DECESE

 

* „Laşi astăzi pământul, acest cuib de amărăciune

 pe care nu frământă necazuri şi nevoi.

Spre plaiul memoriei zbori azi, cu repeziciune

Acolo-i fericire deplină pentru noi!”

GHEORGHE DRĂGAN,

ERZSEBET DARVASI,

OLGA BOBA,

VASILE ANDRICA,

IONEL PETRU PANCOTAN,

ERZSEBET HUBER,

ILONA DOMJAN,

MARIA EVA MOLDOVAN,

MIHAI ONCHIŞ,

FLORIAN MATICA,

DANIEL BELENESI,

BUJOR DRĂGAN,

IONEL VANA,

ZOLTAN JOZSA,

ELENA MARIA BARA,

RĂZVAN METEA,

ECATERINA DUMITRESCU,

MARIA HODIŞAN,

FLOAREA BAN,

ELISABETA GYONGY NEMES,

LAJOS DANI,

ANA POP,

SANDOR BARTOK,

MARTON ELES,

GEZA KOZMA,

CONSTANTIN DANCIU,

MARIA LANCEU,

MARIA WEBER.

Sincere condoleanţe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” SRL.

 

* Cu sufletele întristate, ne luăm rămas bun pentru totdeauna de la soţul, tatăl, socrul şi bunicul nostru drag,

POP ŞUMĂLAN IOAN DUMITRU.

A plecat încet şi lin spre veşnicie, s-a stins precum se stinge o lumânare, după o scurtă, dar grea suferinţă. Nouă ne-a rămas doar dragostea, blândeţea şi bunătatea cu care ne-a înconjurat în anii vieţii. Bunul şi Milostivul Dumnezeu, pe care L-a iubit şi L-a slujit, să-i lumineze calea spre veşnicie, iar sufletul cel bun şi drag să-l aşeze întru Împărăţia Sa cerească. Priveghiul va avea loc luni, 26 aprilie, ora 18.00, la Capela Cimitirului Episcopia, iar înmormântarea va fi marţi, 27 aprilie, ora 15.00, în acelaşi loc.

Rămas bun dragul nostru soţ, tată şi bunic iubit! Soţia Aurora, fiul Adrian, cu soţia Adriana şi nepoţelul Horia.

 

* Greu, incredibil dar adevărat. Soarta nemiloasă l-a luat pe cuscrul nostru

POP ŞUMĂLAN IOAN DUMITRU,

la numai 66 ani. Fie-ţi memoria binecuvântată, candela neuitării veşnic aprinsă pentru pomenirea lui, din neam în neam. Cuscrii Florian şi Florica din Tăşad.

 

* Încă un om drag sufletului meu s-a dus la cer.... TATA.

Cu tristețe în suflet, dar cu speranța că merge într-un loc mai liniștit, ne luăm rămas bun de la cel care a fost un tată și un bunic bun și iubitor,

LEUCA NICOLAE

din Miersig. Stâlpul va avea loc luni, 26 aprilie, ora 18,00, la capela Steinberg, iar înmormântarea în 27 aprilie, ora 13,00, în Miersig, la capelă. Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace și liniște, iubitul nostru tată și bunic! Fiica Maria și soțul Emil, nepotul Răzvan și Carla.

 

 

 

* Suntem alături de Iuliana și Virgil împreună cu familia în aceste momente de grea suferință pricinuite de despărțirea de scumpul lor soț, tată, socru și bunic

col. (r) DUMITRU EDISON

Dumnezeu să așeze sufletul bun în Împărăția Sa, iar pe cei dragi să-i mângâie și să-i ocrotescă. Fam. Pavel Traian.

