul drum pe iubita voastră fiică, mamă și soție,

CLAUDIA DANIELA ZBÂRCE.

Dumnezeu s-o odihnească în pace! Familia Negruț.