DECESE

 

* „O, Bunule Creatorule!

Cerescule Împărat

Tu oricui muritoriu

Ești tată adevărat!”

MARIANA RODICA OPRIȘ,

EMILIA FODOR,

ERZSEBET EMILIA HANIȘ,

VIOREL AȘTILEAN,

GAVRIL TORJOC,

VIORICA POGAN,

TRAIAN MARIAN,

MARIA GYORKI,

GAVRIL HARAGOȘ,

ERZSEBET ELEK,

HERMINA MOGA,

LIANA RODICA COZEA,

MIKLOS VARGA,

OLIVER TEUCA,

VASILE HODIȘAN,

MARIA SABĂU,

ANA-MARIA NEMETHY,

PETRU SARCA,

FLOARE POP,

VIOREL VANA,

FLOARE TODA.

Sincere condoleanțe familiilor îndoliate! Ildiko Mavrodoglu, Servicii Funerare Non-Stop „La Capătul Drumului” SRL.

 

* Drum lin spre cer, draga noastră nepoată și verisoară

FLORICA BRATA.

Dumnezeu să te odihnească în pace și să te aseze de-a dreapta Tatălui, iar ție, Viorel, un gând de mângâiere și alinare, acum când te desparți de draga ta soție. Nu te vom uita niciodată! Matușa Anuța cu unchiul Marcel, Lucian, Mariana și Vlad Chelaru.

 

* Cu sufletul plin de durere, ne luăm rămas bun de la cea care a fost verișoara și matușa noastră dragă,

FLORICA BRATA.

Dumnezeu să te odihnească în pace și să te așeze în cel mai frumos loc din Raiul sfânt, iar pe tine, Viorel, să te întărească să poți să treci peste acest moment greu. Odihnă veșnică! Marcela și Vasile Ciurdar. Fam, preot Pintea Cosmin, Ramona și Raisa.

 

* Mulțumesc bunului Dumnezeu că am fost învrednicit să fiu prieten cu

VIOREL AȘTILEAN,

și-L rog să-l aibă în paza Sa. Horia Dâchi-Restanția. (1132)

 

* Trecerea în eternitate a celui care a fost omul de mare caracter și profesionistul desăvârșit

FERI COPECZI,

m-a întristat profund. El avea pentru fiecare o vorbă bună, un sfat competent. Sincere condoleanțe familiei îndurerate. Să-ți fie țărâna usoară dragă

FERI!

Negruțiu Constantin. (1131)

 

* Împietriți de durere la aflarea veștii trecerii fulgerătoare la cele veșnice a soțului și tatălui drag

FLORIAN LUPȘE,

transmitem sincere condoleanțe dragelor noastre, Felicia, Flavia și Giorgiana. Dumnezeu să-l ierte și să-l odihnească în pace! Bogdan, Adriana și Vasile Stanciu. (1137)

 

* Un gând de rămas bun la trecerea în neființă a tatălui meu,

ALEXANDRU SATMARI,

care s-a stins din viață în Vinerea Mare. Dumnezeu să-l ierte, să-l odihnească și să aștearnă liniștea peste sufletul său! Fiica Anca cu familia. 

 

* Cu ochii înlăcrimați, cu inimile împietrite de durere și neputincioși în fața destinului anunțăm moartea fulgerătoare a scumpului nostru soț, tată, socru și bunic

GAVRIL  HARAGOȘ,

77 de ani. Un chip blând, un suflet bun a plecat la ceruri, lăsând un gol imens. Pentru dragostea și bunătatea cu care ne-ai înconjurat îți mulțumim și-L rugăm pe bunul Dumnezeu să te odihnească în rândul celor drepți. Priveghiul se va ține  joi, 28 aprile 2022, la ora 18.00, la Capela Bisericii din satul Sărand, comuna Copăcel, iar înmormântarea va avea loc vineri, 29 aprilie 2022, ora 14.00. Soția Maria, fiul Călin, fiica Gabriela cu familiile. (1134) .

 

* Cu durere în suflet vă anunțăm trecerea la cele veșnice a dragei noastre

VERONICA FĂRCUȚA,

cea care ne-a fost minunată mamă, bunică și străbunică. Înmormântarea va avea loc miercuri, 27 aprilie, ora 13.00, în satul Peștere, nr. 15. Dumnezeu s-o odihnească! Fiica Mariana cu soțul Viorel Lup, împreună cu toată familia lor. 

 

* Suntem alături de colegul nostru, Viorel Lup, șef serviciu Inspecție Fiscală din cadrul A.J.F.P. Bihor, în aceste momente, la trecerea în veșnicie a soacrei sale dragi,

VERONICA FĂRCUȚA.

Dumnezeu să o odihnească în pace! Colectivul S.I.F.P.J. 1.

 

* În aceste clipe de mare suferință și tristețe îmi iau rămas bun de la mătușa mea dragă și scumpă

prof. univ. LIANA COZEA (NANI),

pe care am prețuit-o enorm de mult și mi-aș fi dorit s-o mai am alături de mine mulți ani de acum înainte. Dumnezeu s-o odihnească! Nepoata Liana Cozea. (1135)

 

* Cu sufletul îndurerat mă despart de cumnata mea dragă

prof. univ. LIANA COZEA.

Dumnezeu s-o odihnească! Angela Cozea. (1136)

 

 

 

COMEMORĂRI

 

* Trecerea timpului nu aduce uitarea. În Sfânta zi de Paști, 24 aprilie, am retrăit clipele de mare durere și tristețe ca în urmă cu 22 de ani, când un suflet minunat plin de dragoste și bunătate s-a înălțat mult prea devreme la cer, mai aproape de Dumnezeu. Ne lipsești tot mai mult, dar ești prezent în sufletele noastre dragul nostru soț, tată, socru și bunic

IOAN NISTOR.

Chipul tău luminos este o icoană vie care ne veghează pe toți. Pentru tot ce ai făcut pentru noi îți dăruim respectul, iubirea și recunoștința noastră. Nu te vom uita niciodată! Bunul     Dumnezeu să-ți dea binemeritata odihnă veșnică alături de aleșii Săi! Soția Maria, fiicele Simona cu soțul Gheorghe, Cristina cu soțul Cristian și mult iubitele nepoate Alexandra, Raluca și Andreea. (1130)