DECESE

 

* Cu multă tristeţe în suflete anunţăm că după o scurtă, dar grea suferinţă a încetat din viaţă la vârsta de 85 ani,

col. (r.) NICOLAE POPA.

Slujba de înmormântare are loc azi, 28 mai 2021, ora 13.00, la Capela Haşaş. Eşti şi vei rămâne veşnic în sufletele noastre! Soţia Neli şi fiica Felicia. (2218)

 

* Gânduri de mângâiere și sincere condoleanțe familiei Neli Popa și fiicei Felicia, pricinuite de pierderea soțului și tatălui lor drag

NICOLAE POPA.

Bunul Dumnezeu să-i așeze sufletul între aleșii Săi! Odihnească-se în pace. Familia Gligor Mihai și Mioara. (2227)

 

* Împărtășim durerea familiei Neli Popa la pierderea soțului și tatălui drag. Sincere condoleanțe. Familia Neli și Ioan Boldiș. (2231)

 

* Vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru,

col. (rtg.) NICOLAE POPA,

ne-a întristat profund. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanţe familiei îndoliate! Colegii din A.C.M.R.R.-S.R.I. Bihor. (2220)

 

* Un gând de mângâiere şi alinare colegei noastre, Ganea Mariana, la despărţirea de iubita ei mamă. Dumnezeu s-o odihnească în pace! Sincere condoleanţe întregii familii! Colectivul „Spălătorie Grup” S.C. Turism Felix. (2219)

 

* Suntem alături de Despina și copiii ei, în aceste momente dureroase când se despart de soțul și tatăl lor drag,

ing. LAZĂR BOGDAN.

Sincere condoleanțe! Cati Bora din Cluj și Sofica Popa din Beiuș, cu familia.

 

* Regretăm profund dispariţia celui care a fost

GHEORGHE IGNAT (COPOSU).

Sincere condoleanţe familiei! Vecinii, Mimi Potra cu familia. (2222)

 

* Suntem alături de întreaga familie Ignat, din Sântandrei, la decesul tatălui lor,

GHEORGHE IGNAT (COPOSU).

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Vecinii, Florica Hălbac cu familia. (2221)

 

* Suntem alături de prietenii noștri Florica și Ghiță, acum când se despart de dragul lor tată,

GHEORGHE IGNAT.

Dumnezeu să-l odihnească în pace! Sincere condoleanțe. Alina și Nelu. (2232)

 

* Suntem alături de colegul nostru, Emeric Dubovan și familia sa, în aceste momente de durere pricinuite de pierderea tatălui său. Bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică! Colectivul Crișul Shopping Center. (2225)

 

* Suntem alături de Lucia Ardelean și familia ei, acum când se desparte de iubitul ei tată

IOAN ARDELEAN.

Sincere condoleanțe. Carmen și Doina Lola. (2226)

 

* O rugăciune, flori și gânduri de alinare sunt tot ce mai putem oferi acum, familiei îndoliate, la despărțirea de colegul nostru

dr. OLIMPIU STAN.

Dumnezeu să-l odihnească în pace. Dr. Carmen Pantiș, Colegiul Medicilor Bihor. (2228)

 

COMEMORĂRI

 

* Sfârşit de mai... Au trecut 3 ani, dar durerea continuă să pună stăpânire pe inimile noastre. Nimic nu e mai dureros în viaţă decât să te desparţi de MAMA, fiinţa cea mai dragă din lume, sufletul cald, curat, care a fost mereu lângă tine. Trecem prin timp, azi ne-au rămas doar amintirile dragi, clipele de neuitat şi dorul imens. Rugăciuni, candele şi flori sunt tot ce îţi mai putem oferi, din adâncul inimilor noastre, iubită mamă, bunică şi străbunică,

FLOARE CIORDĂRAŞ.

Ne rugăm bunului Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul în pace şi linişte, în Împărăţia Sa Cerească! Rămâi mereu în inimile noastre! Domnica, Mircea, Decebal, Dia şi Horia Cordoş. Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica cu Lună, în data de 29 mai 2021, ora 10.30. (2201)

 

* Azi, 28 mai 2021 se împlineşte un an de când scumpa noastră mamă, bunică şi străbunică,

FLOARE BLAGA,

născută în Roit, s-a mutat în veşnicie. Ne rugăm ca bunul Dumnezeu s-o odihnească în pace! Fiica Mărioara, nepotul Adrian cu familia. (2204)

 

* Pios omagiu de recunoştinţă la împlinirea a 20 de ani de la despărţirea de mult iubita noastră mamă, soacră şi bunică devotată,

ANA PANTEA.

Îşi doarme somnul de veci alături de dragul nostru tată, socru şi bunic,

PAVEL PANTEA,

plecat dintre noi acum 31 de ani. Dumnezeu să-i odihnească! Le vom păstra vie amintirea şi-i vom pomeni mereu în rugăciunile noastre. Cu aceeaşi durere în suflete, fiicele Florica şi Mariana, cu familiile. (2224)

 

* Un suflet bun, o inimă curată și plină de iubire ne-a părăsit în urmă cu 40 de zile, iubitul nostru soț, tată, socru și bunic

ALEXANDRU BOTĂU

lăsându-ne doar amintiri dragi, lacrimi și durere. Ne lipsește foarte mult, dar este mereu prezent în gândurile și sufletele noastre. Dumnezeu să-l odihnească în cel mai frumos loc din Împărăția Sa. Parastasul de pomenire va avea loc la Biserica Ortodoxă din Santăul Mare, sâmbătă 29 mai, ora 9.00. Familia îndurerată. (2230)

 

* Au trecut 6 luni de când bunul Dumnezeu a hotărât să te ia în Împărăția Sa. Veșnica pomenire mamă și bunică dragă

MARIA PETREHUȘ!

Fiul Ștefan, fiica Alina cu soțul Adrian și nepoții. (2229) 

 

* În urmă cu 5 ani ne-a părăsit pentru totdeauna dragul nostru soț, tată, socru și bunic,

TEODOR CRĂCIUN.

Ne amintim cu dor de chipul lui luminos, de vorba înțeleaptă și de dragostea cu care ne-a înconjurat pe toți. Pentru tot ce a făcut pentru noi, îi mulțumim și îl rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veșnică în Împărăția Sa. În veci nemângâiați, soția Florica, fiul Tavi, nora Maria și nepotul Ionuț. (2117)

 

* Sunt persoane ce nu pot fi înlocuite, amintiri ce nu pot fi uitate și răni ce nu pot fi vindecate. În 3 iunie, se va împlini un an de când ne vedem doar prin fereastra amintirilor, dar te vom păstra mereu în sufletele noastre, dragul nostru

IOAN GRAMA,

soț, tată, socru, bunic și străbunic iubit. Parastasul de pomenire va avea loc sâmbătă, 29 mai, ora 08.30, la biserica „Buna Vestire”. Dormi în pace, suflet bun. Familia. (452)