DECESE

* Suntem alături de colega noastră Laura Derecichei în aceste momente grele pricinuite de decesul tatălui drag,

col. (r) GHEORGHE MOLDVAI.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe familiei îndoliate. Colectivul Departamentului de Silvicultură și Inginerie Forestieră din cadrul Facultății de Protecția Mediului, Universitatea din Oradea.  (5145)

 

 

COMEMORĂRI

* S-au scurs 7 ani de la trecerea la cele veșnice a celei care a fost

VETA ELISABETA IENCIU,

o soție, mamă, soacră și bunică deosebită. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică. Parastasul va avea loc duminică, 30 iunie, la Biserica din Cărpinet. Îndurerat, soțul Vasile, copiii Anghel și Victoraș cu familiile lor.  (5144) 

 

* Azi, 28 iunie 2024, se împlinesc trei ani de tristețe și singurătate de când a plecat de lângă noi la cele veșnice, cea care a fost soție, mamă, mamă soacră și bunică iubită

SILVIA SĂLĂGEAN.

Cât ai trăit tu ne-ai iubit, cât vom trăi, nu te vom uita, mai ales în singurătatea lui, soțul tău drag Anton nu te va uita cât va trăi.

Au trecut trei ani de zile

De când te-ai dus de lângă mine.

Eu cred că a trecut o noapte,

Lungă, grea și neagră noapte.

Dar eu am speranța vie,

Că într-o zi ce va să vie

Mă va duce lângă tine,

Pe al tău soț drag, Anton, pe vecie.

Dumnezeu să te odihnească în pace suflet drag. (5139)

 

 

* În data de 1 iulie 2024 se împlinesc 3 ani de la plecarea pe drumul veșniciei a celei care a fost o soție devotată, mamă iubitoare, bunică neprețuită, învățătoarea și preoteasa

MARIA BRÂNDUȘ.

Parastasul se va ține în data de 29 iunie, orele 12.00, la biserica Acoperământul Maicii Domnului de pe strada C. Negruzzi, Oradea. Rugăciunile noastre către Bunul Dumnezeu vor continua pentru ca sufletul ei bun să fie iertat și să-i dea odihnă veșnică. Familia. (5140)

 

* Cu încă neîmpăcată durere, la împlinirea a 6 săptămâni de când ne-am despărțit pentru totdeauna de draga noastră soție, mamă, soacră și bunică,

VEBER-BOGDAN IULIANA,

ne rugăm și ne vom ruga în continuare pentru ca sufletul ei să aibă loc în Împărăția Cerurilor, alături de cei buni și de bunul Dumnezeu. Nu o vom uita niciodată. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 29 iunie, ora 11.30, la Biserica „Trei Ierarhi”, din Oradea, str. Șelimbărului. Familia îndurerată.

 

 

* Au trecut 6 săptămâni de lacrimi şi durere în sufletele noastre de când a părăsit viaţa pământească pentru veşnicie dragul nostru

AUREL BUNEA.

Odihneşte-te în pace, suflet blând, generos şi iubitor în Grădina celor Drepţi! Parastasul va avea loc sâmbătă 29 iunie, ora 11.30, la Biserica Greco-Catolică „Toţi Sfinţii” (Don Orione). Familia îndoliată.