 

* Împărtășim durerea colegilor noștri Mariana, Mitică și Mihai Raț, la decesul tatălui, socrului și bunicului drag. Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace. Sincere condoleanţe familiei! Colegii din cadrul Oficiului Fitosanitar și ADS Bihor.  (1770)

 

* Cu lacrimi în ochi și cu durere în suflet anunț trecerea la cele veșnice, după o grea suferință, a soțului meu drag

ALEXANDRU BOTĂU,

fost maistru la CET Oradea. A trăit 71 de ani și am conviețuit împreună 51 de ani. A trecut la cele veșnice cu dorința de a-mi cumpăra cele mai frumoase flori, dar a lăsat în sufletul meu lacrimi și durere. Dumnezeu să te ierte și să-ți dea odihnă veșnică în liniște și pace. Rămas bun, dragul meu soț! Stâlpul are loc luni, 26 aprilie, ora 16.30, la Capela Orășenească, iar înmormântarea va avea loc marți, ora 14.00, de la Capela Hașaș. Veșnic îndurerată soția Florica. (1766)

 

* Te-ai stins tăcut și demn, ai alunecat spre lumină, liniștit și împăcat, lăsând în urmă tot zbuciumul vieții, într-o primăvară timpurie.

Ce trist e atunci când tata nu-i

Ce dor nestins în urma lui

E dureros și atât de trist

Când tata apare doar în vis,

ALEXANDRU BOTĂU. 

Vei rămâne veșnic în inimile noastre! Fiul Sandu, nora Daniela și nepotul Sergiu. (1768)

 

* Este dureros să-l pierzi pe tatăl drag

ALEXANDRU BOTĂU.

Am sperat, m-am rugat, dar moartea a fost mai puternică și l-a dus de la noi, iar ceasul despărțirii a sosit, lăsând în urmă un gol imens și multe lacrimi. Dumnezeu să te odihnească în pace. În veci îndurerată a ta fiică Nicoleta-Sanda Botău. (1767)

 

* Greu, incredibil, dar adevărat, moartea nemiloasă pe nașul nostru

ALEXANDRU BOTĂU,

l-a luat. Fie-ți memoria binecuvântată, candela neuitării veșnic aprinsă pentru pomenirea lui, din neam în neam. Fina Lenuța Mureșan, fiii Sevastian și Iulian cu familiile și mama Maria Copil. (1757)

 

* Cu adâncă durere în suflete ne despărțim de iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

IOAN HEREA,

în vârstă de 72 ani. Ne rugăm la bunul Dumnezeu să-l primească împreună cu drepții în Împărăția Sa. A fost un om bun, iubitor și cu suflet mare. Trecerea sa la cele veșnice lasă un gol imens în inimile noastre. Nu te vom uita niciodată. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Drum lin către cer! Înmormântarea va avea loc marți, 27 aprilie 2021, ora 13.00, de la Capela Hașaș, Cimitirul Municipal Oradea. Soția Maria, fiica Adriana cu ginerele Silviu și nepoatele Raluca și Georgiana și fiica Olimpia cu ginerele Daniel și nepoatele Denisa și Alexandra. (1746)

 

* Cu imensă tristeţe şi durere în suflet ne despărţim de cumnatul şi unchiul nostru

IOAN HEREA.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Cumnatul Traian cu soţia Ileana, copiii Amalia şi Cristi.

 

* Ai trăit ca un stejar, dar te-ai stins ca o lumânare. Ai fost un coleg şi leat de nădejde, cât ai trăit. Omagiu şi sincere condoleanţe soţiei Iuliana, copiilor şi nepoţilor.  Dumnezeu să te odihnească în pace,

col. (rz.) EDISON DUMITRU!

Col. (rz.) Faur Ioan și familia. (1758)

 

* Regretăm profund trecerea la cele veșnice a bunului nostru prieten și coleg

col. (r.) EDISON DUMITRU.

Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace. Transmitem sincere condoleanțe familiei. Fam. Eugen Moș. (1764)

 

* Împărtășim marea durere a familiei a doamnei Iuliana și copii la despărțirea de soțul, tatăl iubit, un om de o aleasă omenie

EDISON DUMITRU.

Dumnezeu să îl odihnească în pace: Fam. Butunoi Vasile și Iuliana, Adrian și Marius cu familiile.

