Decese

 

* In Memoriam,

Dr BONDICI ADRIAN MIRCEA

S-a născut în Oradea în 12 decembrie 1954 într-o familie recunoscută  pentru respectul  adânc față de valorile creștine .

Mama, Livia, a riscat viața întregii familii printr-o dedicare sinceră pentru valorile bisericii greco-catolice și salvarea preoților greco-catolici greu prigoniți în perioada comunistă.

Tatăl său, dl dr Gheorghe Bondici, a fost un valoros medic de familie, dedicat pacientului, modelul de viață  pentru domnul doctor Adrian Bondici.

A absolvit Institutul de Medicină și Farmacie Cluj-Napoca, Facultatea de Medicină generală în 1980. Și-a început cariera medicală, ca medic de medicină  generală în Țețche, și-a perfecționat continuu cariera medicală.

A obținut promovarea în funcția de medic primar în specialitatea medicină internă în 1993. A obținut competența în Ecografie în anul 1993. A obținut promovarea în funcția de medic primar în specialitatea Diabet zaharat, Nutriție și Boli metabolice în 2009.

A desfășurat activitatea profesională la Spitalul Clinic Județean de Urgență Oradea unde și-a câștigat respectul colegilor și aprecierea pacienților. Ulterior, și-a continuat activitatea în Ambulatoriul de specialitate al SCJU Oradea. Profesionalismul, calmul, empatia domnului doctor sunt calități  care l-au caracterizat pe deplin.

Dispariția lui prematură  dintre noi ne-a șocat și a adus un val enorm de tristețe si durere. In aparență retras, domnul doctor a fost întotdeauna un suport pentru cei din jur, familie, pacienți, prieteni.

Sincere condoleanțe familiei îndurerate! Suntem alături de întreaga familie, în special soția doamna dr Rodica Bondici cu copiii Cristian și Alexandra cu familiile, domnul conf dr Pop Mircea cu familia.

Drum lin spre stele !

Un ultim omagiu din partea celor 2.140 de medici care alcătuiesc azi Colegiul Medicilor Bihor.

Dr. Pantiș Carmen, Președinte Colegiul Medicilor Bihor.

 

* Draga mea prietenă Alexandra, îmi este greu să găsesc cuvintele potrivite acum când am aflat că fiinţa atât de dragă ţie, scumpul tău tată̆,

dr. ADRIAN BONDICI,

a plecat pentru totdeauna. Gândurile mele și ale familiei mele sunt alături de tine și de întreaga ta familie. Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Sincere condoleanțe, Rita Albu și părinții.

 

Cu gândul și cuvântul suntem alături de tine, Rodica, dorind să-ți aducem alinare în aceste clipe grele și dureroase în care te desparți de soțul tău,

dr. ADRIAN BONDICI,

un om și un medic de aleasă omenie. Sufletul său să-și găsească liniștea. Sincere condoleanțe întregii familii! Dr. Mărginean Viorica și dr. Stamate Alice

 

* Cu adâncă durere în suflete anunțăm decesul soțului și tatălui nostru drag,

dr. ADRIAN BONDICI,

a cărui amintire o vom cinsti întotdeauna. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Rodica, Alexandra și Cristi, cu familiile. (3740)

 

* Copleșiți de durere anunțăm plecarea dintre noi a dragului nostru,

ADRIAN BONDICI,

soț, tată, bunic, ginere, cumnat, unchi atașat familiei, trup și suflet. Suntem alături de Rodica, Alexandra și Cristi, în această clipă dureroasă a despărțirii de dragul și bunul lor,

ADI.

Vei rămâne în sufletul familiei,

ADI!

Fam. dr. Pop Mircea senior și junior, dr. Elena Pop. (3741)

 

* Suntem alături de tine, Rodica dragă, când îl conduci pe ultimul drum pe dragul tău soț,

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mariana Mihailov. (3739)

 

* Un ultim omagiu celui care a fost,

dr. ADRIAN BONDICI,

medic și om de onoare. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Dr. Dima Răzvan și Raluca. (3738)

 

* Cu tristețe în suflete ne luăm rămas bun și ne exprimăm profunda îndurerare, la pierderea colegului și prietenului nostru

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Mariana și Mircea Popescu. (3733)

 

* Suntem alături de colega noastră, dr. Rodica Bondici, la marea durere pricinuită de trecerea în neființă a soțului iubit,

dr. ADRIAN BONDICI,

cel care a fost un om și coleg de înaltă ținută. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei! Colectivul Laboratorului de Recuperare Medicală-Spitalul Municipal. (3734)

 

* Ne alăturăm cu tot sufletul durerii colegei noastre, dr. Rodica Bondici și întregii familii, în aceste momente grele când se despart de soțul și tatăl drag,

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică! Colectivul Secției de Recuperare Medicală Spitalul Municipal ”Dr. Gavril Curteanu” Oradea. (3735)

 

* Un gând de alinare familiei Bondici, la despărțirera de domnul

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace în Împărăția Sa. Sincere condoleanțe! Asociația Centru Civic bl. A10. (3737)