 

* Ne alăturăm durerii fostei noastre colege Iuliana Dumitru și ne exprimăm întreaga noastră compasiune în aceste clipe grele pricinuite de trecerea la cele veșnice a soțului drag. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul S.C. Apicola Bihor. (1773)

 

* Suntem alături de Iuliana și de întreaga familie, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a celui care a fost

EDISON DUMITRU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Fam. Fetea Ioan. (1774)

 

* Un pios omagiu şi un ultim raport şi onor ostăşesc distinsului nostru coleg şi prieten

colonel (r.) EDISON DUMITRU,

un om şi un ofiţer de aleasă probitate profesională şi morală. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace, iar pe cei rămaşi să-i mângâie şi să-i întărească! General de brigadă (r.) Stancu Gheorghe, colonel (r.) Bungău Gheorghe cu familiie. (1781)

 

* Suntem alături de voi Maria (Cuța) cu familia și Dorina cu familia, în aceste momente grele pricinuite de moartea mamei dragi

FLOAREA BAN.

Sincere condoleanțe. Fam. Micu Ioan, Raluca, cu soțul Radu. (1775)

 

* Un ultim omagiu, gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe familiei

prof. LUCREȚIA ORBAI.

Fie ca Lumina veșnică să-i însoțească sufletul spre ceruri, iar Dumnezeu să o primească în Împărăția Sa! Colectivul Școlii Gimnaziale ”Dacia” Oradea. (1759)

 

* Cu durere în suflete vă anunţăm de trecerea în nefiinţă a soţiei şi mamei noastre iubite,

MARIA HODIȘAN

(RAFAIL).

Înmormântarea va avea loc marţi, 27 aprilie, ora 14.00. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

 

* S-a stins o viață de om, un suflet nobil și o inimă frumoasă. Am pierdut-o pe draga noastră prietenă și fină

MARIANA HODIȘAN,

care a plecat dintre noi mult prea devreme. A fost un om minunat și va rămâne veșnic în inimile noastre. Vouă, Dorin și Cristina, să vă dea Dumnezeu putere și mângâiere. Nașii Rodica și Mihai, copiii Răzvan și Simona Ailisoaie. (1760)

 

 

* Un gând de mângâiere și sincere condoleanțe vărului nostru, Hodișan Dorin și fiicei sale, acum când se despart de draga lor soție și mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Verișorul Negruț Crăciun cu familia. (1761)

 

* Cu tristețe am primit vestea trecerii la cele veșnice a prietenei și finei noastre

MARIANA HODIȘAN,

o doamnă adevărată, care a plecat din această lume la îngeri, mult prea devreme. Dumnezeu să-i dea odihnă alături de cei buni și drepți, iar pe voi Carmen și Dorin, Părintele Ceresc să vă mângâie și să vă întărească. Cu multă durere, Oana și Sanda Dăncescu. (1771)

 

* Gânduri de mângâiere și compasiune, dragă Carmen, în aceste momente de profundă durere, când te desparți mult prea devreme de iubita ta mamă,

MARIA HODIȘAN.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să o odihnească în pace și să îi așeze sufletul bun în rândul celor drepți. Adela Micle.

 

 

* Suntem alături de diriginta noastră, doamna Ana Magyar, la marea durere pricinuită de trecerea la cele veșnice a mamei sale. Îi transmitem condoleanțe și Dumnezeu să o mângâie în aceste momente de grea încercare. Elevii și părinții clasei a-IX-a B, de la Liceul Teologic Baptist Emanuel. (1762)

 

* Vestea morții lui

RĂZVAN

ne-a întristat peste măsură, dragii noștri, Adriana și Tavi, dar credem cu adevărat că DOMNUL ”l-a chemat” la El, pentru a ”reorchestra” imnurile îngerești din Împărăția Lui! Bunul Dumnezeu să-l ierte și să-i rânduiască odihnă veșnică de-a dreapta Sa! Sandu Petruț și familia. (1765)

 

* Drum lin spre stele

RĂZVAN.

Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică. Alinare sufletească și putere, vouă, Adi, Tavi și Mela. Alături de voi, Oli. (1772)

 

* Împărtăşim durerea prietenilor noştri dragi, Adriana şi Tavi Metea, în aceste momente de adâncă suferinţă când se despart de fiul lor,

RĂZVAN METEA,

un tânăr înzestrat cu multă iubire şi prietenie pentru semeni, cu excepţionale calităţi artistice, un spirit ales, efervescent, consumator şi creator de frumos. Drum lin spre cer, acolo unde „muzica dă suflet universului”! Sincere condoleanţe familiei. Lucia Catarig, Marilena Timofte, Liciniu şi Nuţi Terebenţ.

 

* Vestea incredibilă a trecerii fiului vostru,

RĂZVAN,

în eternitate ne-a tulburat profund. Dumnezeu să vă dea sănătate, putere să rezistaţi la această tragedie. Sincere condoleanţe! Fam. Ştreng. (1785)

 

* Gânduri de mângâiere, compasiune și sincere condoleanțe fostei noastre colege Ecaterina Brînzaș la despărțirea de soțul său

GHEORGHE BRÎNZAȘ.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Colectivul O.C.P.I. Bihor. (1769)

 

* Cu respect şi multe regrete, ne luăm rămas bun, de la cel care a fost un suflet bun, profesor şi coleg,

prof. dr. ing. DAN FLORIAN TUDOR.

Va rămâne un model  de profesionalism şi aleasă omenie pentru generaţii de studenţi şi cadre didactice. Dumnezeu să-l așeze de-a dreapta Sa, iar familiei îndurerate, sincere condoleanțe.  Colectivul Facultăţii de Construcţii, Cadastru şi Arhitectură.

 

* În aceste momente de profundă suferinţă, suntem alături de Agy,  Nicoleta şi Edward, acum când se despart de stâlpul familiei, soţul, socrul şi bunicul,

DAN FLORIAN TUDOR.

Dumnezeu să-i dea liniștea și odihna veșnică. Titi şi Marcela Prada.

 

 

* Suntem alături de voi și vă transmitem gânduri de alinare, Dana, Dinu, Alexandra și Diana, în aceste momente de grea încercare și durere, la despărțirea de dragul vostru frate, cumnat și unchi,

CORNEL MURG.

Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace. Nelu, Valerica și Adela Micle.

 

* Cu durere în suflet îmi iau rămas bun de la prietena mea de o viață,

 doamna inginer DOINA VASILESCU,

 om de o mare generozitate și un specialist de excepție. Dumnezeu sa o odihnească în pace. Inginer Ecaterina Oprean.

 

* Cu adâncă durere în suflet, ne luăm rămas bun de la nașa noastră dragă,

 DOINA VASILESCU.

Ne rugăm ca Bunul Dumnezeu sa aibă în grijă sufletul ei bun și frumos, iar familiei să îi dea mângâiere. Familia Mițariu și familia Sousa.

 

* Cu inimile îndurerate şi lacrimi amare ne despărţim de cea mai iubită soră şi mătuşă, suflet nobil şi generos, sprijinul dintotdeauna al familiei noastre,

ing. DOINA VASILESCU,

plecat prea devreme dintre noi, după câteva zile de grea suferinţă. Ne rugăm fierbinte, ca Tatăl nostru Cel Ceresc s-o învrednicească măririi Sale, alături de părinţii noştri, s-o aibă în paza Sa, să-i veselească sufletul chinuit în valurile vieţii.

Somn lin, soră dragă! Surorile îndoliate, Sanda şi Mariana, cu familiile lor.

 

* În aceste momente pline de tristeţe suntem alături de colega noastră, Danciu Marcela, la plecarea în nefiinţă a socrului

CONSTANTIN DANCIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Conducerea Spitalului Clinic Căi Ferate Oradea. (1776)

 

* Gânduri de mângâiere şi sincere condoleanţe familiei colegei noastre, Pop Rodica, pricinuite de pierderea tatălui,

CONSTANTIN DANCIU.