 

* Suntem alături de prietena noastră, Rodica Bondici și familia ei, în suferința pricinuită de pierderea neașteptată a celui care a fost

doctor ADRIAN BONDICI,

soț, tată, bunic, medic și prieten atât de devotat. Am fost toți alături în atâtea suișuri și coborâșuri ale vieții și din păcate, rămânem doar cu amintirile comune, dar atât de frumoase și dragi cele mai multe dintre ele. Dumnezeu să-i odihnească sufletul în pace veșnică! Sincere condoleanțe întregii familii! Monica și Gyuri Farago. (3744)

 

* Un pios omagiu și un regret sincer la trecerea în neființă a

doctorului ADRIAN BONDICI.

Sincere condoleanțe familiei îndoliate! Claudia, Paul Farago și familia. (3745)

 

* Un gând de alinare întregii familii Bondici, când se desparte de

doctor ADRIAN BONDICI,

soț, tată și bunic. Sincere condoleanțe! Dr. Traian Micle. (3746)

 

* Cu multă durere am aflat de dispariția bunului și vechiului meu coleg,

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei greu încercate! Teodora Uivaroșan. (3749)

 

* Regretăm trecerea în neființă a distinsului nostru coleg

dr.  ADRIAN BONDICI.

Transmitem pe această cale sincere condoleanțe familiei îndoliate. Conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Oradea.

 

* Sincere condoleanțe familiei Bondici, la pierderea soțului și tatălui drag 

dr. ADRIAN BONDICI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Teaha Traian, Alexandra și Tania. (3748)

 

* Împărtășim durerea bunei noastre prietene Rodica și a celor dragi din familie, la pierderea celui care a fost un om deosebit, generos, prieten adevărat, 

dr. ADRIAN BONDICI.

Bunul Dumnezeu să-l odihnească în pace. Geta și Mircea Cozman. (3750)

 

* Vestea morții neașteptate a celui care a fost colegul și prietenul nostru,

dr. ADRIAN BONDICI

ne-a îndurerat profund, iar pierderea este aproape imposibil de realizat. A fost un om minunat, un medic devotat și va rămâne mereu în sufletele noastre. Condoleanțele noastre sincere familiei îndoliate. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Prof. dr. Popa Amorin, Marilena și Loredana. (3751)

 

* Profund îndurerați am aflat de moartea neașteptată a celui care a fost colegul nostru,

dr. ADRIAN BONDICI.

Nimeni nu este întrebat când dorește să plece din această lume, iar el a plecat prea devreme. O inimă bună a încetat să mai bată, un suflet mare s-a ridicat la cer, Dumnezeu hotărând să pună capăt unui drum presărat de profesionalism, omenie și dăruire. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Odihnească-se în pace. Colectivul Clinicii Medicină Internă 2-Diabet. (3752) 

 

* Sincere condoleanțe familiei dr. Szasz Florin, la marea durere pricinuită de moartea mamei sale dragi. Colectivul Secției Obstetrică-Ginecologie S.C.M.O. (3743)

 

* Ne alăturăm durerii voastre, dragii noștri Florin, Corina și Cosmin, pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei și bunicii dragi,

EMILIA SZASZ.

Bunul Dumnezeu s-o aibă în paza Sa! Sincere condoleanțe! Alina și Ilarie Brihan. (3753)

 

* Împărtășim durerea colegei noastre, Turcuț Mariana și ne exprimăm profunda noastră compasiune în aceste momente de tristețe și suferință, când se desparte de soțul ei iubit. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colegii de la Spitalul Județean de Urgență, secțiile Chirurgie 1 și 2, Oradea. (3747)

 

* Cu durere în suflete ne despărțim de cel care ne-a fost soț, tată și bunic, un om foarte bun și harnic,

TRAIAN FĂRCUȚ,

din localitatea Mizieș. Pentru tot ce a făcut pentru noi, nu-l vom uita niciodată, ne vom ruga lui Dumnezeu pentru sufletul său. Soția Nuța, fiica Maria și dragele sale nepoate Georgiana și Sergilia. (3732)

 

COMEMORĂRI

 

* 1968-2012

”E aici și totuși nu e...

E aproape și prea departe...

E în tot și în toate,

E în sufletele noastre...”

Sunt 8 ani de când e acolo, la Tatăl Ceresc și ne este dor, dor nemărginit de el, de nepotul, finul nostru drag

MARIUS-COSMIN VOICU.

Fie-i țărâna ușoară și iertate păcatele sale! Tușa, Lenuța Molnar cu familia. (3736) 

 

* Pios omagiu de recunoștință și dragoste iubitei noastre mame și soții

prof. LILIANA LUCACIU,

la împlinirea azi, a trei ani de la plecarea ei în eternitate. Amintirea ei este și va rămâne veșnic vie în sufletele noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace. Mulțumim celor care îi vor dărui o clipă de aducere aminte. Alexandru și Doru Lucaciu. (3725)