Un ultim omagiu din partea Conducerii Spitalului Clinic Căi Ferate Oradea. (1777)

 

* Suntem alături de colega noastră, Pop Rodica şi de familia acesteia, în marea durere pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui ei

CONSTANTIN DANCIU.

Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul între aleşii Săi! Familia Vrabie Gelu şi Mirela. (1786)

 

* Colectivul Secţiei de Chirurgie a Spitalului Clinic CF Oradea este alături de colega Pop Rodica şi de familia acesteia, la durerea pricinuită de pierderea celui ce a fost tată, soţ şi bunic,

CONSTANTIN DANCIU.

Dumnezeu să-l ierte şi să-l odihnească în pace! (1787)

 

* În aceste clipe de adâncă tristeţe suntem alături de colega noastră, Pop Rodica, la durerea pricinuită de trecerea în nefiinţă a tatălui ei,

CONSTANTIN DANCIU.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Colectivul Secţiei ATI a Spitalului Clinic CF Oradea. (1788)

 

* Sincere condoleanţe transmit Mirelei, la durerea pricinuită de moartea tatălui,

ARON MARIŞCAŞ.

Dumnezeu să-i aşeze sufletul în Ceata Drepţilor! Bejan Ofelia. (1778)

 

*  A sosit nemilos ceasul despărțirii de tine, iubita noastră mamă, soacră și bunică,  

FLOARE POP,

un om de o blândețe și înțelepciune deosebite, un spirit mereu luminos care, de acum înainte, ne va mângâia din cer. Înmormântarea are loc azi, 26 aprilie, în Bădăcin, jud. Sălaj. Dumnezeu să te odihnească în împărăția Sa! Fiicele Vali, Florica și Doli, ginerii Marin și Roberto, nepoții Andreea, Alexandru și Daria.

 

 

* Suntem alături cu tot sufletul de draga noastra prietenă, Florica Moț și de întreaga sa familie, în aceste momente triste, în marea durere a pierderii mamei și bunicii scumpe,

FLOARE POP.

Dumnezeu să o odihnească, drum lin spre stele! Familia Tîrhaș (Aneta, Petru, Mirela și Cristina).

 

* Suntem alături de familia Matica, acum când se despart de dragul lor soţ, tată, bunic,

FLORIAN MATICA.

Rugăm pe bunul Dumnezeu să-l aşeye printre aleşii Săi, iar familiei sincere condoleanţe! Fam. Gligor Mihai şi Mioara, din Oradea. (1782)

 

* Suntem alături de nepoţii noştri, Nicu şi Lucica, la marea durere când o conduc pe ultimul drum pe draga lor mamă,

ANA DUMA.

Sincere condoleanţe şi un gând de alinare pentru întreaga familie. Lumina veşnică să-i însoţească sufletul bun. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia Florian şi Rozalia Duma. (1779)

 

* Transmitem sincere condoleanţe şi compasiune verilor noştri, Nicu şi Lucica, în aceste momente de mare tristeţe şi durere cauzate de decesul mamei lor dragi,

ANA DUMA.

Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să o aşeze de-a dreapta Sa! Sincere condoleanţe. Familia Duma Sorin şi Sanda. (1781)

 

* Cu adâncă durere în inimi şi nespusă tristeţe în suflete anunţăm trecerea în veşnicie a mult iubitei noastre,

ANA POP,

în vârstă de 76 ani. Înmormântarea are loc azi, 26 aprilie 2021, ora 13.00, Capela Episcopia Bihor. Dumnezeu să o odihnească în pace! Familia îndurerată.

 

* Sunt alături de Mia și Emil Floruț, în aceste momente triste, când se despart de bunul lor tată și socru

NICOLAE LEUCA,

pădurar, din Miersig. Adio OM bun, omenos și harnic. Dumnezeu să te odihnească în liniște! Ana Vesa cu familia, din Timișoara. (1784)